Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Zatlera atbalstītāji izveido mājaslapu reformupartija.lv

Domubiedru grupa, kas atbalsta esošā Valsts prezidenta Valda Zatlera darbību, ir izveidojusi interneta mājaslapu "www.reformupartija.lv", noskaidroja aģentūra LETA.

Plašāka informācija mājaslapā nav atrodama, tajā uz balta fona vien redzams sarkans uzraksts "Reformu partija" un vairāki rindā stāvoši cilvēku silueti, no kuriem viens sācis skrējienu.

Tomēr domēna reģistrācijas informācija liecina, ka lapas izveidotājs ir ar reklāmas un mārketinga jomu saistītais Māris Kravalis, kurš aģentūrai LETA apstiprināja, ka ir šīs lapas administrators un pārstāvot domubiedru grupu. Lapas izveide esot "sagatave nākotnei", un par tās izveidi neesot saņemti nekādi līdzekļi.

Domubiedru grupā ir vairāki desmiti cilvēku, kuri "izsaka atbalstu Zatlera darbam", atzina Kravalis.

Kravalis nedz apstiprināja, nedz noliedza, ka starp šiem domubiedriem ir arī pats Zatlers, vien atkārtojot jau paša Zatlera iepriekš vairākkārt teikto, ka jāgaida, līdz esošais prezidents oficiāli beigs pildīt savus pienākumus. Pēc tam varētu būt arī plašāka informācija.

Aģentūras LETA arhīva dati liecina, ka Kravalis dzimis 1982.gadā un dzīvo Ogres rajons Ikšķiles novadā. Viņam ir vidējā izglītība, un 2002.gadā viņš beidzis Rīgas Valsts tehnikumu specialitātē - programmsistēmas elektronikas tehniķis.

2005.gadā Kravalis bijis SIA "Latvijas tālrunis" menedžeris un Latvijas Kristīgā kultūras fonda projekta vadītājs. 2005.gadā viņš arī kandidējis Ikšķiles domes vēlēšanās no Kristīgi demokrātiskās savienības saraksta.

Kravalis ir arī 2008.gadā izveidotā uzņēmuma "Google Latvia" īpašnieks un valdes priekšsēdētājs. Biznesa portālam "Nozare.lv" šā gada februārī viņš teicis, ka "šobrīd šīs darbības nav, tā ir deleģēta citam uzņēmumam". Tagad uzņēmuma nosaukums ir "GL Office".

Kravalis arī 2008.gadā izveidojis SIA "Baltijas attīstības aģentūra" (BAA), kura darbojas reklāmas jomā. Šis uzņēmums ar nosaukumu angļu valodā arī atrodams pie domēna "reformupartija.lv" izveides kontaktiem. BAA 2008.gadā strādājusi ar 223 696 latu apgrozījumu un 9828 latu peļņu.

Internetā pieejamā informācija arī liecina, ka Kravalis savulaik strādājis par operatoru TV3 Ziņu dienestā un paralēli nodarbojies ar kāzu video filmēšanu un fotografēšanu.

Jau ziņots, ka Valsts prezidents Valdis Zatlers, kura pilnvaru termiņš amatā beidzas piektdien, plāno dibināt jaunu politisko spēku - Reformu partiju, iepriekš ziņoja Latvijas Televīzija.

Zatlers vakar preses konferencē neatklāja savus nākotnes plānus, atkārtojot, ka informāciju sniegs pēc 8.jūlija.

Arī prezidenta preses sekretāre Ilze Rassa aģentūrai LETA sacīja, ka Zatlers šodien jau ir sniedzis atbildi par nākotnes plāniem, tādēļ sīkāki komentāri netiks sniegti.

Kā ziņots, jau vairāk nekā mēnesi publiskajā telpā ir izskanējis viedoklis, ka Zatlers varētu veidot savu politisko spēku. Prezidents ir apliecinājis, ka "nestāvēs malā".

Savulaik Latvijā jau darbojās politiskais spēks ar līdzīgu nosaukumu - Nacionālā reformu partija (NRP), kas tika dibināta 1997.gadā, un tās pirmais priekšsēdētājs bija Aleksandrs Kiršteins. NRP bija pārstāvēta Rīgas domē, bet nespēja iekļūt Saeimā un tika likvidēta 2005.gadā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas