Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Vienotība apspriež arī Sudrabas kandidatūru Valsts prezidenta amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
žurku skrējiens
ž
izskatās, ka jenotība un naftas pāķi sacenšas par lielāka krievu drauga titulu: sākumā ZZS atbalsta SC kandidātu tiesībsargam, tagad V-pajoliņi bīda SC cilvēku prezidenta amatam...
Janka
J
Ko nu rudmatainā kautrējas, būtu uzreiz teikusi, ka vēlas koalīcijā SC un saņemt Maskavas naudu pa tiešo; caur Lembi nekas daudz neatnāk.
pilsonis
p
Vai tiešām K&K (pirms kopā ar Godmani uzmeta valsti) paspēja Parex'a naudu iegrūst "Vienotībai", lai tā virza Parex'a stipendiātus?
Hermanis
H
.................. velos atgadinat ka viens no cilvekiem kam bija loti nikna reakcija uz neliesu nodoma slegt slimnicas traumpunktus............. tas bija arsts un tagadejais Latvijas prezidents Zatlers....................
x
x
Sudrabas vadita valsts kontrole ir ta vitali svariga organizacija kas ne tikai atklaj vai nauda ir brutali nozagta bet ari vai ar tautas naudu ir tereta sapratigi. Nekad neesmu dzirdejis par valsts kontroles reakciju laika kad runaja ka slegs slimnicas traumpunktus del naudas trukuma bet taj pasa laika pieskir miljoniem latu valsts naudas kombulu lazersovam un veja trubam.
b2
b
Vajadzetu spriest nevis par Sudrabas virzisanu prezidenta amatam bet gan par Sudrabas atbilstibu pasreizejam amatam, valsts ir izlaupita bet valsts kontrole visus sos gadus neko nav darijusi lai apstadinatu izzagsanu..
E-vilciens
E
Premjers un finansu ministrs grāmatveži, bezbērnnieki un gara impotenti, nu vēl grāmatvedi vecmeitu bezbērnnieci par Prezidenti?! Spožā Latvijas demogrāfija?
frenija
f
Tikai ne Sudraba! Taadu SC piekriteeju var pamekleet. Ko mees vispaar par vinju zinaam?! Tikai to, ka prot saskaitiit ciparus. Vajadzeja paklausiities, kaadu interviju vinja savulaik sniedza Baltcom radio. Urbanovics nobaal!.... Labaak lai ir Zatlers. Vismaz nelauzaas slaaviski, un valstij tomeer buus jaauztur par vienu prezidentu mazaak.
he
h
o turpinam ņirgt par latviju un tautu ;DDD kāds prezidents, ja valsts ir iegrūsta miljardu parādos un neviens netaisās beigt zagt??? tikai azvietot vienas kabatas ar savējām?
DD1
D
Jā, absurda situācija. Vai tieshām Latvijai nav cienīga dēla vai meitas?
x
x
Valsts ir nozagta, bet pilsoni sajusma sauc ka valsts kontrole tik labi stradajusi ka tas vaditaju jabida uz augsu!?!
x
x
Sis ir interesants fenomens, ko butu derigi dzilak analizet. Singras rokas piekriteji apvienojusies ar "viss ir slikti" grupu atbalstot peleku un neizteiksmigu kandidatu. Kas no ta varetu sanakt?
Bomis
B
"Pilsonis" Levits sačakarēja lietas ministrs būdams, bet lai nebūtu publiska šmuce - aizlaidās atpakaļ uz Eiropu. Vai mums tādu prezidentu vajag?
DD1
D
Vienu Parex(ieti) Pētersoni jau iecēla saulītē, tagad virzīs vēl vienu, drīz pienāks kārta arī K&K.
DD1
D
Kā es Jūs saprotu. Es arī ceru, ka nepaliks Zatlers un, protms, nebūs arī Sudraba. Parex lietā viņa būtu varējusi daudz palīdzēt valstij, zinot Parex no iekšienes, bet nē, vieglāk ir ļaunatminīgi kritizēt Repši un Dombrovski, kas sāka valsts sakārtošanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas