Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Vīķe–Freiberga: Zatlers ieguvis popularitāti ar žestu par Saeimas atlaišanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
verotaja
v
Lai dzimtenei Latvijai LABI veicas nakotne! Ar Dievpaligu!
Jaydee
J
Unbelievable how well-written and inofrmtaive this was.
Hilda
H
Paklusē ome .
LV mazais cilvēks, tribine.lv
L
Zatlera solījumi ir nožēlojams farss, tauta vēl nav pamodusies no laterģiskā miega, kādā to iemidzinājusi ES ar LV politmafiju (komunistiem, kas savāca LV labumus privatizācijas ceļā),jo visi līdz šim LV bijušie prezidenti, saņemot dzīvokļus, ikmēneša labumus, sola politikā darīt brīnumus, tā bija ar VVF, ar Ulmani un Zatleru. Tie tādi no tautas atpirkšanās solījumi. Vēsture palaikam atkārtojas kā farss – šīs Saeimas atlaišana ir farss! Ja Zatlers būtu Saeimu atlaidis , kad tauta to lūdza Doma laukumā, iespējams, nebūtu Parex mahinācijas, ko veica ebrejs Godmanis ar Krasovicki un Karginu, un A.Bērziņu (bijušo Rīgas Domes mēru) nebūtu parādu Pasaules bankai, SVF, latvieši šodien ar ģimenēm nepamestu Latviju. V.Zatlers, savlaicīgi neatlaizdams Saeimu, ir smagi noziedzies pret latviešu tautas interesēm.
vēl mazāks,bet tuvāks zemei cilvēks
v
Labi,ka mēģini izprast politiskās norises,bet vēl ļoti kļudies,ka tagadējā Saeimas atlaišana ir Augstākās VALSTS PĀRVALDES kļūda.Protams,to izdarīt jau vajadzēja Guntim un Vairai,bet labāk vēlāk kā nekad.Bet ja runājam par FARSU,tad es to skaidri saredzu tieši LV mazais cilvēks galviņās.
  • 1
  • 0
zināšanai murmuļotājam
z
Nav taču dabā ne patiesības,ne melu,ne mīlestības ne dusmu,bet dabā īsti un likumīgi darbojās tikai fizikas,ķīmijas likumi un cilvēku dabā fizikas,ķīmijas likumi darbojas aktīvi Vienotībā, politiskās cīņas dalībnieces,efektīvas politiskās varas ,tautas labklājības,VIENOTĪBAS partijā.
Istajam pesteļotājam
I
Bet cony raksta klasisku patiesību,ne visi spēj izteikt realitātes,ideju novērtējumu,raksturojumu.Tā, draudziņ, turpini savu mūža izglītošanos.
Redz kur īstie vārdi - tam cony mur
R
Bet cony raksta klasisku Vienotības jenotu patiesību melus un vēlreiz melus, ne visi spēj atšķirt jenotu veiktos darbus no realitātes, ideju novērtējumu trulumu, Vienotības jenotu noziegumu pret tautu -raksturojumu. Tā, draudziņ, turpini savu mūžu jenotu silē, neticu uz tavu izglītošanos.
  • 1
  • 0
uncs
u
VVF nopelni nav ne noliedzami,ne apšaubāmi.Laba prezidente bija un es jutos droša,ka nenotiks tādas lietas,ko piedzīvojām šogad,kad ZZS rīkojās kā pēdējie nelieši.Bet par visu pārējo uzņemsimies gan atbildību paši,jo vēlētāji ir tie,kas nosaka valsts virzību.Dzird,ka atkal ZZS atbalstītāji ir pietiekami daudz.Ko tad mēs vēlamies un ko tad mēs te aprejam.Lai Zatleram veicas,balsošu par viņu.
valdis
v
Apzināti vai neapzināti,bet Zatlers ir sakustinājis šo sapuvušo politisko sistēmu.Cerams,ka tautai pietiks uzņēmības mainīt lietas uz labō pusi.Freiberga būtu labāk aizbraukusi atpakaļ uz savu Kanādu,gan mēs bez viņas tiksim galā.
To valdis
T
Neko viņš nav sakustinājis, tikai sevi grib dabūt tai silē. Tam pesteļotājam cony 2011.06.23 Izlasi vēlreiz! Kāpēc man būtu jābalso par tādiem latviešiem, kas sliktāki par svešzemju iebraucējiem te Latvijā? LC, TP laupīja sev, bet Vienotība laupa sev un vēl svešzemju onkām, kāpēc par visiem šiem draņķiem būtu jāvēlē? Un tas gaismeklis Zatlers, kas tas par latvieti, kurš visus četrus gadus neredzēja, kas ar tautu darās, bet tagad te uzmesties par pestītāju? Tikai no kā šis atpestīs? Nu ja, vēl no atlikušās naudiņas latviešu maciņos, jo viņam redz ar Vienotību viss uzskatos sakrītot. Vai labāk šo pestītāju nebūtu uzdāvināt atpakaļ viņa un Vienotības saimniekiem? Dievs atpestī mūs no tādiem draugiem, ar ienaidniekiem mēs paši galā tiksim
  • 1
  • 2
vilis
v
VVF savu popularitāti ieguva braukājot pa ārzemēm,ēdot kūciņas,tā terējot milzum valsts naudas.Zatlers 10 min. televīzijas uzstāšanās.Efekts milzīgs.Nemaz nevar salīdzināt ar VVF tēriņiem.
vērtības
v
Aktuāls jautājums kļūst par vērtībām,var darboties spīdoši,kā zelts augstās aprindās un var nolaižoties no mākoniem uz zemi,atklāti no sirds parunāt kaut 10 minūtes ar sev līdzīgajiem ar savu tautu par problēmam,ko it kā zina visi,bet mūsu visaugstāk pilnvarotie izliekas kurli un akli.
  • 1
  • 0
Imants
I
Tas iržests, ja neseko tālākā darbība - jaunas plašas tautas pārstāvētas partijas radīšana. Ja notiek tālākie soļi, tad tas nav žests bet darbības sistēma.
Tam pesteļotājam cony
T
Izlasi vēlreiz! Kāpēc man būtu jābalso par tādiem latviešiem, kas sliktāki par svešzemju iebraucējiem te Latvijā? LC, TP laupīja sev, bet Vienotība laupa sev un vēl svešzemju onkām, kāpēc par visiem šiem draņķiem būtu jāvēlē? Un tas gaismeklis Zatlers, kas tas par latvieti, kurš visus četrus gadus neredzēja, kas ar tautu darās, bet tagad te uzmesties par pestītāju? Tikai no kā šis atpestīs? Nu ja, vēl no atlikušās naudiņas latviešu maciņos, jo viņam redz ar Vienotību viss uzskatos sakrītot. Vai labāk šo pestītāju nebūtu uzdāvināt atpakaļ viņa un Vienotības saimniekiem? Dievs atpestī mūs no tādiem draugiem, ar ienaidniekiem mēs paši galā tiksim
  • 1
  • 0
cony
c
Kaut Zatlera kungs pat mazo pirkstiņu vairs nepakustinātu politikā,Valsts Pārvaldē,viņš tautas labā,tautas atmodināšanas labā ir izdarījis daudz vairāk,kā ieppriekšējie Prezidenti kopā ņemot,var to saukt par žestu,vai labuma meklēšanu,bet vienalga tas ir darīts visas tautas labā,bet skaidri un atklāti ir pateikts,kur pazūd mūsu labklājība,demokrātija,brīvība.To žestu varētu saukt arī par kluso mājpuķīsu revolūciju.Prezidents Zatlera kungs ieies vēsturē,kā drošsirdīgs,intelegents,atklāts tautas interešu aizstāvis un tālāk ejamā ceļa rādītājs,kau arī viņš aizietu Prezidenta pensijā.
  • 2
  • 1
Jānis
J
Ar žestu vien neviens popularitāti nevar iegūt! Šim žestam jābūt ar dziļu jēgu, kāds arī bija Zatlera žests. Vienreiz ir jāaptur Latvijas izzagšana un izpāŗdošana izmantojot saeimu, kā likumīgu atbalstītāju. Tā jau arī ir šī žesta dziļākā doma. Lai kā tas elites kungiem nepatiktu.
Svins
S
neko citu jau Zatlers pagaidām nav izdarījis, tikai atlaidis Saeimu. bet Zatlers nav Kārlis Ulmanis.
Ja
J
tā labi atceras, tad VVF nominēja I.Emsi. Pat, tad, kad ar neapbruņotu aci bija redzams, ka I.Emsis ir izgāzies pa visām vīlēm, pat, tad vēl sniedza paziņojumus par labu valdības darbu. Laikam aizmirsusi, ka Saeimu exprezidente atstāja bez viena ziediņa. Aizstāvēja I.Ūdri, neieklausoties sabiedrības protestos. Tālāk A Kalvītis un viņa epopeja. Tā tas viss sākās un pletās. A.Šlesers bija balta lapa. Bet, tad, kad A.Endziņu, prezidenta kandidāta izvirzīšanas procedūrā, VVF smagi apvainoja goda vīru, vai kundze savu popularitāti neizmantoja, lai ietekmētu procesus? Varam tikai minēt, ko nozīmē šis viņas iznāciens LNT? Ja greizsirdība, tad tas ir sīki, bet, ja kas vairāk, tad šobrīd tas var būt bīstami, vai tad politiķe to nesaprot.
Skumji, bet
S
Viņš tomēr nevelk.
borcinsh
b
...kaut viens "popularitate" par Saema atlaishanu..., kaut viens - par Abrenes nodoshanu......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas