Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Zalāns: TP valdībā neatrodas de facto

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
de peso
d
Kamēr maksā de facto, Zalānam de jure pie vienas vietas.
un
u
Ja neatrodas valdiba, ka var apstiprinat priezhu izcirshanu Shleseram Jurmala un apturet citas domes planojumu (Zalana lemums) izveidot celinjus lidz jurai ar apgrutinajumu zemes ipashniekam (ne Shleseram)? Nevajag liet svinu, Zalan. Nav te nekada Vadibas Akademijas auditorija.
Kuiļu Žanis
K
Zaļānam zaļāna valoda!
nu bļin ! ! !
n
ZALĀN PAZŪDI ELLĒ ,TU ŽUĻIK! ! !
krabis
k
Diemžēl, tas zalānam netraucē de facto sadalīt ERAF naudas pēc saviem ieskatiem un saviem kabatas uzņēmējiem! Būtu vismaz izmantojis izdevību paklusēt!
LATpirmā partija
L
Nu jau spriežot pēc Zalāna izteikumiem,tad TP ministri valdībā sēž,lai atsēdētu termiņu un vēl kaitētu Jaunajam laikam,ZZS,PS,TBLNNK un premjeram Dombrovskim.Mēs nodokļu maksātāji iznīcinoši nosodam tādu Tautas partijas stratēģiju valsts attīstībasgraušanu.Zalānam steidzīga konsultācija pie kompjūteru ārstiem,tā nedrīkst tālāk turpināties atradies valsts blēdis De jure formā.Arī LPPLC partijai neko labu nedos blēži De jure formā,mēs Pirmās partijas un LC atbalstītāji negribam tādus sabiedrotos.,kuri to vien grib lai ievelk viņus Saeimā rudens izvēlē.
KLM
K
Var arī šādi - TP de fakto - septiņi trekni gadi.... De jure - visdziļākā bedre (de fakto)
J
Jūrmalas priedes ir TP darbs de facto un de jure. Kur pieskaras TP, tur jūk un brūk, talants graut.
riņķī apkārt
r
Nu ko - TP un LPP kārtējo reizi grasās "testēt" vēlētāju. Kā saka - spēle iet uz visu banku. Ir iespējas zaudēt ar "mūziku", bet var arī uzvarēt. Ja kāds šajā situācijā te ierunāsies par "valsts interesēm" :), tad viņu atbilde skaidra - valsts interesēs ir - lai Šķēle atgriežas, lai viņš nāk un sakārto lietas :)) Ja kāds pajautās - ko tauta par to domā? :) Atbilde arī skaidra - tautai tas neinteresē, tautai interesē, lai tā būtu paēdusi, lai tā varētu mierīgi dzīvot :))
oma
o
Protams, protams, redzam mēs tās sliedes- viens galapunkts Jūrmalā, otrs Mākoņos. Zini, Zalān, brauktu ka tu...
mazais lauksaimnieks
m
Nu protams,ka TP ir kopīgas intereses ar LPP/LC,jo 90. gados TP un LC likvidēja valstī rūpniecību un lauksaimniecību.
KLM
K
Z alāns: ''..tad mēs sabloķējamies ar LPP/LC, lai noliktu Latviju uz citām sliedēm.." ................................................ ............................................................ ................................ Pilnīgs izmisums - vai nu viņi uzskata visus pārējos par idiotiem, vai arī paši garīgi slimi - ar pedāli grīdā nolaižot Latviju no sliedēm, nu šie āksti stutēšot Latviju uz citām sliedēm...un atkal ar pedāli grīdā....Dievs, atpestī no slimajiem...
Lelle
L
Nu tas taču sen ir zināms, kam kalpo TP un LPP?LC...Tikai ar TP un LPP/LC kretīniem aizdevēji nerunās un palūs aizdevumu uzreiz atgriest... Tikai uzņēmēji gan vairs nav tādi muļķi, lai šitiem maitām ticētu.
ērce
ē
miljons fotogrāfam :)
J.Biotops
J
Jauna virsotne politiskajā kultūrā sasniegta. Tas, ka paša „de jure” būtiski atšķiras no „de fakto” oranžajam ministram šķiet normāli? Jā, te vairs psihoterapeits nelīdzēs, vajag psihiatru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas