Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Zālīte aicina sabiedrību nebalsot par naudas varā esošajām partijām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juris
J
Rejiet suņi, tas netraucēs cienijamai dzeiniecei aktivitātēs!
Salacietis
S
Paldies JUMS dzeiniece par aktivitātām, kas pašreizējā laikā ļoti vajadzīgas.......................
zāle aicina balsot par pajoliņnnu
z
Paps 12.07.2011 19:20 Ziņot! Palasīju tos desmit punktus. Teikšu kā ir- tā nav programma, bet gan abstrakts ūdens gabals, kuru var tulkot kā vien grib. Sevišķi krīt acīs: 1) "Spēcīgas ģimenes un kopienas". Kas tās par mistiskām kopienām, ko? Nojaušam, nojaušam, tas ir tulkojums no angļu "community" un nu ir pavisam skaidrs par kādām community iet runa. Es personīgi esmu pret to, ka kaut kādas apšaubāmas kopienas tiek liktas blakus ģimenei. Tad jau viss skaidrs, bērni ies praidos. 2) Par savu un bērnu labklājību un veselības aprūpi nodokļu maksātāji lemj atbildīgi un patstāvīgi. Ar to liek saprast, ka agrāk ir bijis citādi. Es to saprotu tā, ka budžeta naudu šādiem niekiem vairāk nešķiedīs. 3) Vienkārši, skaidri un vienādi spēles noteikumi visiem bez izņēmuma. Visiem, tātad arī bagātajiem ārzemniekiem. Bāleliņiem pilnīgs vakars uz ezera. Hipermonopols atnāk un visu paņem. Priekš kam tad vispār ir vajadzīga valsts? Un vispār. Visvairāk izskatās pēc koloniālās administrācijas programmas.
Liepajnieks
L
Nu gan pateica. Zaldātu un strādnieku padomes taču esam jau piedzīvojuši
Liepajnieks
L
Nu gan pateica. Zaldātu un strādnieku padomes taču esam jau piedzīvojuši
Students
S
Pilnīgi atbalstam! Godīgie latvieši nedrīkst atdot savas balsis oligarhu (lielzagļu) partijām un krievu partijām!
antisoross
a
Ak, naivais studentiņ! Prātiņ, nāc mājā!
  • 0
  • 0
juris
j
Beidziet strīdēties, balsošanas kārtībai jābūt citādai un viss. Šādā veidā pie laba gala nenonāksim, nu jau izskatās kā filmā "Pie bagātās kundzes. " Jāmaina balsošanas kārtība, tas nozīmē Satversme, tikai tad atkal Zālīte un citi kliegs , ka nododam savus senčus. Šo Saeimu nevajadzētu atlaist, kamēr nav izmaiņas balsošanā.
zinātājs
z
Piemirsu Visu Latvijai/TBLNNK
zinātājs
z
Un kā tad ar Zaļajiem, Vienotību un SC. ? Cienījamā Zālītes kundze, ieejiet KNAB mājas lapā un Jūs varbūt sapratīsiet, ka maldāties tāpat kā Zatlers, ja domājat, ka ir tikai trīs naudas partijas.
ļ.cien.Mārai Zālītei
ļ
Nosauciet konkrēti,kuras partijas IR naudas varā, kuras NAV,lai cilvēki, kas negrozās "kuluāros"saprot. Varat to? Nē, tad nevajag runāt vispār.
kentis
k
ZZS un SC latviski lasīt un rakstīt spējīgie pakalpiņi, piepalīdzot "prismikajuščimsja" PLL atlūzām, raujas, ko var , lai duļķotu ūdeni ar saviem sekrēcijas dziedzeru produktiem. Šmucīga bedre tā diena.
Palasot
P
komentārus, rodas sajūta, ka ( nezinu par tautu!) internetā raksta TIKAI aptaurētie, nepilnvērtības kompleksu māktie, žults spļāvēji, pustrakie, kuru nu atraduši, kur izgāzt savas dusmas, u.t.t. CIK ZINU, tad Zālīte ir cienījama rakstniece, represētā, jo dzimusi Sibīrijā, tātad daudz cietusi no okupācijas varas, pozitīvs, domājošs cilvēks, kas ir draugs VVF vai vēl kādam.Kas domā un aicinājumā, ka NAV jābalso par oligarhiem izsauc TĀDU reakciju, vienkārši NAV SAPROTAMS ! Dotajā situācijā to saprot pat katrs bērns! Šie komentāri skaidri parāda sabiedrības amorālo un padomijas degradēto daļu...NOŽĒLOJAMI !
Svešais.
S
Kāds naids, kādas ķengas! Sūdīga tauta tie latvieši.
Johajdīiiiii
J
Nu jau arī Zalīte slikta !!! Talāk nav kur iet !
krievs
k
Stulba gan tā komentētāju kliķe.Laikam tak latvieši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas