Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Vīķe-Freiberga neuzskata, ka bijusi neaktīva iekšpolitikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dark Side of Pisda
D
Piekrītu baleta specam. Ārzemēs Vaira = Latvia. Ir pārbaudīts.
kordebalets
k
Lai ko arī pļurkstētāji te nebezdētu, VVF ir pagaidām mūsu izcilākā prezidente. Un paldies tiem, kas viņu te atgādāja no Kanādas.
!
!
Vaira Vīķe Freiberga cienīta, mīlēta latviešu ģimenēs, tiek stādīta bērniem par paraugu. Bailēs no eksprezidentes varenības te portālā plosās Latvijai naidīgie spēki!
droshi
d
apdomajieties latvieshi,kas dzivo latvija......paskatieties ikviens savas dushas telpas spogulishos...un tad manisiet,kadi suda brali jus esat....tikai knabat un klabet,ka veca ratu rumba.....uz sevim paskaties,nevis aiz loga.....ludzu! iemacies savu latvijas himmu vai macies latvijas isteno vesturi,tad parunasimies. bus temats par ko spriedelet! leiciet tachu miera musu cienijamo ex.prezidenti VVF.
Lasitajs
L
Vards un Grabowski turi savu muti ciet un dodies pie Putina.Stalina salasnas tagad bazune,Grabovski cik daudz tu esi apzadzis savus kaiminus un pasvaldibu.Pazistu ntevi draudzin
LS
L
Pieminēto mauzuleju Kanadas pabirai vajadzētu uzcet blakus vinas mīļajam okupācijas monstram , jo okupantu viņa visu mūžu ir milējusi , bet latviešu karavīru -leģiononāru vienmēr nīdusi.
borcinsh
b
ari neuzskatu ! jo ta aktiva iekshpolitika atlauj komunistiem-zagliem vel shodien atrasties pie varas LV ! par Abreni paskaidros LV Vesture !
Nekas
N
Ir daudz likteņu un krustuguņu viedokļos, bet viena lieta ir svēta katram latvetim - mūža māja!. Un latviešiem par to jādomā dzīves laikā! Mauzolejs Freibergai 11. novembra krastmalā būtu memoriāls paaudzēm un tautas pateicība bez vārdiem. Tā būtu klusa pateicība par mūža ieguldījumu. Ziedot vajaga sākt tagad !!! Manuprāt mūža mājas vieno, bet politika' pretnostata. Kapos mēs būsim visi un tas mūs visus vieno ! Vajaga vākt naudu - ziedot visiem mauzolejam mūsu bijušajai prezidentei un viņas ieguldījumam Latvijas iekšpolitikā un tautas pārticībā !!!
Nekas
N
Nāve un kapi un kapu tradīcijas ir pavisam objektīvi. Mauzolejam latviešu tauta noteikti būtu gatava un samestos !
Nekas Objektīvi
N
Subjektivi: Es labi atceros PSRS laikos un atceros ka biju gan Maskavā gan Pēterburgā un neko nekad nēsmu runājis vienādi :))) Un man nebija problēmu. Bija jāuzmanās no militārstiem tas gan, Tādavārdiska demokrārija bija sasniegta jau PSRS Latvijas laikos tikai nebija interneta.... Latvijā demokrātijas nekad nav bijis. Demokrātija ir varas decentralizācija , vārda brīvība un privāas iniciatīvas akcepts ! Demokrātijas institūts ir pārstājis eksistēt gan UK gan USA. Un vai maz tas ir bijis? Demokrātija bija aukstā kara propogandas ierocis ko izdomāja ASV pret PSRS! Bet akadēmiski Latvijā nav nevienas pazīmes demokātiskai sabiedrībai. Gluži venkārši sabiedrība Latvijā tam nav gatava!Demokrātija ir sociāls sabiedrības attiecību modelis - Latvijā nav šī modeļa Un diskutēt par to nav vērts , jo nav cerību, ka Latvija būs demokrātiska! Pasaulē - ES nav demokrātijas un kāpēc lai tā būtu Latvijā !
Tūdaļ-tāgadiņs
T
Vaicājiens: Vai mazai nācijai, kura boļševiku aizmīztiem pauriem debīlisma eiforijā nepārtraukti par barvežiem izvēlas un izvēlēsies nācijas nodevīgākos,rijīgākos un dumjākos kretīnus, ir kādas izredzes uz izdzīvošanu ? Atbildiens: PILNĪGI NEKĀDU ! Tikai lēna un mokoša agonija līdz savas valsts padiršanai par prieku boļševikiem.
Subjektivi
S
Paldies, Diena par demokraatiju...:))) Kaa PSRS laikaa, kad visiem bija jaarunaa vienaadi:)
K-K
K
... 3458 + 10 iekslietu pasakumi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... Tas 'velnins' dzivo tajas detalas, detalas ... ne jau vispareja vakuuma ... ... Ar sadu daudzumu satiksanos ... jajauta par ko tad runajiet, jo Satversmes uzmesana Abrenes un valodas lieta, ka ari pareja darbiba norada uz DZILU SITUACIJAS NEIZPRATNI VAI TISU PASIVITATI - tajos brizos kad bija jaaizstav Satversme, jaatlaiz valdiba, jaizvel MP, jaaizstav pamattautas intereses, jamil musu tautas dzivi palikusie upuri un ta talak ..!!! ... Veletos detalizetakus un dzilakus paskaidrojumus no VVF par savu pasivitati sajos kritiskos brizos !
Nekas
N
Esmu gatavs anonīmi ziedot naudu svētai lietai - pateicībai ( mauzolejam 11 novembra krastmalā) Freibergai par ieguldījumu iekšpolitikā !!! Domāju, ka tautas atbalsts svētai lietai ir garantēts !!!
Nekas
N
Ir daudz likteņu un krustuguņu viedokļos, bet viena lieta ir svēta katram latvetim - mūža māja!. Un latviešiem par to jādomā dzīves laikā! Mauzolejs Freibergai 11 novembra krastmalā būtu memoriāls paaudzēm un tautas pateicība bez vārdiem. Tā būtu klusa pateicība par mūža ieguldījumu. Ziedot vajaga sākt tagad !!! Manuprāt mūža mājas vieno, bet politika' pretnostata. Kapos mēs būsim visi un tas mūs visus vieno ! Vajaga vākt naudu - ziedot visiem mauzolejam mūsu bijušajai prezidentei un viņas ieguldījumam Latvijas tautas pārticībā !!! Tagad mums katram ir ko ziedot !!!!
pateicība
p
Ļoti laba doma, tikai varbūt mauzoleju vajadzētu iekļaut vienotā ansamblī ar skaisto pieminekli Pārdaugavā.
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas