Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Zandere: Politika ir rūpes par sabiedrību, nevis savu biznesu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
voverķis
v
patiešām grand madame fatale
pielūdzējs
p
laša kundze acis bola
ziediņš
z
padomju laika sieviete pieradusi pieblata un masu psihozes veikalos
***
*
Zanderes kundze ļoti slikti izskatās. Viņa ir nodarījusi ļaunumu vairākiem cilvēkiem. Precīzāk: bijusi nekrietna. Lūk, arī rezultāts. Tie tik ziediņi. Šī būtne var spriest tikai par savu saimi, vairāk tādai padomu nevajadzētu taujāt
nana
n
Politiskie spēki izšķaidās grupu pretenzijās un tipiskās priekšvēlēšanu utopijās. Cerība ir apstāklī, ka vēlētāji (vēlēšanās) svītros sakompromitējušos blokus/partijas un konkrētos kandidātus. Maza, bet ir.
Ja
J
nav noslēpums, kur Zanderes kundze redz to cerību? Vai ir iemesls domāt, ka ir radies kāds jauns profesionāls politisks spēks?
.....................
.
Kārlis Krēsliņš, 19.07.2011 09:30 Domāju, ka Vilnītim ir taisnība un tas ir slikti mums visiem. Runa par oligarhu ietekmi izskatās dīvaina, jo naudas ietekme ir liela gan uz reklāmu, iedzīvotāju zombēšanu (ieskaidrot, kas ir labs un kas ir slikts) par to jau nav šaubu, tikai jautājums kur tās ietekmes nav? Kura tad partija ir saņēmusi lielu atbalstu no iedzīvotājiem, kas būtu pa dažiem latiem tai ziedojuši? Katrā ziņā tā nav Vienotība un tās lielā nauda, kas saņemta no „dieva”, pirmkārt, vai rada vienādas iespējas startēt vēlēšanās, otrkārt, vai naudas devēji – ziedotāji negribēs dabūt savu naudu atpakaļ? Vai KNAB nevajadzētu izsekot un izvērtēt, kā un no kurienes daži partijas biedri var ziedot tik lielas summas? Vai tagad skanoša politiskā reklāma, kas reāli ir priekšvēlēšanu reklāma, ir pēc būtības vai morāli atļauta? Vai PM braucieni uz ASV un ceļojums par valsti nav administratīvā resursa izmantošana sava politiskā spēka reklamēšanai? Jautājumu ir daudz, kurus varētu neatkarīgs KNAB papētīt/ Kā to saucam – oligarhi, korupcija utt. nav būtiski, tikai Latvijas iedzīvotājiem maciņā lieks santīms no tā neienāk. Realitātē valsts parāds aug ļoti strauji un trijos gados sasniedzis vairāk nekā 5 miljardus Ls, 2011.gada pirmajā pusgadā jau ir izaudzis par vairāk nekā 400miljoniem latu. Kas tā par stabilizāciju, kāda iziešana no krīzes – vai tā nav īsta valsts izzagšana? Saldi runā politiskajās reklāmās, bet kā to savienot ar valsts parada augšanu?
Lelle
L
Domburs: Prezidents var ietekmēt ļoti daudzas lietas, ja vien vēlas. ________________________ Zatlers nevēlējās četrus gadus, bet tagad nabags par tautu sākšot tomēr rūpēties. Apraudājos.
20 gadus gaidam, bet nekā
2
Vēlēšanu sistēma jāmaina nevis no šīs ačgārnās pāriju monopolu sistēmas vēl jāgaida brīnumi. Nu uztaisīs tagad catlers to Vienotības klonu Zaptes pariju. Nu un? Gulēs atkal silē kā iepriekšējos četrus gadus appuišojot tagad paprišināto veco beku Lili. Un kas no tā tautai?
KLM
K
Un kas no tā tautai? .................................................................. Nu Zatlers sēdēs saeimā un kas no tā tautai? Sēdēja jau pilī un katru mēnesi par 5000 Ls pusdienās apēda? Vai tad nepietika? Un kas no tā tautai?
  • 3
  • 1
KLM
K
Un kas no tā tautai? .................................................................. Tautai mūžīgās vērtības - stabilitātes garants, 7 trekni gadi, mākoņi virs Latvijas un iespēja tautai uzrunāt angļu Karalisko tiesu, nevis tikai vienam biedram, kā tagad
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jūrmalā sieviete sadur garāmgājēju

Pagājušajā nedēļā Jūrmalā uz ielas sieviete bez acīmredzama iemesla uzbruka kādai kaugurniecei, vairākas reizes viņai iedurot ar nazi un nodarot smagus miesas bojājumus, aģentūru LETA informēja Valst...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas