Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Visvairāk "simtlatniekus" nodarbina teritoriju sakopšanā un labiekārtošanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
Bezdarbnieks - ZIRGS par 100Ls papīriņu.
lala
l
kaut kā bez izdomas... ir taču tik daudz izglītotu cilvēku atlaists... viņi varētu palīdzēt pašvaldībām plānus sagatavot, projektus vadīt, mācību programmas gatavot un pasniegt... kur tad ir tādas idejas?
gvido
g
var redzeet, ka Latvijaa nopelniitaa (??) nauda nosaka cilveeka veertiibu... = simtlatnieki..., miljonaari... un tie, kas sevi pasi pieskaita pie elites... ja tas veel buutu kaadaa privaataa sarunaa... . es saprotu - tie nav ne latviesi, ne krievi, ne balti, ne melni, bet... vienkaarsi simtlatnieki... . arvien pieaugosa minoritaate... ? :-) varbuut patrioti?? ... vini nekur nav aizbraukusi... . Kas Latvijai buutu labaak, ja sie cilveeki aizbrauktu (pazustu) vai arii vini paliktu??
...
.
Negribu nevienu aizstāvēt, bet tad jums par vārdu "simtlatnieki" būtu jāpiesienas ne tikai Dienai, bet visiem medijiem. Ja daudzmaz sekojat notikumiem, vienādības zīmi starp to un bezdarbniekiem, 100 latu stipendiju saņēmējiem liek katrs medijs. Atraduši te vienu grēkāzi.
Teksta kvalitāte
T
Parkus, ielas un citas vietas... Vēl, bet mazāk simtlatnieki nodarbināti... Vērtējot veikumu absolūtos ciparos... (varbūt tomēr skaitļos?) "kopumā Ls 21 milj." Darba praktizēšanas vietas (!!!) Vai patiesi par to var saņemt Ls 500 algu?
Namdaris
N
Vispār jau tie pirmkārt ir cilvēki, mūsu pašu līdzpilsoņi un kaimiņi, nevis "simtlatnieki". Ja Ilze Zālīte no "Dienas" saņem 500 Ls algu, vai man viņa tagad jāsauc par piecsimtlatnieku?
.
.
varētu tagad rīgā sniegu izvest, tas gan būtu labi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas