Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Zatlers: Ar talkām mēs panāksim lūzumu attieksmē pret vides tīrību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
.....
.
Diemžēl ar talkām mēs neko nepanāksim......, semušku grauzējiem, tas ir dziļi vienalga....,vienīgā izeja ir sakārtot likumdošanu un piemērot adekvātus sodus, tas ir vienīgais ko viņi spētu respektēt.
@
@
ir jātalko tur, kur tiešām tas vajadzīgs, bet ne jau lai būtu tuvāk Zatlertēvam...
no laukiem
n
Visu gadu mēslojam, pēc tam ar lielu entuziasmu metamies Lielajā talkā, skaitām maisus, lai jau nākamajā dienā sākt mēslot atkal...
[email protected]
h
Valdi, ar talkām mēs panāksim to, ka cilvēki mēslos vēl vairāk cerībā, ka reizi gadā kāds savāks... Lūzumam ir jānotiek cilvēka domāšanā. Tikai vienā gadījumā cilvēkam necelsies roka izmest atkritumu - tad, kad cilvēks apjautīs, ka TAS, kurš šo pasauli ir radījis cilvēku visu laiku vēro un redz, kā viens bojā VIŅA darbu. (Vai vari iedomāties, ka vislielākais rupeklis, ciemos aizgājis, mājastēvam redzot, iemet dārziņā vecu riepu? )
Anna
A
Ziepniekkalnā talkoja Valdis Zatlers ar miesassargiem. PIevienojās mani kaimiņi, kas iebrauc Latvijā reizi gadā no Eiropas, viņu draudzene ārzemniece un vēl 15 cilvēki. Ziepniekkalnā mītošie iebraucēji, kas visu gadu met drazas savas mājas priekšā, laipni atļāva Valdim un āzemniekiem sakopt savus mēslus. Un iestādīt pagalmā dažus krūmiņus, ko pēc tam bērniem aplauzt. Tā arī vsa talka.
ha
h
ak dievs, gadu diršam un vienu dienu tīram- mi pridjom k pobede kommunističeskovo truda
Ex
E
A kapēc jarīko talkas?Vieglāk būtu nemēslot.
xx
x
..mazvērtīgie "pingvīni" vāc mēslus citu īpašumos, cerams ,ka dabūja vismaz reņģu galvas un astes pusdienās....
no Ziepniekkalna
n
Diezgan amizanti, Latvijas valsts prezidents vāc okupantu mēslus.
skatītājs
s
Interesanti, ka televīzija kas parasti uzskata par savu pienākumu sameklēt kādu krievu lai uz ielas intervētu šoreiz to nedarīja. Laikam jau talkā sameklēt viņus tiešām nebija iespējams.
?
?
Pirma fotografija ir liekama plakata ''Visi uz fronti,Mate Dzimtene sauc'' vieta. Un vina piesauktie viri brieduma gados,strada aiz robezas.
loģiski
l
Zatlers ir labs tiem ,kuriem Latvijas valsts ir laupīšanas, izzagšanas un savu merkantīlo mērķu īstenošanas vieta uz tautas rēķina. Lai tik pamēgina papirst pret vēju, uzreiz kukuļnemšanu piešūs pa pilnu programmu. Tāpēc jau kukuļņēmējs valsts amatā ir tas pats, kas valsts nodevējs.
eiro fans
e
Nu redziet cik vienkārši risinās pat smagākās problēmas - tīrību panāksim ar talkām,demogrāfisko problēmu atrisināsim ar pateicības vēstulītēm,ekonomiku sakārtosim ar nacionālās valūtas likvidāciju,budžeta problēmu atrisinām palielinot algas konsolidētājiem un,lai pārējie nejustos apdalīti,tad arī viņiem paaugstinām.......jaukus nodoklīšus. Dzīve tomēr ir skaista,vai ne?
Zuzite
Z
gribetu atrast kadu tel.n. kur varetu pazvanit lai aizved savaktos maisus ar atkritumiem ,lai tie atkal nestavetu kadu gadu vai divus ielas mala ,tomer tur ir pielikts darbs ,vai mes tikai makam skaisti runat talkas diena un pec tam lai iet viss pa gaisu..................
selga
s
nedara-slikti,dara-atkal slikti,nu mazliet smieklīgi jau izskatījās ,prezidents vāc atkritumus,bet mēslotāji no varenplašās lūr pa logiem,tie jau nu tādus smalkus mājienus ar sētas mietu tāpat nesapratīs,varu derēt,ka šorīt ceriņš jau nolauzts un kārtējā mēslu maisu krava atkal izgāzta aiz logiem.Cik vakar vēroju televīzijā neviens no ,,kultūrtautas,,nepiedalijās savu mēslu vākšanā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas