Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +23 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

VNĪ: Zatlera dzīvoklī jāmaina logi, grīdas, vannasistaba, gāzes katls

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
soza
s
Pulkinena atkal uzvaarijaas ! Voldim varbuut baigaa gaume:( ja jau dziivoklis pa ljimonu neiet pie sirds!
Re
R
Vai tiešām Zatleram nav kauns? Pret tādiem cilvēkiem nekad nebūs cieņa. Vajadzētu domāt arī valstij... Kāpēc jāpērk dzīvoklis no privātpersonas? Tiešām Latvijā vairs nav dzīvokļu? Kas Zatlers par politiķi, ja viņam pietrūkst kauna, sirdsapziņas un godaprāta? Apturiet taču šo neprātu un lai pats remontē, ja vajag zelta klozetpodu. Pietiek pusmiljons par dzīvokļi. Tā taču ir visu mūsu naudiņa, par kuru remontēs. Zatlera kungs, pparādiet mugurkaulu un pārtrauciet šo farsu!
MANTRAUSĪBAS PARAUGS
M
UN JĀMAINA PATS SAIMNIEKS!
Neverending story
N
bet pēc remonta vajadzēs pienācīgas mēbeles par kādiem vismaz, hm...., teiksim, 150 000 LVL, pēc tam – sakārtot apkārtni un infrastruktūru, kas atrodas dzīvokļa tuvumā par kādiem vismaz..., pēc tam – uzbūvēt "skatu pa logu uz jūru" par kādiem... un tā tālāk, un vienmēr, vienmēr būs vainīga kanceleja :))
ARGO
A
Tā kā patreizējais prezidents ir izvēlējies dzīvot "Kāājiņāās", Benjamiņu villa Jūrmalā ir brīva. Valdis varēja mierīgi dzīvot tur. Tur jau visi tie speciālie krāni, mikroklimati, vīnu skapji un dīvāni ir sagādāti. Ja kaut ko papildus vajadzēja - varēja piepirkt klāt. Kāpēc bija vajadzīga šī izšķērdība? Un tagad, pavisam drīz, kad būs vajadzīgs dzīvoklis Bērziņam dzīvokli - tad ko - atkal 600 000 LVL izmetīsim skurstenī? Varbūt tomēr reformēsim visu to lietu?
bumers
b
Lai Zatlers maina ko vien grib. Viņš piedirsa saviem vēlētājiem bezkaunīgā veidā - ko viņš vēl grib? Tādam būtu jāatņem viss, kas bijušajam prezidentam pienāktos. Viņš nav to pelnījis! Tas, ka viņš ar vienu teikumu pacēla sev reitingu neko vairs nenozīmē! Viņš nav nekas!
Dima
D
Tātad par ,5 milj.:s ir nopirkts karkass.? (t.s. sienas )
Nātre
N
Kā ex prezidents var atteikties no komentārim, ja uzlabojumi tiek veikti pēc viņa pieprasījuma un viņa "īpašajām" vajadzībām?!
nu
n
nu kā taisa kādai ziņai plašu rezonansi mēs zinām. ieliek portālā - 50 muļķi pagānās - rezonanse gatava! :)
0__o
0
un iedzīvotāji arī jānomaina. šitie ne ar ko tādas ērtības nav pelnījuši.
demoktatija
d
Ka man skiet, no visas sis tragedijas un situacijas kadi ir izveidot apedejos 22. gados, tad visai Latvijas tautai ir katru dienu japieludz visa veida dievi, lai atrak sie tris smerdeli Ulmanis, Vikene, Zatlersi noliktu karoti, jo tad tautai sie paraziti nebus uz sava rekian jauztur... Vispar ta jau ir tragedija un posts latviesu tautai, pati tauta dzivo neiedomajama nabadziba, desmitiem tukstosi dzivo pusbada, bez mediciniskas aprupes, bet sie kretini uz Latviajs tautas rekina sevi ir nodrosinajusi ka kada bagatakaja pasaules valsti. Cik ilgi latviesu tauta to cietis, pati dzivo nabadziba, pusbada, bet sie tikai suc, suc tautas asinis?
atmina
a
Visi si etris kretini, paraziti Ulmanis, Vikene, Ztlers ir jaizmet no valsts dzivokiem, vineim ir jaatnem nepelniti pieskirtas pensijas, Ls,1500/menesi katram un visas padomju komunistiska okupaciajs reziam privlegijas kadas baudija cekisti, tautas slepkavas, valst sautomasinas, soferus, sekretares, miesassargus kadus siem ir pieskirusi banditiskie grupejumi- paolitskajam partijam par labu izkalposanos un neierobezotu pretimnaksanu, izlaupot Latvijas valsti un iznicinot latviesu tatu kas turpinas visus pedejos 22. gadus. Jacer, ka Latvijas iedzivotaji nav aizmirsusi, ka alkatiga, egoistiska, varaskara veca ragana no Kanadas Vikene pirka gramatu skapi par Ls, 50 000 un ka vinas kaprizes tika apmierinatas par Ls, 430 000 ieguldot dzivokla remonta. Cik ilgi sis cucibas, Latvijas valsts un latviesu tautas apzagsana turpinasies? Kapec saeima lidz sim nav atcelusi so amoralo, noziedzigo likumu , Par prezidentu korupciju???
Tosts
T
Tātad būs konkurss uz remontdarbu veikšanu. Lieliski! Un konkursa rezultātus var apstrīdēt. Tad nu iedzersim par to, lai tos rezultātus apstrīd un apstrīd, lai laiks iet un šitā famīlija netiek pie dzīvošanas tajā namā.
ff
f
zaglera dzīvoklī jāmaina zaglers, jāliek viņam visu atmaksāt
Pele
P
Par pusmiljonu sabiedrības naudas, izrādās, esam nopirkuši Valdim graustu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas