Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

VL-TB/LNNK aicina ZRP un Vienotību kopīgi veidot valdību; piedāvā 8 pamatprincipus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķe
l
Zatlera tankiem jebkuri principi ir pofig......
:)
:
Kāpēc ne 14?
Lauku vecis
L
Beidzot ir izteikuši msamocītu fr\azi= jaunu darba vietu radīšanu, kas būs pamatu pamats. Grūti būs , jo šiem zēniņiem nav un gribēšanas veikt šo grūto uzdevumu. Cerēsim , ka veiksies.
Dr.xy
D
Sakumam pietiek.Nodibinot valdibu no Vienotibas,Vl- TP/ LNNK un ZRP, velak jaizpilda ari visi parejie likumi.ka tas pienakas TIESISKAI VALSTIJ. Galvenais ir Soda likuma 69.punkts par Valsts nodevibu,un starptautiski noteiktie likumi par okupacijas seku noversanu.
aleluja
a
sekta,kas sekta!!!!! VL aizstāvit mūs no musulmaņiem,kuri kamŗ jūs tēlojat patriotus ieņem mūsu zemīti... Aizlaidiet līdz "Muceniekiem",tad redzēsiet. Bet jums jau nav laika-jārīda latvieši uz krieviem,la grauž viens,otram rīkles pušu.
...........
.
Nevaru ciest viņus!!!!!
/////////
/
Tieši tāpat mēs neciešam tādus kā tu, lumpen!
  • 0
  • 0
beta
b
Beidzot kāda jēdzīga iniciatīva visā Zatlera ievārītajā putrā! Tieši tā, jāvienojas par pamatprincipiem, ne atsevišķām rīcībām, kā to līdz šim uzspiedis Zatlers. Ja ir mērķis, tad to var realizēt dažādos veidos, ne obligāti tā kā to grib Ķīlis.
VL cilvēkiem
V
paši komentējam un paši atbildam?
Māris
M
Tautai sāk rasties sajēga, kas īsti ir valsts.. smagā pieredzē ar puniem. Un sajēga, ka būs vien jādara viss pašiem, pietiek ar infantilām cerībām uz LaimesLāčiem. Mums Savas valsts diemžēl šos 20 gadus vēl nav bijis. Esošā USA-RUS izdevīgā "kupi-prodaj" ideoloģija nu pa visām šuvēm irst, visā pasaulē šie procesi starpcitu. Un nē, es šos 8 punktus rakstījis neesmu, esmu parasts nevienaldzīgais ;)
  • 1
  • 1
Māris
M
Te es redzu, ka šie cilvēki domā par Latvijas valsti un tās cilvēkiem. Jo stabila valsts pirmkārt ir ar vērtībām, kuru pamatā ir vispārcilvēciskās un nacionālās - vērtības, kas ir Pār-Personiskas un nesavtīgas! Tad uz šīs bāzes arī attīstās kultūra ( arī citu tautību kultūras un izpausmes ). Tas ir tas pamatjautājums par Pašnoteikšanos - tāda šai zemē ir Tikai Latviešu tautai! Ja uz to sāk pretendēt kāda cita tauta - tai ir jāparāda skaidri un skarbi, ka tas nenotiks, jo tad mums zūd mūsu valsts!
Pingvīne
P
Feina bilde! Šis piedāvājums ir vislabākais kāds var būt! Turu īkšķus par Jums! Lai dzīvo brīva un latviska Latvija!!! Vienotība turies un nepadodies krievu partijai sc.
human
h
Nu redzēsim, kas par zivi ir Zatlers un uz kuriem ūdeņiem viņš labprātāk stūrē
zvejnieks
z
jau redzeejaam, ka Zatlers ir moskoviitu breetlinja un stuuree uz Kremli.
  • 5
  • 1
Ministry of Truth
M
Apspriežama deklarācija. Un bez sarkaniem reliktiem.
Oskars
O
No šī piedāvājuma var atteikties tikai nodevēji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas