Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Otrdiena, 4. jūnijs
Sindija, Sintija, Elfrīda

Vienotība par iespējamu risinājumu redz Dūklava iesaisti valdībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pārliecība
P
Lūdzu, paskaidrojiet kāds: kā tagad būs. Prezidents neatzīst 6 "šķeltnieku" balsis...KO tas nozīmē - vai tagad arī Saeimas balsojumos šīs balsis skaitīs kā nederīgas, vai tomēr tikai prezidentam tās nederēs?
jautrais
j
... kā tur stāv risinājumi ar mežiem un lauksaimniecību... varbūt kāds kaut ko grib pa fikso noprivatizēt..
????
?
Runājot par iespējamiem risinājumiem, viņš sacīja, ka Vienotība varētu atbalstīt bezpartejisku ministru, lai izdotos izveidot valdību. Smiltēns atzina, ka viens no piemēriem būtu no ZZS saraksta ievēlētais un pašreizējais zemkopības ministrs Jānis Dūklavs, kurš nav ZZS veidojošo partiju biedrs. ----------------------------------------------------------------------------------------------- no kāda tad saraksta Dūklavs ievēlēts ---no ZZS Vidzemes!!!Un domāju ,ka Dūklavs nav tāds nodevējs---kolīcijā jābūt visiem ievēlētiem no ZZS .
Jāzeps
J
Ja gribat, lai lielsaimnieki turpina diktēt noteikumus pārējiem zemniekiem, tad tik ņemiet Dūklavu par ministru. Droši vien Dombrovskim, kas nekā no laukiem nesajēdz, to ieteica viņa padomnieks no ZSA. ZM ierēdņi un ZSA spices dāma Dzelzskalēja par to tikai aplaudēs.
kas ta nu!
k
NOST! tad nevajag jaunu valdību, ja zzs kretīni paliek pie varas, tad lai nak rīkojums nr.3 un pie reizes prezidents arī jānomaina! āboltinu un viņas trekno atbalstītāju zaķi - mēslainē - tie ir tie divi, kas zem dombrovska un visiem valžiem rok! izmest kopa ar oļšteina sešinieku no saeimas!
ZOO
Z
es nesaprotu cik ilgi šim idiotam zatleram vēl ļaus terorizēt un vest haosā valsti ?Jāveido koalīcija ar ZZS un jātriec tas suņa bērns ar vēl pārpalikušo kompāniju ratā.
to vārdam
t
zoo vieta ir tam kurš no turienes ir nācis
  • 0
  • 0
Jul
J
Vārdam. Tu domā tos mērkaķu būrus, kur tika izvēlēts iepriekšējais prezis? Tasinība, tur oligarhi šo izvēlējās, pēc tam šis kož viņiem kājā...
  • 1
  • 0
Vārds
V
zoo tava vieta zoo! kopa ar zzsiem - mērkaķu būrī!
  • 0
  • 1
jopcik
j
ko var ņemties, kāds par valsti arī padomās???????????? dūklavs ir labākais zemkopības ministrs kas ir bijis!!! kādas kad tavu māti sarkanās līnijas!!!!!???????????
Vārds
V
šitas vepris? ministrs? trekns lops, kas nesaprot, ko dara!
  • 0
  • 1
Liela bezizejas situācija
L
ir man - man ļoti vajag uz vienu vietu, bet nedrīkstu, jo tajā galā man ir sarkanā līnija.
zemniece
z
Zatlewrsi ir kretins un riebigs smerdelis. Duklavs ir vienigasi Zemkopibas ministris, pedejos 20. gados, kurs kaut ko saprot no lauksaimnieciba, bet sis alkatigai,atriebigasi Zaglers nespej pardzivot to, ka ZZS vinu neieveleja atkartoti par prezi un labi ka ta. Duklavs, atskiriba no Zaglera nav nevienai partijai piederos un galvena atskiriba, ka sis cilvekam ir profesionalas iemanas, atskiriba no Zaglera un vina izveidotas banda. Duklavam ieteiktu no Zemkopibas ministrijas patriekt to pretigo lideju, pielideju glumekli Aivaru Lapinu. Vai tad Duklavam nav kauns un nepatika, ka sada ministrija, kura nodarbojas ar praktiskam lietam, jautajuiem ir tds pielidejs, glumekis saja ministrija? Ietekums, Zagleri tu tas sarkanas linijas velc savai Lillei uz priekspuses un pecpuses......
Yox
Y
ZZS - atpakaļ valdībā! Zatleri - opozīcijā, ja netiek vaļā no savām sarkanām līnijām! Deputātiņi, izlasiet taču, ko tauta domā!
  • 2
  • 1
Klāvs?
K
Olšteins? aiziesi pa burbuli agri vai vēlu kopā ar saviem dūklaviem.
ziepēs
z
klāvus un dūklavus, lai ekonomika sildās!
iz vēstures
i
Smiltēn - miljoni kam - izcirtējiem vai valstij: "Valdībai normatīvie akti ir jāsakārto tā, lai darījumiem ar koksni privātajos mežos iedzīvotāju ienākuma nodokli nepiemērotu." ?
Klāvs
K
atbalstām Dūklavu par ministru
Vārds
V
neatbalstam ne klāvu, ne dūklāvu, ne sešiniekus!
  • 0
  • 1
ērce
ē
Smiltēns lobē Dūklavu, bet Vienotība dabūs pārstrādāt visus Dūklava darbus tāpat kā Saeima pus gadu dabūja ņemties ar Dūklava ministrijas sagatavotajiem grozījumiem Meža likumā. Gribat lobēt mežu izcirtējus un lielīpašniekus - saulainu taciņu, nelieši.
nnn2
n
nopirks vienu dūklavu ar ministra krēslu,bet viņam tak būs jānoliek mandāts,nāks vietā tak cits ZZS cilvēks....vai ar strādās nekvalatīvi abās vietās... un vēl,Vienotība tak bija tā,kas bļāva pirms vēlēšanām,ka ZZS jātņem zemkopības ministrija,lai tur beidzot būtu kārtība,bet tagad lien pēcpusē... šajā saeimā ir reāla ir vienīga valdība SC+V+ZZS
nnn2
n
arī varbūt tāds variants,tik jāpaskatās cik bābas aizies no V,bet vispār izskatās,ka būs ārkārtas vēlēšanas tuvākajā laikā,nepaies ne gads
  • 1
  • 2
ddt
d
Par pirmo daļu - tieši tā. Smiltēns acīmredzami nedraudzējas ne ar prātu, ne ar matemātiku. Valdība gan joprojām ir iespējama arī ZRP+V+SC, pieņemot pat, ka no katras partijas (sorry - grupējuma, jo partiju šajā Saeimā vispār nav), vēl pa pārītim atbirst.
  • 2
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas