Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Vilkaste nopirkusi tiesības uz Lapsas grāmatas tekstu angļu valodā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rateecatlet
r
Laba diena, Kāda ir jūsu situāciju? Nepieciešams 100% finansējums? Vai esat noguris no Meklēju par aizdevumu un hipotekāro, Vai jums ir pastāvīgi pagriezās pa bankām un citām finanšu iestādēm, es esmu kundze Mary Jane C īpašnieks Mary Loan Home, Mēs dodam aizdevumus ar firmām, uzņēmumiem, rūpniecību utt Jebkura ieinteresētā persona ir jāsazinās ar mums tagad Pa šo E-pasts: [email protected] ar šādu informāciju: Pirmā informācija Jūsu vārdi .......... Summas, kas nepieciešamas ......... Ilgums: ............. Jūsu valsts ......... Jūsu adrese ........ Tālruņa numurs .......... Mēneša ienākumi ........ Sekss ................... Jūsu faksa numurs ....... Jūsu vecums .............. E-pasts: [email protected] Sveicieni, Mrs Rateecatlet
salīdzinājums
s
krievijā hodors sēž- pie mums tāda pati persona ņirgājas par tiesiskumu valstī, ha ha
Lauku večiņa
L
Nu ko, izskatās ka vilkaču ģimenītei padevies trekns kampiens, ja spēj noalgot kā Lapsu, tā profesinālus vaukšķus no ASV. Vienkārši skaisti! Ierosinu izsludināt ziedojumu vākšanu svētku salūtam, ja šos abus izdosies iesēdināt. Es personīgi nepažēlotu piecus latus, lai piedzīvotu šo mirkli.
[email protected]
h
Labāk būtu vienkārši piedraudēt apturēt Golfa straumi. Visi nobītos un krimināllietas pārtrauktu. Un piemaksātu vēl...
nu, vienīgais kulturas ieguldījums,
n
nesīs naudu, ne jau lubu romāni par šampinjonu m,aukām, bijušajām kalponēm, staļina celtām saulītē. Ko evolūcija gadsimtiem atlasījusi, tās pelavas nevajag sēt zemē. NEAUGS NEKAS.
korumpētā Jūrmalas dome
k
Šitā ir laba korumpētāja. Jūrmalas domē ar Trukšņa atbalstu īsā laikā dabūja cauri tādas lietas, par kurā vienkāršie mirstīgie Jūrmalā var pat nesapņot!
jā,
j
redz, ko dara liela nauda! Acīmredzot visus naudas plūšanas krānus policija un prokuratūra šai ģimenītei nav aizgriezusi
j
Ha mazai spunduris gardegunis slimo ar napoleona sindromu tāpat kā viņa bargā kundze vilku aste un līkkājainais sportists - visi bandīti ar kļičkām
padomdeveja
p
Kartejas intrigas un meli, lai zaglus, korumpantus, banditus atbrivotu no atbildinas un sapudesanas cietuma. Skiet, ka sadiem zagliem, korumpantiem labakas zales butu karatavas vai 9gr. ko pat nabadziga Latvijas valsts jau nu varetu atlauties un tad nebutu jatere laiks stridiem un tautas naudz so kroplu uzturesanai. Ar meliem un santazu, draudiem megina ietekmet tiesas darbu un tas butu jasoda lidzvertigie veiktajam noziegumam. Ja sie ASV darboni ir ta rikojusies tad vini ir jaieklauj Latvijas melnaja saraksta persona non grata, lai sie smerdeli nevaretu ieklutu ES valsst teritorija.
alberts
a
Ar KO man "piedraudēt"?
hā hā
h
ši čanagliete būtu NATO armijas emma???????bij čekistu armijas..............
R
R
Un pareizi dara! Tādai patvaļai un visatļautībai , kuravalda tā saucamajās tiesību aizsardzības iestādēs , ir jadara gals! Ir jāpievērš ārvalstu cilvēktiesību aizsardzības iestāžu uzmanību, ārvalstu vēstniecību uzmanību. Nedrīkst valdīt maizīšu, kalmeijeru, kužu valtis valstī!
jā!
j
Zagļiem brīvību!
  • 12
  • 3
!
!
Pilnīgs čau. :) NATO atbalsts. :D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas