Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Zaķis: Ļoti ticams, ka pēc vēlēšanām pirmo valdību mēģinās veidot SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
Ļoti cerēšu , kad SC ņems un bez ŽĒLASTĪBAS PAKĀRS visus , kuri IZPUTINĀJA - IZZAGA manu Latviju .....pretēja gadījumā būs SACELŠANĀS un KARŠ .
skuķis
s
Es ļoti ceru,ka vēlēšanu dienā Tev piemetīsies ''skrienamais'' un netiksi līdz iecirknim. Kas tad izzaga Latviju, vientiesi? Vakar piedzimi?
  • 0
  • 0
markss
m
Kas gan cits patrieks svensonus.
alberts
a
Starp citu.Ja SC ir - "centr soglasija" - tad Zaķis ir "zajec"!
alberts
a
Tas IR pie noteikuma,ka letini kārtējo reizi uzkaps uz grābekli - sašķaidīs savas balsis pa daudzam "partejībām" un aizmirsīs ka jabalso par - VL!
skuķis
s
Albert, es personīgi zinu 2 cilvēkus no VL un skaidri zinu,ka tikai dēļ viņiem nebalsošu par VL. Viens no viņiem vārda tiešā nozīmē ir melis un patīk viņam gan kā gailim krāšņās spalvās gozēties, ar pašiem ''krutākajiem'' autiņiem braukāties un draugu priekšā lielīties - cik viņš, redz, gudrs, bet pārējie tādi pamuļķīši vien ir..nu, paldies, apnikuši man tie ''šoferu dēli'' ar zemiem intelektiem, šauru redzesloku un merkantīlām interesēm. Protams, VL līderis šķiet patīkams cilvēks, bet nekas vairāk..
  • 0
  • 0
Eh
E
Nu ko tas resnīts tirš...
aptaujatie
a
latvieshi gandriz visi ka viens balsos par VL!,bet kapec shiem viriem no VL! praktiski nedod vardu informativajaa telpaa ??
Ministry of Truth
M
Zatlera vai Melotības problēmas mani neplēš, es balsošu par Visu Latvijai! Tomēr šos izteikumus var uzskatīt par augsnes sagatavošanu Vienotības un SC (vakardienas PCTVL, rītdienas Biškekas centra) kopdarbībai. Būtu amizanti, jo RD sarkanie taisa budžetā caurumu, bet Melotība citu Saeimā lāpa. Bet man nav vajadzīgi šādi eksperimenti.
Tie
T
būtu kārtējie "pazaudētie gadi" valstij, jo SC ir TIKAI krievu, kas neko nesaprot no šeit notiekošajiem procesiem, izvēle. Mums nevajag krievus, mums vajag latviešus. Kurā pasaules valstī VĒL valsts pārvaldi veic miniritāšu valdība? Iedomājaties turkus Vācijā, āfrikāņus Francijā, vai musulmaņus Anglijā. Murgs, taču! TAS PATS ar krieviem Latvijā. GALĪGI GARĀM !
Helena
H
Zaglers mai..a, izskatās ka darbojas sc uzdevuma, atkal sadalot latviesu spekus un atbrivojot celu krievu fashistiem
Cukermans
C
Visticamāk piepildīsies manas mātes teiktā vīzija 2000. gadā. Viņa man stāstīja, ka "laimīgs būs tas latvietis, kas būs miris, jo viņam nebūs lemts redzēt tās šausmas, kas piemeklēs latvieti savā zemē". Viņa stāstīja arī par nākotnes valdījumiem Latvijā. Ticēt tam vai neticēt, paliek katra ziņā, bet tā virzība ir tāda, kā māte stāstīja. Kādas būs pienākošo laiku sekas latvietim un Latvijai, var jau šodien nojaust.
aiva
a
Es balsošu par Vienotību, tikai šoreiz daudzus svītrošu!
Es
E
latviete pensionāre ar turpat 50 gadu darba stāžu, nebalsošu par Vienotību, jo melo , tiek ievēlēti ,un kažoks uz otru pusi. Tagad atkal pensionāriem pieliks , kam mazas pensijas bet cik gadus viņi ir strādājuši nevienam vairs neinteresē. Lai tad pieliek par nostrādātiem gadiem vairāk tiem kam mazas pensijas, kāpēc man būtu jāuztur kaut kādi pensionāri kuri gandrīz nav strādājuši un tagad būs vienādā līmenī ar mani.Bija laiks valdība teica strādājiet ilgāk būs lielāka pensija, kas notiek tagad? Jādod iespāja lai valsts samaksā komunālos pakalpojumus, bet ne pielikt pensijas no sociālā fonda, tad jāliek visiem.
opis to oma
o
Ja tu, omīt, nezini, tad nemurgo, par to ubaga tarbu, ko kaklā it kā uzkāra Kalvīša valdība. Vienotība necīnās, lai vispār pensiju varētu izmaksāt. Vienotība pensijas izmaksā no Kalvīša valdības laikā veidotā uzkrājuma.
  • 1
  • 3
Oma
O
Es arī esmu pensionāre, taču atšķirībā no jums - mazāk domāju par savu vēderu, bet situāciju valstī kopumā. Pirms metaties vainot Vienotību, vajag padomāt, kas izzaga valsti un uzkāra mums ubaga tarbu kaklā? Vienotība cīnās, lai Jums vispār pensiju varētu izmaksāt! Es piekrītu, ka nav godīgi palielināt mazās pensijas. Gribas pajautāt cilvēkiem, kuri saņem pensijas zem 100 latiem, ko viņi savā dzīvē darījuši?
  • 8
  • 3
Ieklausies,
I
Nedaudz jau iekrājušos naudiņu,bet kura ir aizlienētā naudiņa, ZZS un sevišķi Barča gatava to naudiņu notērēt aprīšanas patēriņam,kas ir ļoti sērīgs signāls investoriem un Finansu politikai kopumā.
  • 2
  • 3
Cony
C
Izlasīju. Nu to rimsi gan vajadzēja tiesāt. ____________________ Nevajadzēja atbalstīt Jūsu jenota- LB rimcēvica - kategorisko prasību ļaut izvest vairākus miljardus no valsts krīzes sākumā, tad te nebūtu jāvaimanā. Jā , starp citu, kad, jenoti, Jūsu rimcevics par šo pakalpību naudasmaisiem tiks tiesāts par valsts nozagšanu?????
cony
c
Ja jau pagājušās Saeima vēlēšanās Vienotība ar līderi Dombrovski ieguva lielāko atbalstu,tad tagad Vienotību vēl vairāk jāatbalsta,jo Dombrovska stratēģiskajam plānam ir jāturpina darboties ekonomikas un tautas labklājības uzlabošanas virzienā.Tāds Saskaņas centrs,kas strādā balsodams uz vienu roku at Latvijas lielzagļiem, ne krieviem ne latviešiem nav vajadzīgs un par viņu nobalsos tikai Urbanovīča mažinērijas nozommbētie ļautiņi,kam par visu svarīgāka ir tikai Krievu kārts.
BAILēS NO KRIEviem balsopar jenotie
B
# nnn pirms stundas, 2011.07.15 09:58 * Atbildēt +1 -1 saka: " ... un tāpēc baidieties - balsojiet par Vienotību!" .... ja jau tik ļoti vajag lielu partiju, tad lai V pievienojas ZRP.
Trakojošiem jenotiem
T
Nevajadzēja atbalstīt Jūsu jenota- LB rimcēvica - kategorisko prasību ļaut izvest vairākus miljardus no valsts krīzes sākumā, tad te nebūtu jāvaimanā. Jā , starp citu, kad, jenoti, Jūsu rimcevics par šo pakalpību naudasmaisiem tiks tiesāts par valsts nozagšanu?????
  • 4
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas