Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Zatlers iestājas pret Tiesībsarga biroja likvidēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TanteSidra
T
vinjus vajadzetu uz krizes laiku ja ne likvidet tad iesaldet vai iemidzinat.
ehh
e
lūk, līdz kādai situācijai Apsītis ir novedis biroju un cilvēktiesības ar savu kūtrumu un bezdarbību, slēpšanos no publicitātes un vēlmi, lai viņu liek mierā!!!!! Nez kāpēc neviens nediskutē, piemēram, par Valsts kontroles likvidēšanu?! Sudrabu, redz, ciena. Par Apsīti un viņa darbiniecēm pat Saeimā smejas un galvā neņem.
K-K
K
... SOROSS ir 'STARGATE CONSPIRACY' modernas un tagadejas fazes inscinators un atbalstitajs ... nauda noperk visus !!!
K-K
K
... tumsona ... ... Cik reiz man ir jaklare veca patiesiba, ka ABOLS PATS NEPUST NO SEVIS, TAM IR PALIGI !!!! NEVIENA ETIKAS, MORALES, POLITISKA, EKONOMISKA, FILOSOFISKA UTT. SISTEMA NAV LIETOJAMA AR SADIEM PARAZITIEM PRIEKSGALA !!!
K-K
K
... Vai Soros nav iespaidojis VP Zatleru sai attieciba, jo vini tacu nupat satikas apspriede ar tematu par valsts talako 'ATTISTIBU' ... Osisa pareiza formulejuma ... Kauns, ka mes pardodamies PARAZITIEM !!!! Eh, VVF un parejie tusona sekretarisi un lidzskrejeji !!!!
zvirbulēns
z
Žetons, tiešām precīza aina!
Osis.
O
Prezident! Tieši otrādi, lai izvērtētu, ko mēs esam sastrādājuši, ir vajadzība atgriezties sākumstādijā. Tas nenozīmē atkapšanos no pašas idejas, bet tās pārvērtēšana, un tad tikai uz priekšu. Kam līdz šim kalpoja šis birojs un arī citi līdzīgi biroji, kurus finansēja Soross un citas ārvalstu valdības, kuriem tai ziņā bija politiski mērķi. Tie nebija vērsti, lai uzlabotu latviešu izdzīvošanu, valodas un kultūras saglabāšanu savā Tēvu zemē. Šie biroji darbojās, kā Latvijas nacionālu interešu grāvēji un nodevēji. Viņu darbības sfērā bija galvenokārt pederastu aizstāvība, to reklāmas un propogandas gājienu atbalstīšana izmantojot konvenciju un deklarāciju kā politisko ieroci, lai grautu tautas morālās un ģimenes vērtības. Otrais. Civilokupantu un Krievijas demobilezējošo virsnieku un viņu ģimeņu locekļu aistāvība, arī izmantojot tās pašas konvencijas un deklarācijas, kā politisku ieroci, lai no Latvijas iznīdētu pamattautu un atlikušos latviešus apspiestu un rusificētu. Jāatzīst, ka iesāktais process tiek veikts visai veiksmīgi. Ko tālāk prezident! Varbūt vienosimies ar Krieviju par kaut kāda daudzuma atlikušo latviešu izsūtīšana uz sibīriju Krievijā, jo tur drīz nebūs neviena cilvēka, kas tur dzīvotu un strādātu.Teiksim uz Lejas Bulanu vai Krasnojarskas novadu. Tad latviešu jautājums LAtvijas valstī būtu vienreiz noņemts no dienas kārtības. Atlikušie tiktu pakļauti drakoniskai rusifikācijai un būtu pabeigts Eiropas savienības un Krievijas kopējais projekts, - integrācijas process Latvijā.
who cares
w
"varbūt Pujāta ekselence varētu,kādu energisku,bet kristīgigodīgu ieteik" == Mūsu kristiešiem parasti raksturīgs ir nevis "godīgums", bet partejiskums. VIsmaz Pujatam.
borcinsh
b
...Tiesiibsarga biroja lai paliek ! Bet prezidentu ar savu virtuvi vajag likvideet ! ( ta un ta, no viniem nav nakada .......! ..un cik naudas bus par plusu bidzhetam !)
odze
o
Jauns jurists arī neder,nebūs kas strādā,visas aizies likumīgos dekrētos,varbūt Pujāta ekselence varētu,kādu energisku,bet kristīgigodīgu ieteikt. Ja,jau tur ir vistu kūts,mums taču ir ekspremjers Gailis ar pieredzi arī jūras likumos.
KLM
K
Ne tikai jālikvidē sorristu midzenes, bet arī prezidenta institūs, ar visu kancleju ! .......................................................... ............................................................ ................................ Un par Latvijas PSR Komunistiskās Partijas ģenerālsekretāru, vienlaicīgi premjeru un prezidentu jāliek biedrs Lembergs.Ziedu pasniegšana 9.maijā, oktobra svētkos ģenerālsekretāram garantēta.
odze
o
Prezidenta Zatlera aizstāvja rakstu par labu biroja palikšanai,nevarēsim ieskaitīt,jo Prezidenta institūcija ir ieinteresētā institūcija, biroja likvidācijas gadījumā,prezidentam izskatāmo sūdzību skaits pieaugtu vidēji gadā par 10 procentiem ,kas viņam būtu jāizskata.Turpinam apspriest demokrātiski.
mērnieks
m
Klau, vai Zatlers un Apsītis nav brāļi? Gaužām liela līdzība viņu starpā vērojama!
Mija
M
Jāmaina tiesībsargs, tad arī no biroja būs jēga.
zvirbulēns
z
Ne tikai jālikvidē sorristu midzenes, bet arī prezidenta institūts, ar visu kanceleju!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas