Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 11. jūnijs
Mairis, Ingus, Vidvuds

Zatlers: Es neesmu mazākais ļaunums, esmu labākais kandidāts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu tak
n
salīdzinot ar ko labākais
Barons
B
Nav jau grūti būt "labākajam kandidātam", ja citus kandidātus neviena partija negrib izvirzīt. Zatler, Tev bija 4 gadi, lai pierādītu, ka tiešām esi labākais. Bet reāli darbi jau nav bijuši. Ne labi, ne slikti. Tas liecina tikai to, ka tāds prezidents ir nulle un Latvijai nemaz nav vajadzīgs. Prezidentam ir reālas pilnvaras, lai ietekmētu procesus valstī, jo katru likumu, ko pieņem saeima, ar savu parakstu apstiprina prezidents. Prezidents piedāvā saeimai ministru prezidenta kandidātus. Prezidents var atlaist saeimu, ja uzskata, ka tā rīkojas pretēji tautas interesēm. Nulle, protams, ir "mazāks ļaunums" par ļaunumu. Bet ir skumji, ka starp Latvijas pilsoņiem nav neviens, kas būtu labāks par nulli.
balelins
b
Latvijai ir vajadzigs prezidents ar lielakam pilnvaram, musu politiska sistema kur tautai nav izveles ka tikai nobalsot par partiju izvirzitiem korumpantiem neder. Vajadzigas reformas un prezidenta pilnvaru palielinasana butu dala no reformam. Es uzskatu ka Zatlers ir tiesi tas cilveks kuram var uzticet lielaku varu.
Janis> stulbenim Aivim
J
pasaki paldies ka tu esi vel dzivs, ja nebutu Zatlers tu butu nospradzis taja slimnica jo 1995 gada slimnicas nebija zales un tas bija japerk par naudu kaut kur no malas..
Janis
J
Zatlera kengataji aizveriet mutes! Ja nebus Zatlers tad bus Urbanovics ar visu Biskeku!!! nezagejat tacu zaru uz ka pasi sezat..
Jass
J
Aploksnes ārstiem tu neatrisināji + meitai dizaina pasūtījumu izkārtoji + iedzīvotāju pusē nostājis tikai pa pusei lietussargu revolūcijā = tu neesi labākais kandidāts!!!!!!!!
Kārkliņa
K
Smuks puika , labs dakteris bija , bet sevi ļāva izāzēt ! Nu nevajadzēja līst tik augstā amatā , kur galīgi bija ZERRO . Izsmēja tauta , ņirgājas par Zatleru un viss. Mazākais ļaunums , vai lielākais , tam vairs nav nozīmes . NEKĀDS ! Uzspēlētās runas , nedabīgas vārsmas , ar grūdieniem izsteiktas . Starptautiskā mēroga atdzinības -NEKĀDAS ! Ir viņš tāds , vai nav man ir gluži vienalga, bet par prezidentu viņu NEUZSKATU . Prezidentam ir jābūt Nācijas Līderim , ar krietnu vārdu , stingru muguru un godīgumu . Lielam darba spējām un mākslai vadīt tautu . Šis ir trusis , nēesmu nekad dzirdējusi par valsts izagšanu , korupcijas apkarošanu , tiesvedības sakārtošanu un tt. Pliekanas , neinteresantas runas , bez emocijām un sakarības.
kopija
k
Es uz Saeimas velesanam neiesu,ja Lilita turpinas, valsti vest uz bezdibeni,jo paslabums ir saprotams.tas nekas ka 99% cilveki to negrib . Noteikti ir daudz cilveku,kuri ir talantigaki,radosaki ar plasaku redzejumu, Lietuva neviens nekur par Prezidenti sliktu vardu nav pasacijis,jo vina atbilst tam amatam-tur nav punkainu bernu plakati uz ielam ,bet stradat aicinosi,patriotiski plakati.Cilveki cakli strada-neredzeju nevienu bomzi. Pie mums mirusu cilveku foto rota pilsetu,nu kolosali.!!!Te vajag to redzet un saprast ,ka cilveki maksa nodoklus ,lai redzetu dzivi skaistu ,neviss mironu bildes reklamas stabos.
lapsa
l
Zatlers ir labakais prezidenta kandidats, ja kads doma citadi nosauciet savu kandidatu..
detektors
d
Valdis runā ar Lilitas muti.
Randy, Bayern, Deutschland, EU
R
Zatlera kgs, kaa aarsts juuus bijaat kukuljnjeemeejs, kaa Prezidents - NULLE.
cony
c
Lielākā daļa tautas arī tā domā,ka Zatlera kungs arī vēsturiski ir labākais prezidents,kas pārņēma valsti ,kura bija apsmieta,reņģēdāji,no partokrātijas un vietējiem mafiozniķiem izzagta, korumpēta morāle un tiesīgums.Principā valsts bija nolemta totālam kraham,bet pateicoties gan Zatlera kungam,gam Jaunā laika politiskai vadībai un personīgi Dombrovskim ir mērķtiecīgi no bankrota iz'vairījusies un jau visur jūtami piermie zaļie asni,zaļie āboli un zaļie gurķi.Zatlera kungs ir ātri aptvēris situāciju un ir Latvijai godīgs ,uzticīgs,labs organizātors un aktīvs Prezidents Latvijas tautas labklājības sasniegšanai.Nav citas domas,kā tikai Zatleram jāturpina šis smagais bet atbildīgais godprātības darbs.
vilis
v
nu labuma no tevis nekāda.liekēdis
Ansis
A
Jā, kurš katrs čekas Putinam kreklu nedotu.
sarmite
s
zatler tu tiesam esi gudrs jo tikai mulkim nevar teikt ka vins ir mulkis vienalga nesapratis

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas