Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Zaķis: Baidos, ka tagad ar Šlesera gādību samazināsies Rīdzenes viesu skaits

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
James
J
Bez šlesera būtu tīrāks gaiss. Pat opozīcijā viņš turpina visu laiku par sevi atgādināt. Ibio! :(
KLM
K
incanti, uz ko tas velk ....................................................... nepārprotami - uz vēl labāku Latviju. CIETI.
līdz brošai
l
incanti, uz ko tas velk
e.
e
Šlesera kungs, vai nezinājāt, ka specdienestus jūs, politiķi, esat radījuši ar mērķi izsekot, noklausīties un visādi bāzties citu darīšanās? Un kamēr tas notiek valsts interesēs, likuma ietvaros, nevis kādas konkrētas politiskās vai privātās organizācijas uzdevumā, tikmēr mēs ar to samierināmies. Tādēļ taisīt sensāciju no noklausīšanās fakta vien ir pamuļķīgi. Bet varbūt raizes ir tieši par to, ka noklausīšanās nenotiek īstā politiskā apvienojuma uzdevumā? Pie tam, konkurējošā kantora viesnīcā.
hotelmotel
h
Rīdzenei tāpat jau bija čābīgi, kad Uškovs uzlika karuseļus ar skaļo mūziku. Tagad Šlesers viec melno PR. Būs atkal kaut kādi Maskavas sponsori noskatījuši Rīdzeni un norvēģus grib no turienes izdzīvot ārā.
Patiesība, vai kas cits?
P
Kas tad Vienotībai un tās Zaķim ir svarīgāk? Patiesība, vai vienas viesnīcas biznesa īstermiņa intereses?
Svins
S
kādas gan garantijas vispār var sniegt prezidents?
wala
w
Kam tie arhaiskie padomju laika mēsli vairs vajadzīgi !!! Sen lasa ar lāzeri no logu stikliem, atkodē telefona sarunas un dara visu ko vajag, tādēļ jau sen nav vajadzīga noklausīšanās viesnīcu numuros. Bet tas ka Rīdzenē tādas iekārtas ir bijušas - tas gan nav nekāds jaunums, nu ja nu vienīgi Šleseram.
zzzzzz
z
Ja Latvijas specdienesti Latvijas interesēs ir noklausījušies kaut kādas ārvalstu amatpersonas, tad es nesaprotu, kāpēc kādam Latvijas politiķim, esot pie pilna prāta, būtu jātaisa no tā skandāls. Ja viņi ir noklausījušies privātās interesēs (ne Latvijas), tad gan, pretējā gadījumā AŠ gājiens šķiet ārkārtīgi dīvains.
Greex
G
Nebūtu jau nekāds brīnums, ja sienās palikuši "žučoki" - viesnīca tak ir celta 80. gados...
Fiksais
F
Igauņi savā Viru viesnīcā tajā stāvā, kur darbojās kgbešņiki uztaisīja muzeju, kā strādāja slepenie dienesti padomju laikā, Rīgā izskatās dienesti darbu nemaz nav pārtraukuši , tikai algās rubļu vietā sāka saņemt dolārus....
Nelabi metas
N
Dumjš gan tas a.š.
Vaļehrha
V
Tas īlens nav tālu jāmeklē - Radisson viesu skaits samazināsies, Reval (Lindstow) viesnīcām atbilstoši pieaugs!
Rozekrese
R
Milie zurnalisti, kapec jaraksta Slesera murgi, esam no si laupitaja nogurusi, pietiek vinu izradit. Saprotu, Slesers labi maksa, bet si nauda nav to verta, nenovertejama vertiba - tautas nervu sistema, ta jasarga un jagoda. Vai spejat izteloties, kas notiek cilveka galva, redzot Slesera bildi un vardus - nikst veselais saprats, tas nopietni...
andris
a
Vecajam kikbokserim galīgi vairs bizness neiet ka jāķeras pie reketieru gājieniem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas