Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Zatlers ar Sorosu apsprieduši ekonomikas atveseļošanos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
yyyyyyyyyyy
y
zvirbulen tu ej arsteties un palasi bibeli brivaja laika,kas jadara grutibas brizos,.............
ha ha
h
redzi nu krā,to var teikt arī par mūsu jaunlaicēniem un viņu vadīto valdību.Paldies par īsto citātu īstajā laikā ! Tā ir pareizā grāmata,ko šad tad palasīt,lai saprastu ,kas pasaulē notiek.
krā
k
- Vai nu mūsu kārtība vai pilnīga dezorganizācija. Tur, kur grib iztikt bez mums, jāvalda haosam. Dariet tā, lai nekārtības turpinātos līdz tam laikam, kamēr nomocītie goji lūgs mūs ņemt varu savās rokās un nodrošināt viņiem mierīgu dzīvi. Gojiem ir jāstrādā mūsu vadībā un jānes mums labums. To, kurš nenes mums labumu, ir jāpadzen. Ārpus mūsu interesēm nav sabiedriska labuma: kas nav ar mums, tas ir pret mums. -
ha ha
h
džeri,vai ar Sorosu nav tāpat kā ar alkoholu.Tā ir inde ,kas veicina debīlismu jebkādā variantā,bet pat valdība mēģina visādā veidā ar alkoholu pelnīt ,iegūtos līdzekļus izlietojot izglītībai ,medicīnai,sportam,kultūrai !?
ha ha
h
dok,arī tiem neinteresē,kuri nemaksā nodokļus un algu saņem aploksnēs.Kādreiz ,90.to vidū Šķēle aicināja arodbiedrības palīgā izskaust aplokšņu algas.Nesanāca,jo visi gribēja vairāk ,ātrāk saņemt.Par valsti nedomāja neviens.Tagad lielai daļai vainīgs Šķēle,patiesībā absolūtais vairākums nemaz nezin par ko vaino Šķēli,ka tik dabū noriet,jo tā ieteikuši masu mēdiji un jaunlaicēni.Kretīnisms kaut kāds.
ha ha
h
REDZI BO,NAUDU JAU VIŅŠ DOD.To pašu naudiņu ,kuru ar lielām finanšu mahonācijām ieguvis.Un daudzās valstīs šis ,,labdaris,, ir izsludināts ārpus likuma esoš un valstī neielaižams.
ha ha
h
Nu Zigurd,ziedot jau var dažādi .Kam uz kādiem nosacījumiem,ar kādiem uzdevumiem.Sorosisti LATVIJĀ NEIZCEĻAS AR lATVIJAS SABIEDRĪBAS INTEGRĀCIJU UN MORĀLES PILNVEIDOŠANU.DRĪZĀK GAN ANARHISMA,VISATĻAUTĪBAS,AMORĀLISMA UN PEDERASISMA,LEZBISMA IZPLATĪŠANU.TURKLĀT VISAI KLAJI NEKAUNĪGĀ VEIDĀ.PAR TO, LAIKAM, PRIECĀTIES NEBŪTU IEMESLA.
Pikselis
P
Soross (*1930.g 12.augustā Budapeštā kā Gyorgy Schwartz, 2x šķīries, 5 bērni) - vislielākais finanču spekulants pasaulē. Devalvējot angļu mārciņu (90 -to gadu sākumā) ieguva 1,1 mljrd dolārus. Sorosa fondu tīkls un institūti darbojas Albānijā, Armēnijā, Azerbaidžānā, Bulgārijā, Čehijā, Igaunijā, Grūzijā, Gvatemalā, Haiti, Ungārijā, Kazahstānā, Kirgīzijā, Latvijā, Lietuvā, Moldāvijā, Mongolijā, Polijā, Rumānijā, Krievijā, Slovākijā, Slovēnijā, Dienvidāfrikā, Tadžikijā, Ukrainā, Uzbekijā un visā bij. Dienvidslāvijā. Modus operandi - radīt haosu, mainīt iekārtu (atbalstot opozīciju) un pēc tam par smiekla naudu nopirkt valsts īpašumus. Piemēram Kosovā viņš izdeva 50 milj. USD, lai dabūtu Trepčas raktuvju kompleksa (zelts, sudrabs, alva u.c. metāli) kontrolpaketi aptuveni 5 mljrd USD vērtībā. Bet taisnība ir arī tiem, kas viņu slavē.
papucis
p
Zinu to,ka ""TĀPAT"'NAUDU NEDOD,tikai zinu ARĪ TO,KA MĒS jau nespēsim samaksāt,JO ESAM JAU TRĪSREIZ PĀRDOTI,PIE KAM-DAŽĀDIEM SAIMNIEKIEM!
Dārta
D
Pilnībā piekrītu. Turklāt Soross ilgu laiku ir sponsorējis procesu, lai latvietis sāktu domāt. Tas, manuprāt, ir svarīgi. Kamēr nav iekustējusies domāšana, neviens nevar atbrīvoties no verdziskās pazemības, skaudības, liekulības, melīguma un citām neglītām lietām, kas latvietim diemžēl piemīt jo dāsni — kā jau visiem, kam ilgi bijis jābaidās.
AD
A
Atšķiriet (tie, kas māk lasīt) Melānijas Vanagas "Dvēseļu pulcināšanas" pirmo lapu un izlasiet, kas ziedojis naudu šīs grāmatas par krievu laika represijām izdošanai. Tas nav ne Šķēle, ne Lembergs, ne Šleseris, bet gan Sorosa fonds.
nn
n
"soross" patiesiibaa ir miitiskais teels, kas vajadzigs lebmim un co, lai uz to tuneleetu tautas dusmas par postu, kuraa to ievedusi vieteejaa "elite"
zvirbulēns
z
Latvijas prezidentam skriet pie smagos noziegumos notiesātā Sorosa, atvainojiet, ir augtākā mērā amorāli. Tas ir spļāviens sejā visai Latvijai. Tautai jāpieprasa Zatlera demisija, šis dakteris nezin, ko viņš drīkst atļauties, ko nē. Zatlers pārkāpis sarkano līniju. :(((
Senais
S
Štrunts par Sorosu, kas mums faktiski ir svešs cilvēks. Tomēr labi, ka šis pasākums vēl skaidrāk demonstrē , ka valsts prezidents Latvijai nav vajadzīgs. Sevišķi tāds, kas dodas patērzēt par valsts problēmām ar privātpersonu, pie kam nevis savu kaimiņu, bet pilnīgi svešu (ja kļūdos un izrādās, ka šie jau agrāk pazīstami , tad atvainojiet, prezidenta kungs) personu, tā mirklī pārtopot arī par privātpersonu, ko varētu atļauties mājās cepot desas dārzā, vakarā atpūšoties.
matrix
m
Jūs man neiestāstīsiet, ka pataloģiski skopais Soross, kurš žmiedzas pat uz kafijas tasi, kādam kautko dod par velti. Par velti siers ir tikai peļu slazdā! Attiecībā uz mūsu lumpeņoligarhu shēmām raugoties, tomēr vai Sorosam nav tādas pašas, daudz lielākos mērogos? Kā vērtējat Sorosa noziegumus Eiropā, par kuriem viņš jau ir notiesāts? Vai viņš izdarija šos finansu noziegumus aiz filantropiskiem apsvērumiem? Ir jābūt stulbam, pilnīgi naivam vai čekas aģentam, lai apgalvotu, ka Soross kādam kautko dod par velti. Sorosa fonda stipendiāti savu dvēseli ir pārdevuši velnam!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas