Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Vilks: Āboltiņas, Zaķa un Junkura sastrādātais nav savācams

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pif-paf
p
Pārsmieties var, lasot šī caurkritušā āksta spriedelējumus. Vilks kopā ar Dombrovski tā mīlēja plātīties un slavēt sevi kā visu laiku dižākos krīzes menedžerus. Ko tad negāja gūtā bīdī palīgā savai partijai? Dombrovskis, sazadzies un nolaidis podā visu, ko vien var nolaist, aiztinās uz Briseli, Vilks, izglābis zviedru bankas no pelnīta bankrota, pats sēž krūmos un kvekšķ uz Piebalgu, kurš, starp citu, smeļ ne tikai Āboltiņas, bet arī Vilka sastrādāto.
a
a
Tā jau gudrīši dara, pats notinās no strādāšanas un tagad gudri aprunā citus.
romnijs>zābakgalvam Vienotības krem
r
Pidar, tu vari savā maskavītu suņu dialektā muldēt cik gribi, bet ir FAKTI, kurus tu Vienptības kremlin NEAPGĀZĪSI!!!! Kad Kalvīti Vienotības kremlini izbļāva no amata, miljards bija, kad Vienotību sāka mēzt ārā no varas, miljarda vairs NEBIJA!!! Viss! Kur jūs Vienotības sūdi to miljardu likāt, nav tik svarīgi, jo FAKTS ir neapstrīdams, to nozagāt jūs, un Vilks ir viens no galvenajiem apsūdzētajiem. Jūs tiksiet tiesāti, samierinies Kremļa mēsls ar to. Tevi, Putinu un Vienotību gaida Hāgas tribunāls un ešafots!
zābakgalvai romnijam
z
no pidara to dzirdu , pietam ar adidas bikseem kaajaas, skaidri un gaiši , kad saeimaa kalviitim uzdeva jautaajumu par sociaalaa budžeta mmiljardu , kalviitis atbildeeja , ka nauda mums bet tikai virtuaali , to tautaspartija iegruuda pa kluso Ņujorkas krievu bankaa , depoziitaa uz % kura taapat ka laventa banka aizgaaja smalki pa burbuli , bet pareksa iegruuda valsts budžeta naudu , taapat metalurga galvojumu kalviitis ar viltu ievilka valsts budžetaa , kopaa ar studentu krediteešanu, kad krievi nolaida meči podaa , tad valsts arii garantiju dabuja uz kakla jo budžeta likums finansu ministram ir likums , taa miiliit pirms lamaajies izlasi papiirus nevis ņemies pa veceņu tenkaam .
Romnijs>auditors
R
Pidar, miljardu nozaga Dombrovskis ar Vilku Krājbankas, Citadeles un Liepājas Metalurga afērās un iegrūda... pareizi, Krievijas rīklē. Un tie ir FAKTI, no kuriem jūs Vienotības un Putina mērkaķi neatmazgāsieties NEKAD!
aleksandrs
a
daži precizējumi: 1. Eiropas Rekonstrukcijas un Attīstības Bankas; 2. nevis vadītājs, bet direktors (viens no aptuveni 40).
auditors
a
Romnij , ieraudziiju tavu meliigo komentaaru un teju neapdiersos, miljardus nozaga kalviitis ar savu saraiņaa saimnieka brigaadi , to iegruuda krieviem riiklee Ņujorkas bankaa , kaa tu miiliit taads speciaalists esi tik neinformeets , kalviitis kad naudu padirsa saeimaa taisnojaas , nauda mums ir tikai virtuaali , par to viņu vajadzeeja virtuaali iemest aiz resteem nevis ļaut vazaaties uz briivaam kaajaam , tagad savu reno sežamo iestuumis krievu gazproma latvijas gaazee.
np
n
Vilka un vienotības vieta ir cietumā kaut vai par atbalstu VID neko nedarīšanai
Romnijs>>>>:(
R
Tu pider pastāsti, kur no "bedres izvilcēji " Dombrovskis un Vilks lika sociālā budžeta miljardu, kurš šiem atnākot pie varas bija, bet pēc viņiem kaut kur izčibēja.
Āboltiņiem
Ā
izlietu uudeni nesasmelsi, apsmiekls
ZEM KATRA DOKUMENTA
Z
IR KONKRĒTS MINISTRA , DEPUTĀTA PARAKSTS! VISAUGSTĀKO ATBILDĪBU - UN VISU LIKUMU PRIEKŠĀ! BEIDZOT IR JĀBŪT PARAUGPRĀVAI!!
klasika
k
V. Dombrovskis: ""Vilks pazinoja, ka Lapsas sudziba par Zaka parkapumu tiks izskatita"
Trollis JT
T
Katastrofa... notika vakar - man viens rimčikā ar pārpildītiem ratiņiem uzbrauca virsū. Vēl šodiem neesmu atjēdzies no baisā trieciena.
:-(
:
Viks bija labākais finanšu ministrs. Dombrovskis - labākais premjers. Pateicoties viņiem, Latvija tik izvilkta no bedres, kur to iegrūda Kalvītis un Šlesers. Diemžēl pelēkā masa (lumpeņi, kā saka Hermanis) to nesajēdz. Vienotība, neatbrīvojoties no Zaķa un Āboltiņas, savācot virkni citu partiju pārpalikumus, kapu izraka savām rociņām
N e r e z I d e n t s
N
Leta darba speak statuss loti labi atspogulojas lidosta ,kur shis statuss pamet valsti

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas