Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 11. jūnijs
Mairis, Ingus, Vidvuds

Vilks: Latvija nav pelnījusi valdību, kura stūrētu uz austrumiem vai mākoņos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lācis
L
Šķiet, ka pēdējo 20 gadu laikā stūrējot uz Rietumiem aizvien vairāk nonākam pazemē....Vai ne tā, Vilka kungs?
logonārs
l
Pag, pag ja uzliek Zatlera logo uz Latvijas kartes- kur stūrē bulta?
ojcīc
o
pa mežu iet Sarkangalvīte pie vecmāmiņas no krūmiem izlec vilks----- oj, vilks!!!!!!!!! nekur nevilks, tepat p***īs----tā vilks atbild uz daiļās meičas prieka pilno baudas pilno vaidu
tannis
t
SC ekonomikas piedāvājumi ir stipri vāji un balstīti uz mazākizglītoto tautas daļu, lai par katru cenu palielinātu elektorātu.
aita
a
Vilks ir labs bankas ekonomists, bet slikti pārredz laukumu, tas pats sakāms par Dombrovski, bet salīdzinājumā ar cietiem viņi ir šobrīd labāki.
lielaisjaanis
l
Vajag SC valdiibaa! Esot opoziicijaa vini faktiski ir priviligeetaa staavoklii, tad var nepaartraukti kritizeet sliktos dariitaajus un riidiit tautu pret valdiibu un buut populaariem. Lai vini arii pastraadaa, tad veeleetaaji aatri ieraudziis vinu iistaas sejas. Ja vini izraadiisies loti darboties speejiigi un godiigi, tas piespiediis latviesu partijas uz sevi kritiski paraudziities no malas un pasattiiriities..
so
s
Tieshi taa! SC njemshanaa koaliicijaa novestu muus Ukrainas neapskauzhamajaa situaacijaa,kur pie varas jau ir SC gara radinieki! Dievs atpestii no taadiem experimentiem!
....
.
Bet ir pelnījuši tādu, kur finanšu ministrs ir nekompetents ar kaut kādu ģeogrāfijas izglītību, aicina cilvēkus vākties, ja kaut kas nepatīk, savukārt, plānotā labklājības ministre ir sociālā darbiniece ar mistiskas augstskolas diplomu (pašreiz tēlo finanšu speciālisti bez jebkādas sajēgas), kuras radinieks gatavojas pārtraukt finansējumu zupas virtuvēm. Vai to var saukt par valdību, ko Latvija pelnījusi? Pilsoņi balsoja tā kā balsoja - ka nevēlas vairs redzēt Vienotību kā galveno virzītājspēku valdībā, vairāk pilsoņu nobalsoja par SC (un tie ir pilsoņi), nekā par Vienotība, vai arī Vilks tagad gatavojas interpretēt Satversmi, ka ir divu kategoriju pilsoņi? Ja nekas nemainīsies un pilsoņu viedoklis arī attiecībā uz visiem pusinteliģentajiem bezdarbniekiem Vilkiem netiks uzklausīts, tad sekas būs divējādas - cilvēkiem beidzot piegriezīsies vai arī emigrācija tikai uzņems apgriezienus. Bail paliek, ka šis diletants, kas neko pilnīgi nav sasniedzis (pat budžetu sabalansēt nemācēja - tikai pacēla darba nodokļus, Jaunupiem ietusējot ar Vaškeviču), būs par finanšu ministru pie nākamā krīzes viļņa.
Briest revolūcija
B
NĒ sc!
alberts
a
KAS TO sapratīs? Ne jau Urbanovics ar savām "latifundijam" par kura 40.gados bija Sibīrija - ka maniem radiniekiem
Andrejs B
A
Labāk par stūrēšanu Krievijas vai transnacionalo finansu tirgu kuratoru ekonomikas plānošanas nodaļās izstrādātajām ēsmām- meklējiet 7 miljardus investīciju ( tikai ne no ASV , PB, SVF ES), kurus ieguldīt valsts iekšējā tirgus un ekonomikas stabilizācijā, kā arī valsts aizsardzībā; 4 miljardus- enerģētikas un rūpniecības attīstībā, 1 miljardu- lauksaimniecības pārstrādes un lauku infrastrulrūras attīstībā 0.5. miljardus,- izglītības saglabāšani un attīstībai, 1.5 miljardus- valsts aizsardzībai, izveidojot pretgaisa un krasta aizsardzības sistēmu.
xxx
x
Ļoti labi pateikts no Vilka puses. Ceru, ka viņš būs ministrs arī nākošajā valdībā.
būrī vilkus,lāčus!
b
nost vilkus,lāčuskonsolidovskus! valdību jāvada Sudrabai, 23.09.2011 11:04 Valdību ir jāvada tādam premjeram, kurš darītu visu iespējamo, lai Latvija pati pelnītu naudu, nevis sistemātiski aizņemtos un tautai liek dancot pēc svešzemju kungu stabules, kā to patreiz sekmīgi veic Konsolidovskis. Šis pat airbaltik pad irsa ====================Dombrovska "varoņdarbi"`3 gadu garumā ministrus nevaldīja/katrs darīja ko gribēja/kempars,murnice,augalis/ knabjuta kalpoja venotūbai naudu dalīja savējiem amatos lika tikai savējos, apgraizīja visus nabagos bagātos pataisīja vēl bagātākus likvidēja darbavietas/aizdzenot ceturtdaļu iedzīvotāju prom no valsts likvidēja ekonomiku visu, ko varēja iznicināt to iznīcināja cilvēki mirst no medicīnas nepieejamības ar pabalstu sistēmu atradināja cilvēkus no darba atņēma makšķeri ,rokās ieliekot pussprāgušu zivi /pabalstu ļaunums/ pensionāri , jaunās ģimenes un bērni valstij vairs nav vajadzīgi
Precīzi.
P
Nu šis vienreiz ir ļoti labi no Vilka pateikts raksturojot Zatlera-Rubanoviča riesta dejas. Sāku pat domāt, ka varētu Vilkam par prieku kādu nodokļa parādu piepūlēties nomaksāt.
Unkass
U
Uz austrumiem jau sen bija jāsāk stūrēt. Tad arī šāds bardaks nebūtu. Pēdējais laiks runāt ar Lukašenko, lai uzņem savā sastāvā, guberņas vai apgabala statusā. Pie Lukašenko tādiem ļarginiem, pisoviskiem, maventiem un fliķiem prātā neienāktu kakāt virsū Latvijas valdībai un tautai.
Vārds
V
Lukašenko pārdevās ķīniešiem, bez naudiņas nedzīvo un bardaks tur baigs.
  • 4
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas