Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Zatlers: Gaismas pils ir svētvieta nacionālajai pašapziņai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu
n
eekai jau ir saimnieki?tautas nauda apsaimniekota?mjaa,latviskums...
Ieva
I
Tātad to pili izmantos pašapziņa, nevis cilvēki?
NBC
N
Pievienojos Valsts prexidenta teiktajam, neskatoties uz komentāros dominējošo latvisko krīzes mentalitāti. Neba ar maizi vien paēdis būsi un ne jau visi ir zagļi un ne jau viss Latvijā notiekošais ir slikti. Novēlu mazliet vairāk ticības, cerības un mīlestības domājot par savu valsti. Vienādi smagā situācijā optimists vienmēr ir ieguvējs un spēj vairāk dot, salīdzinot ar pesimistu!
Islandes ķērpis
I
Interesanti, vai tautas skaitīšanas rezultāti tiks publiskoti, vai valdošā kliķe baidīsies to atklāt?
Islandes ķērpis
I
Nu nebūs gan! Zinot ka daudzi miljoni Latvijas nabagiem atņemtās naudas ir aizgājis kampējbūvnieku personiskajās kabatās, šo varēs uzskatīt par pieminekli genocīdam pret Latvijas tautu pēdējos 20 gados. Virs galvenās ieejas var uzrakstīt: "Aiz šiem vārtiem zeme vaid" vai "Darbs dara brīvu".
:o)
:
Ha, ha, ha! Svētvieta nacionālajai pašapziņai! Ja ņem vērā, cik daudz naudas valstij caur gaismas pili ir nozagts, tā ir svētvieta tautas partijas organizētai valsts izzagšanai un piemineklis valsts izzadzējiem!
ugu - SVĒTUMSVĒC
u
..... un ļilkam vecais par to akal ir vadošs zolists ieksh Covent Garden .
Pārliecība
P
Super! :))))
Padumjā Latvija
P
Mēs tāda, kā nekrofilu nācija :) - visādi likteņdārzi; - atmiņas alejas; - kapu svētki; nu būs nacionālās apziņas svētvieta :) . Vai dzīvie te vēl ir?
Barons
B
Nu uzbūvēs skaistu grāmatu noliktavu. Un kas gan no tā? Grāmata kā informācijas nesējs, arvien vairāk un vairāk zaudē savu nozīmību, lai cik bēdīgi tas ari nebūtu. Tā ir realitāte. Un Zatlers var runāt cik skaisti vien spēj, bet tas neko neizmainīs. Par kādu nacionālo pašapziņu viņš runā? Manis pēc var uzcelt pilnīgi jebko, bet tas neko manā pašapziņā nemainīs. Nu uzcēla Dienvidu tiltu, vai tas kautko mainīja? Uzcels bibliotēku. Nu un?
DD1
D
Salkana patētika kā kūkas izsalkušajai tautai.
???
?
labaak buutu kaadu slimniicu atjaunojushi..
Edvarts
E
Kaut nu "svētvietu nacionālajai pašapziņai" ceļot (mazliet jau par daudz šķebīgi patētiski mūsu Valsts prezidenta runu rakstītāji atkal aizmuldējušies) nebūtu kārtējo korupcijas skandālu, kā ar Dienvidu tiltu, kur miljonu miljonus sābāza kabatās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas