Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Vīķe-Freiberga: būtu gribējusi Abreni paturēt, taču tas nebija iespējams

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sol
S
il n'y a pas du tout d'illogisme a Toulon, MB veut voir le RCT en haut (brennus) le plus vite possible et dgagee les moyens necessaires a cela il ne veut pas attendre. Du coup il semble moins mettre en avant le developement a long terme. Je ne sais pas ce qui se fait au RCT question formation et structure, puisque MB n'en parle pas dans la presse, mais si rien n'est fait, quand ce dernier fermera le robinet a Euro, le RCT replongera maintenant peut etre les structures se developpent elles? (Nouveau Mayol? Centre de formation? )
Latvijas Patriots
L
Demokraatijas pamataa ir tiesiskums un likumiiba. Tachu diemzeel jau vismaz 15 gadus demokraatijas truukums taas pamatelementu vaajuma deel ir loti juutams. Valsts ir tauta ar savu varu savaa teritorijaa. Tachu diemzeel valsts savu pamatelementu vaajuma deel nu ir nonaakusi uz kritiskas izdziivosanas robezas, varai zuudot SVF virzienaa un teritorijai zuudot svesinieku iipasumos. Abrenes nesaglabaashana papildus faktam, ka LPSR ir sevi noteikusi par LR (nevis atzinusi 1918.gadaa dibinaataas valsts de iure pastaaveesanas nepaartrauktiibu un vieniigi 1918.gadaa dibinaataas valsts pilsonu un to peecnaaceeju varu de facto), rada pietiekamu pamatu uzskatam, ka pasreizeejaa valsts NAV 1918.gadaa dibinaataa valsts un pasreizeejaas valsts paarvaldiisana ir svesinieku interesees. Diemzeel... Kas aicinaas 1918.gadaa dibinaataas valsts pilsonus un to peecnaaceejus uz taas de-facto atjaunoshanu? De-iure taa pastaav kopsh 1918.gada, bet de-facto tai nav varas kopsh 1940.gada... Kas aicinaas??? Kas beidzot riikosies 1918.gadaa dibinaataas valsts atjaunoshanai de-facto? Ir peedeejais briidis tam! Zurnaalisti, inteligence, profesuura, jaunieshi, dariet tachu kaut ko lietas labaa! Dievs, sveti Latviju!
Sirmais
S
Meli ir arī par Latvijas neuzņemšanu NATO un ES. Ja Latvija negribētu, to piespiestu iestāties. Ne jau Latvija to izlēma.
Aleksandrs Kiršteins
A
Var tikai apbrīnot VVF bezkaunību, melojot par savu lomu Abrenes atdošanā. Pirmkārt neviens netaisījās Abreni atgūt, bet gan saskaņā ar prof. Lēbera ieteikumu panākt kompensāciju vai sliktākā gadijumā pievienot robežlīgumam skaidrojumu, ka 1920.gada miera līgums ir spēkā, bet robežas izmainītas Rībentropa Molotova pakta rezultātā. Prof. Lēbera raksts tika nogādāts pilī, bet tā tulkojums Igaunijas ārlietu komisijai, kura to izmantoja savā deklarācijā. VVF noklusē gan slepeno tikšanos ar Avenu, kurš bija ieradies Putina uzdevumā, gan spiedienu uz Kalvīti un Satversmes tiesu, lai izvairītos no tautas nobalsošanas, pārkāpjot Satversmi. Robežlīgums bija steidzami vajadzīgs Krievijai, lai uzsāktu sarunas ar ES par bezvīzu līgumu, un Kremlis labi zināja uz ko Latvijā ir jāuzspiež.
ērce
ē
" lai nenoslēgts robežlīgums nekļūtu par šķērsli mūsu uzņemšanai ES un NATO”, uzsver V.Vīķe-Freiberga." = = = = = Igaunijas uzņemšanu ES un NATO tas netraucēja. Nemuldi, Vaira!~
cinks
c
Karteja liekuliba, kartejie VVF meli. Bet, tas vinjai ierasts, sakot no viesnicas NY, kada neatljaujas dzivot Eiropas lielvalstu vaditaji vai Krievijas prezidents, sakot no kara Iraka, ar kuru shi te emigrante uz muzhigiem laikiem ir apkaunojusi Latvijas vardu, beidzot ar visu divaino masonisko draudzibu ar Bushu.. Vienigi vienigi meli !
aber jauki
a
tagad kad beidzot esam NATO un ES aizsardzibaa,latvieshu tautai nav jabaidas paust savas domas par LV dekolonizaciju,principa agrak pienemtais pilsonibas likums ir jaanule,jo tas tika pienemts baidoties no agresorvalsts mantinieces terora...lai psrs mantiniece krievija beidzot sak intensivu padomju kolonistu repartiaciju. D D D
RRR
R
Demokraatijas pamataa ir tiesiskums un likumiiba. Tachu diemzeel jau vismaz 15 gadus demokraatijas truukums taas pamatelementu vaajuma deel ir loti juutams. Valsts ir tauta ar savu varu savaa teritorijaa. Tachu diemzeel valsts savu pamatelementu vaajuma deel nu ir nonaakusi uz kritiskas izdziivosanas robezas, varai zuudot SVF virzienaa un teritorijai zuudot svesinieku iipasumos. Abrenes nesaglabaashana papildus faktam, ka LPSR ir sevi noteikusi par LR (nevis atzinusi 1918.gadaa dibinaataas valsts de iure pastaaveesanas nepaartrauktiibu un vieniigi 1918.gadaa dibinaataas valsts pilsonu un to peecnaaceeju varu de facto), rada pietiekamu pamatu uzskatam, ka pasreizeejaa valsts NAV 1918.gadaa dibinaataa valsts un pasreizeejaas valsts paarvaldiisana ir svesinieku interesees. Diemzeel... Kas aicinaas 1918.gadaa dibinaataas valsts pilsonus un to peecnaaceejus uz taas de-facto atjaunoshanu? De-iure taa pastaav kopsh 1918.gada, bet de-facto tai nav varas kopsh 1940.gada... Kas aicinaas? Kas beidzot riikosies 1918.gadaa dibinaataas valsts atjaunoshanai de-facto? Ir peedeejais briidis tam! Zurnaalisti, inteligence, profesuura, jaunieshi, dariet tachu kaut ko lietas labaa! Dievs, sveti Latviju!
lux
l
Vai tad ir vēl kāds, kurš šaubās par šīs būtnes iekļūšanu politikā? Tāda 'deus ex machina" iznāca" un skaidrs, kāpēc.
eļļa
e
dīzelim. Nevajadzēja atņemt Abhāzijai autonomās republikas statusu, tā radot naidu pret gruzīniem. Gruzīni paši vainīgi.
dreeb
d
Vai vecās Freibergas kailfoto arī publicēts? Man interesē, vai viņai ir ir vaksēta vēdera lejasdaļa vai nav
Sniper'sEye
S
Cilda, kad sāksi iet skolā? No kura laika Playboy ir pornožurnāls?! Vēl viena, kas zin, kaut neredzējusi?
jana
j
Cik savādi- atbilde uzrakstīta pirms Kiršteins TV izsaka apvainojumus.
lauķe
l
VVF tikai" atstrādāja" savu parādu Krievijas čekai, kad savulaik saņēma atļauju braukāt pa Latviju bez ierobežojumiem.Tas ir mazākais , kas zināms plašākai sabiedrībai, bet,......iespējams ,ir vēl daudz kā nezināma.......
I.Gr.
I
Nav nekaada noziime gausties par Abreni un zaakaat Freibergu. Labaak raugaaties, ka juus tagadeejo briivo un plasho Latviju speejat patureet! Palieciet un straadaajiet visi Latvijaa un visi veseliigie latvieshi lai ar saviem pasha berniem piepilda muusu Latviju! Jo vieta te ir 2-3 miljoniem latvieshu, nevis dilstoshiem 1,35 miljoniem. Freibergai es paarmetu tikai vienu: ka vinjai ir tikai viens vieniigs mazbeerns!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas