Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Vienotība priekšvēlēšanu kampaņai izveido darba grupu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vienotības blēži
V
Šai darba grupai vajadzētu sagatavot izsmeļošu ziņojumu Latvijas Tautai par visiem Vienotības prettiesiskajiem darījumiem ar ZZS par ietekmes dalīšanu un amatpersonu iecelšanu.
Aivars
A
Kā tad tā, vai tad VIENOTĪBA nestartēs kā vienota partija, bet atkal būs trīs sastāvdaļas, ja jau darba grupā tiek deliģēti pa tris pārstavjiem no katras partijas???
vinnijs puks
v
Diemžēl vienotībai izdosies apmuļķot letiņu mazohistus. Bet tur neko nevar darīt!
Joahims
J
tu ir Lembes nozombeetais, kurš ar puķeem saimnieku pie tiesas namiem sagaidiija??? aļi oligarha radinieks??? ... mems tak citu nav , viegli atpaziit
  • 0
  • 0
vvv
v
Vienotība jau var veidot kādu grupu grib, bet neviens nav aizmirsis, ka tā pievīla savus vēlētājus, paziņojot, ka ir gatava sadarboties ar Saskaņas centru, kuram savukārt ir jauki sadarbības līgumi ar Putinu un Ķīnas kompartiju...
cony to Henrih
c
Vienalga,kādu politiskās cīņas formu Zatlera kungs izvēlēsies pēc pēdējās intensīvās darba dienas Prezidenta pilī,viņš būs sabiedrotais Vienotībai, Politiskās sistēmas maiņai Latvijā,kas bija protams arī Jaunā laika,Vienotības karogā ierakstīts jau tad,kad līderis bija Einārs Repše,bet vienmēr ir pietrūcis Saeimas Deputātu vairākuma,kuriem būtu politiskā griba virzīta Visas Latvijas Tautas interesēs.Šogad jāievēl Latvijas Tautas Saeima,nevis oligarhu nopirkto Deputātu vairākums.
Henrihs
H
Nē, cienījamā Vienotība. Tieši, tieši jūsu dēļ Zatlers atlaida saeimu. Tieši jūsu amatu kāres, neprofesionālo ministru, kompromisu siles dēļ - dēļ, Zatlers atlaida saeimu. Par 3 A tautai ilūziju nebija, bet tauta jums - nepelnīti noticēja. Un jūs tautu pievīlāt un uzmetāt. tautai pacietības mērs ir pilns tieši jūsu liekulības dēļ, Varat taisīt cik PR grupas griobiet, tauta jums vairs netic un neticēs. Gaidām Zatlera komandas aktivitātes - vienalga kādā formātā! Jaunu partiju vai uz kādas mazās partijas bāzes, kura nav sabojājusi savu reputāciju. Tikai ne kopā ar Vienotību. Tauta cer uz Zatleru un viņš to nepievils. Bet jūs, Vienotība gribat tikai Zatleru izolēt no tautas, ievelkot viņu savā žņaudzējčusku midzenī. Neizdosiess!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas