Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

VL-TB/LNNK rosinās Kravcovu izslēgt no Saeimas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Dzintars : Kravcova valodas nezināšanas dēļ viņu ir jāizslēdz no Saimas. Kas ir par ko, bet sieriņš par spēļlietam. Kāpēc viņš vispār ir Saimā? Valstij nav vairāk citu problēmu, tikai kā uzzināt par sieriņa personas antipātijam pret Kravcovu? Kuru, starp citu, ievēlēja arī velētāji. Sieriņs var nopirkt rotaļlietas smilšu kastei un lai viņš tur ar tiem uzjautrinās. Zēns, patiešam, nav pieaudzis valsts problēmu risināšanai un nav sava vietā.
žuks
ž
Te visur ir Latvija neatkarīgi Saeima vai pašvaldības, un cūcība paliek cūcība jebkur. Jūsu vecumā to vajadzētu saprast, protams, ja kalpot "kretīnisma" idejām nav kļuvis par pašmērķi!
Mr. Dust
M
Ko jūs te cepaties ??? Šis cilvēks nav kvalificēts izpildīt tiešos darba pienākumus un PUNKTS ! Satversmei ar to nav nekāda sakara.
Kārlis
K
Saeima un pašvaldības ir divas atšķirīgas lietas.
nu
n
Nāks Kravcova vietā cits deputāts kurš labi pārvalda latviešu val.Vai kas mainīsies? Tāpēc jau VL nav jāpaliek par ķēdes suņiem.
V V FREIBERGA
V
RAIVI DZINTAR ,JŪS LABĀK STRĀDĀJIET PIE SAGRAUTĀS LATVIJAS EKONOMIKAS,AIZBRAUC UZ JĒKAPILS SLIMNĪCU,PASKATIES KĀDĀ STĀVOKLĪ SLIMNĪCĀ NOKĻUST CILVĒKI. SAVAINOTAJĀS KĀJĀS JAU TĀRPI IEMETUŠIES,JO ĀRSTĒŠANAI NAV NAUDAS.BET TU TE MULDI PAR KAUT KĀDU VALODU
Raivis Dzintars
R
Jā! Nākamajās vēlēšanās es balsošu par Kravcovu un Saskaņas Centru! Jo tik atbalstītāju, cik mums dabū šis latviski nerunājošais deputāts, nav devis neviens krievvalodīgais čečeņu bandīts ar visu savu naudu!
Arvis
A
Viņi vienkārši nav spējīgi pieņemt likumus, pat sagatavot likumu grozījumus. Tāpēc arī mocās. Piekrītu ka visa šī kņada ir tikai dūmu aizsegs kādiem smagiem lēmumiem tālākai latviešu tautas iznīcināšanai.
V KRAVCOVS
V
NU NEMĀKU REŅĢU ĒDĀJU VALODU,BET SAEIMĀ ES ESMU.SATVERSMĒ NAV RAKSTĪTS ,KA MAN JĀZIN REŅĢU ĒDĀJU VALODA.VIENOTĪBA ,ZZS PRET MANI NEBALSOS.
Oskars
O
NEIZDOSIES , jo viņš baigi RESNAIS ......
Imants
I
Acīm redzot Saeima taisās pieņemt nopietnus lēmumus kas pasliktinās sociālo līmeni valstī. Tikai tā var izskaidrot kārtējo tuk;so muldēšanu par valodu. Jo katru reizi, kad kas ir jāgriež, saceļas šī tukšā kņada. Būtībā VL-TB/LNNK pašlaik piedāvā sabiedrībai atklāti neievērot Satversmi un atklātu staļiņismu. - tauta (kāda unu ir) nobalso, bet pareizie pielabos balsojumu. Žēl ka Latvijai nav savas Sibīrijas, kur varētu aizsūtīt palikušos nepareizos. Gan jau ievedīs nēģerus un ķīniešus - no tiem labāki latvieši sanāks. Kauns par valsti. Piekrītu ka Kravcovs nav tiesīgs pārstāvēt valsti, kuras tautas valodu neprot un negrib prast. Bet viņš ir ievēlēts saskaņā ar LATVIJAS SATVERSMI UN SAEIMAS PIEŅEMTAJIEM LIKUMIEM> Ja Saeima uzskata ka jāmaina likumi - uz priekšu. Bet pieņemt lēmumu pretēji pašu pieņemtajiem likumiem - miskaste politiķi. Kauns.
Saprāta balss
S
Ak tad krievu valoda esot krietni bagātāka par latviešu? Varbūt cienījamais KLM pateiktu kā krieviski sauc, piemēram, atvilktni? Vai arī kā krieviski ir zirga astri? Ietve? Grāmatvedis? Benzīnkanna? Sviestmaize? utt., utt. Ieteiktu Jums labāk novērtēt savu valodu, nevis atkārtot padomju laikā borētās muļķības par "bagāto" krievu valodu!
zina
z
Dzintara atbalstītājiem- atjēdzieties, te nav skola , no kuras var kaut ko izslēgt. Vispār Dzintaru tur ievēlēja, lai viņš parūpētos par Latviju- ar visiem tās iedzīvotājiem- smukiem un mazāk smukiem. Pagaidām vienīgais, par ko viņš rūpējas- piesienas apkārtējiem, kuri viņam nepatīk. arī kā skolā. Amerikāņiem tur ir tāds dalījums idiņos un citos. Mums krievos un nekrievos. Tas viss ir muļķības. Man ir aizdomas- ja būtu pie teikšanas Kravcovs, viņš nenoņemtos ar tāda Dzintara vajāšanu, bet varbūt kādu ieguldījumu dotu ekonomikas uzlabošanai. Derētu kļūt nopietnākiem.
KLM
K
Latviešu valoda tomēr nav tik varena, kā krievu valoda. Un daudzas bijušas koloniālas valstis pieņēmušas okupantu valodu par valsts valodu: Indija, Latīņamerika, Āfrikas un Āzijas valstis. Toties Latvijas un citu Baltijas valstu situacija ir drīzāk pretdabiska. Ar to es vēlos teikt, ka nu nevajag tā piesieties augsti godātam Kravcova k-gam. Ja jūs tā gribat, lai tikai latviešu valoda būtu valsts valoda, jums būtu iecietīgāk jāuzvedas pret pārējās valodās runajošajiem.
advokāts
a
par zvēresta laušanu viņu nekavējoties vajag tiesāt, tur nevajag nekādu jaunu likumu pieņemt. notiesāt, atņemt piulsonību un izraidīt no valsts bez tiesībām atgriezties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas