Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 15. jūnijs
Vilija, Vits, Žermēna, Baņuta

Vienotība kļuvusi pielaidīgāka ZZS par iespējām indeksēt pensijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vija
V
Vienotība vēlās atbalstu vēlēšanās. Kas notiks, kad tiks ievēlēta? Droš vien, tāpat kā iepriekšējās reizēs.......
zahars
z
Priekšvēlēšanu māžošanās, pēdējā zārka nagla pensiju sistēmā.... Vājnieki un populisti!!!
???
?
Virsrakstu rakstītājam, nez kas tos stulbos virsrakstus raksta - LETA vai Diena, ļoti gribas pateikt kaut ko jaunu, pie tam kādu nostādot muļķa lomā. Tikpat labi varētu rakstīt, ka Vienotība beidzot atzīst, ka 2x2 =4 Jo tas, ko teica Štokenbergs , kurš "atzina, ka pensiju indeksācija ir atbalstāma pie nosacījuma, ja pretī ir finanšu avots", ir elementāra aksioma, kuru zin katrs, kuram ir pietiekoša izglītība. Šobrīd nianses slēpjas tikai prioritātēs, bet nevis jautājuma nostādnē. .
gudrais
g
vai, tad tie ir darba muļķi, kuri saņem pensiju 250Ls,ka mazinās piemaksas, TAD RODAS JAUTĀJUMS, KĀPĒC STRĀDĀT UN CENSTIES, LAI BŪTU LIELĀKA PENSIJA ,JA MAZO PENSIJU AR GADIEM PIELĪDZINĀS LĪDZ TIEM PAŠIEM 250Ls.
vēl viens gudrais
v
Kurš tad strādā un cenšas tikai citu labā? Strādā, nefilozofē un maksā nodevas, ka tev ļauts dzīvot šai valstī, un krāj naudu savai "pensijai" pats, cik nopelnīsi un sakrāsi, tik arī būs. Nebūs jāraud un jāvaimanā par sliktiem likumiem. Starp citu lielākais kapitāls, kuru var " uzkrāt" ir tavi bērni.
  • 1
  • 0
par jaunību
p
Indeksācija??? Strādājošajiem algas joprojām ir 50% no trekno gadu līmeņa. Indeksācija pensionāriem varētu nozīmēt to pašu. Kam šobrīd 180Ls, tam pēc indeksācijas ir Ls90. Tas būtu normāli un taisnīgi.
veletajs
v
Nu ka tad, ja jau nebutu arkartas velesanas, tad sie tautas slepkavas vienotiba nemaz i nerunaptu par to, lai palielinatu niecigas pensijas Latviajs pensionariem. Kapec Latvija Ulmanis un freiberga sanem tik lielas pensijas, Ls, 1500/menesi katris? Par kadiem tadiem nopeliem? Vis siem mergli tiek apbalvoti ar dasnam pensijam par to ka vinu vadiba tika izlaupita Latvijas valsts un apzagta Latviajs tauta? Kapec Latvijas prezidnti, ministri, deputati, ieredni sanem tik lielas algas un visadas privlegijas, kuras pasi sevi ir izdoamjusi un pieskirusi? Latvija pensionari par muza darbu, 30- 40 gadu garuma sanem niecigas pensijas, Ls, 70-200/menesi, tai pat laika vesala stripa zaglu, banditu, slinku, prezidenti, ministri, deputati, ieredni, kuri ir ielidusi un sedejusi valsts parvalde par 8 gadu sedesanu un sevis un sava egoisma, alkatibas, augstpratibas apmierinasanu sanem nesamerigas pensijas.
kur sakas nabadziba?
k
indeksacijai ir nozime,ja ta notiek par Ls,bet,ja indekse par50-70 sant.?Vai ir jega?45 gadus nostradaju par skolotaju un pensija ir 168-vai tas ir normali?Komunalie ziema-i35.OMA jauta,ko cilveks darijis,ja pensija 135-drosi vien jau stradajis.Tada ir ta so dienu nodrosinatiba.Lai nu Gailis pastasta-ka nopelnit 15 miljonus!!??
atbilde
a
Nabadzība sākas tad, kad sākam skaitīt naudu cita kabatā! Starp citu, pensija 120 Ls pēc 45 gadu darba stāža man ir tuva lieta.
  • 0
  • 0
Oskars
O
VIENOTIBA ir norakstīta tur pat kur TP .........DIEVS SODĪS visus , kuri apzaga manu mazo Latviju un tās godigos iedzīvotajus .
Oma
O
Ko savā dzīvē darījis cilvēks, kuram pensija zemāka par 135 latiem?
haha
h
Kāda kuram daļa , ko kāds ir darījis vai nav darījis. Viens varbūt visu mūžu galvu nepaceldams rāvies melnās miesās pie VEF konveijera, cits visu mūžu kopis savu dārziņu un audzinājis bērnus. Nu un tad? Sāksim kariņu, lai noskaidrotu kuram jāpieliek 5 Ls, kuram 50 Ls? Bet varbūt sarīkosim katru gadu valstī lielu miljonu vērtu loteriju un izlozēsim nabagiem pabalstus viena gada garumā ? Kā dievs būs devis, tā notiksies un varēs tikai dievu vainot. :)
  • 1
  • 0
nnn2
n
viņi tak ir cūkas atkal dalīs pensionārus labajos un sliktajos...... Vienotība tak meļu un noziedznieku banda..... Vilks tak teica ,ka indeksācija nav iespējama,bet tagad sanāk ka ir
padoms
p
Ja kāds ir melnais, bet cits ir baltais, par to ir parūpējies tas kungs Dievs, un, ja gribi atrast vainīgo, ej uz baznīcu nevis plosies internetā un nozākā citus cilvēkus. Par Vilku, - par maz ir klausīties atstāstos vai citātos, jādomā arī ar savām smadzenēm, protams, ja tās nav nozagusi tā noziedznieku banda.
  • 1
  • 0
tika
t
ira -urā vēlēšanas iet!
Pensionāre
P
Lielākie ieguvēji no augšmi nētā lēmuma atkal ir un būs tie pensionāri, kuri maksājuši nodokļus minimālā apmērā vai kādu laiku vispār tos nav maksājuši, jo tiem kopējais pensijas apmērs ievērojami pieaug. Taču pensionāri, kuri strādājuši daudz un visu laiku godīgi maksājuši nodokļus - pensijas mazas (tomēr lielākas par Ls 165) un to indeksācija nenotiek. Vai tas ir godīgi? Inflācija valstī izjūt visi.
haha
h
Nu beidziet vienreiz vaidēt par pašu izdomāto godīgumu! Godīgi būs tad, ja atnāks kāds svešinieks un visiem nogriezīs galvas, lai neviens nebūtu garāks par 170 cm.
  • 1
  • 0
Svins
S
priekšvēlēšanu kampaņa ir sākusies. solām pa labi un pa kreisi. solām visu, lai tikai tiktu Saeimā. bet tāda nu reiz tā politika ir. kurš sola vairāk?
es
e
Vienotība vienmēr piesavina ZZS labās idejas.
ir gan
i
Viņi ir atklājuši ka pensionāriem vajag lielākas pensijas. Paldies Brigmanim, citādi neviens to nebūtu ne zinājis, ne vēlējies panākt.... Jāsmejas par ZZS "atklājumiem".
  • 1
  • 0
Svins
S
nebiju dzirdējis līdz šim, ka ZZS ir kaut viena laba ideja.
  • 10
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas