Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Vīķe-Freiberga: Lapsas grāmata ir pasūtījuma darbs, lai sētu šaubas pirms vēlēšanām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Diedziņš
D
V-V-F VĀRDIEM IZSAKOTIES, EKSPREZIDENTI UN LAPSU VIENO KOPĪGA FORMULA- KĀ ES MĀKU,TĀ ES MAUNU1
Diedziņš
D
Pasūtījuma darbs ir arī VVF pastāvīgais, nenogurstošasis apgalvojums, ka absolūtās anarhijas un bezgoda iekārtā, dzīvojam DEMOKRĀTISKĀ valstī. MĒS ESAM< DIŽENI, VARENI un JĒLI NEVARĪGI! Ar tautas dziesmam un sakāmvārdiem valsti neglābj. Un pēdējā dienā izeicoties par DAMOKLA zobenu- tas arī ir naivums un tukša runa.
ei
e
saukt par tautas prezidenti personu, kuru saeimā esot ievedis izbijis čekas virsnieks- tas nav "zolīdi" - tas ir zīmīgi. Bet- ja grāmatā minētie fakti būs izdomājumi un meli- tā ir reāla tiesvedība- kas izputinās rakstītājus un bagātinās apmelotos un būs kā bieds visiem,kuri centīsies savu popularitāti un kabatu papildināt ar ķengām.Bet- kaut kā LV ir iznākušas ne mazums šokējošu grāmatu,rakstu un publikāciju par un ap mūsdienu politiķiem-.un kaut kā lielumlielais noķengāto klusē un netiesājas. Tā kā - ja tiešam tā būs melu grāmata- V.V.Friebergai jāvēršas tiesā, ja atkal būs klusums- tad- domā , kā gribi.
AG
A
KATRS, KAM VISI MĀJĀS, TĀPAT SAPROT, KA VVF IR MŪSU TAUTAS SLEPKAVA!
tas tiešām
t
Nevis tautieši un nelatvieši, bet Latvijas valSts PILSOŅI.
akil
a
Tautieshi un nelatvieshi! Ex prezidente VVF- ir musu nacijas simbols un gods. Turesim musu idealus ciena un pazemiba! Vienu dienu Dievs mus sodis un tad bus par velu.
Elza, Laura, Lara, Tamara, Mar
E
Dzimtenes Latvijas eksprezidentei piekritam par so tematu! Lai veicas- ar Dievpaligu!
Ilma
I
kā es saprotu,tad V.V.F.noniecina visus,kas ir viņas pretinieki.,kas pasaka to,ko redz ctām acīm un un dzird citām ausīm kā VVF.
.mnk
.
vienam otram patik celt kadu debesis un pec naves mavzoleja bet katram jadara savs darbs sava laika........labi uzzinat taisnibu ne jau pec naves
.hjk
.
politika vispar ir netira lieta.......tapec valsts parvalde jastrada savas nozares specialistiem un ekonomiku javeido nejau politikiem bet varetu teikt neitraliem cilvekiem., jabut vienotai valstij, balsot par kadu jautajumu var neatrodoties nekada partija, bet jabut plasai arodbiedribai neviss partijam............
.yty
.
ne jau par valodas mikstinasanu un abrenes atdosanu butu darbs prokuraturai bet ja tu uzdodies par to kas tu neesi .......
KIKA
K
Ļai , ko tā lapsa tur murminātu --MĒS MĪLAM SAVU PREZIDENTI UN ESAM VIŅAI PATEICĪGI PAR PADARĪTO DARBU. Mīļie cilvēki --kad jūs sāksiet tiešām domāt ar galvu nevis atkal lasīt murgus.... Un to rokas somiņu, lai viņš uzdāvina savai sievai , jo ..viņai tagadējā ir saplīsusi.........
nu
n
Ruka grāmata par šo kundzi diezgan šokējoša bija un labi uzspodrināja daža laba atmiņu.Interesanti,ko Lapsa piedavās. Jo to gramatu gan dereja dažam labam palasīt.
nu
n
es nesaprotu, kāpēc tīram cilvēkam jābaidās no patiesības????
Vuarzazi
V
TP-Grutups pretendē, No vienas puses, ka Latvijas prezidentam nav nekada vara, ka būtu vēlama Krievijas prezidencialā sistēma (TV3) Bet no otras puses, ka VVF ir tā « hipnotizejusi » Izpildvaru un likumdeveju, Ka Kalvitis (un TP, ZZS, LPP/LC, T+B +LNNK) ir bijuši spiesti novest Latviju bankrotā ? Izskatās ka L.Lapsa piekristu šai tēzei.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

TAUTAS BALSS RAKSTĪJA

 

Nedosim Prezidenti izģērbt kailu pūļa priekšā!

Neļausim nomelnot mūsu Tautas Prezidenti!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas