Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Zatlers: Kalvītis, Godmanis un Dombrovskis - atbilstošākie premjeri attiecīgajā laikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
S
S
Godmaņa vieta cietumā, un nekur citur!
nu bet, protams,
n
bruģē ceļu kikai uz prezidentiem
toč debils
t
visiem grib būt labs............
dusma
d
Repirms 2 stundām, 2011.07.05 12:53 +1 -0 Ja jau Tev patīk piesaukt Ziemeļvalstīs, tad līdz galam, un arī Ziemeļvalstu nodokļi, bet tos kaut ka piemirst minot parejos labumus. Un tie tur ir Ooooooooooooo........................! ........................ Es trešdaļu algas samaksāju nodokļos, jebko pērku ar jau pierēķinātiem nodokļiem. Ko es par to saņemu pretī? Medicīna par maksu. pensijas nebūs!!
>> arturas m
&
Tu taču esi tipisks Ēlertes pakaļā līdējs
88
8
analizējot Zatlera darbību un tekstus man tā vien šķiet, ka tautu gaida kārtējā vilšanās rudenī... žēl, jo būtībā ir totāls izvēles trūkums, par ko balsot...
Lelle
L
Ar šito paziņojumu Zatlers savai partijai ir atņēmis manu balsi.
Lelle
L
Nu ko var Zatlers glupi dēt? Viņš ar šādu stulbumu grauj vēl neizveidoto partiju. Lai Dievs pasargā mūs no viņa nosauktajiem vadoņiem!!!
Vēlētājs
V
Tādēļ jau šodien mēs esam,tur kur esam! Ejam pa Ziemeļvalstu ceļu,bez Ziemeļvalstu progresīvās nodojkļu sistēmas,bez Ziemeļvalstu obligātās veselības apdrošināšanas,bez Ziemeļvalstu bezmaksas augstākās izglītības,bez Ziemeļvalstu algām pensijām un cenām!
Re
R
Ja jau Tev patīk piesaukt Ziemeļvalstīs, tad līdz galam, un arī Ziemeļvalstu nodokļi, bet tos kaut ka piemirst minot parejos labumus. Un tie tur ir Ooooooooooooo........................!
  • 1
  • 0
opa
o
Nu ja , ar Dombrovski protams Latvijai ir paveicies. Tacu Zatleram tagad jaizskiras, vai laut Dombrovskim pabeigt veiksmigi iesaktas reformas un finansu sakartosanu, vai laut sim darbam palikt puscela, iespejams ar sekam, kas nebus labveligas Latvijai, ja premjera kreslu pec velesanam ienems kads cits, kam nav pietiekosa pieredze krizes parvaresana. Seit Zatleram jaizskiras, un vislabakais butu, ja vins ietu kopa ar Dombrovski.
S
S
Godmanim vieta cietumā, Zatler! Un nekur citur!!!
Человек
Ч
Tad Eiropas Savienības parlaments, ir tautu cietums:-) Godmanis jau ir savā vietā:-)
  • 0
  • 1
pamela
p
Kaut ko tik tukšu,populistisku,lozungveidīgu,kā PSKP laikos,sen jau dzirdu / 4-us gadus/ no šī "politiķa". "Plecu pie pleca","stabolitātes garants- Latvijas tauta,kurai/viedoklim/ uzšķauda - kopā ar OLIGARHIEM iet uz kaut kādām "lūgšanas"brokastīm,efekta dēļ 1X piemin oligarhus un VISS.Nu jau atkal par "gaišo"nākotni,par steberēšanu pa labi vai kreisi,darbu vai nedarbu utt.Tautā saka - FUFLO !!! Viedokļa SAVA kā nebija,tā NAV/ atšķirībā no Ilvesa,kurš pat par Krieviju pasaka nātno patiesību !Es uzskatu Zatļeru par tās min ētās tautas ienaidnieku un ŠĶ"|ELĒJU.Ne velti bekons Urbis nēsajās ar murgiem par 40 vietām,JO Zatlers ŠĶEĻ LATVIEŠU elektorātu,BET pat ja viņš iegūs kādu beņķi Saeimā,Premjers šis NEKAQD !! nebūs un latvieši būs sīukpartijas VIŅA pēkšņās lielummānijas dēļ. Gribu redzēt kas šis būs PĒC !!!7.jūlija BEZ padomnieku armijas,bet ar ļaužiem,kuri grib graut Vienotību un latvisku Latviju . Zatleram NEPIELEC,ka tieši viņa Prezidentūras laikā Saeima kļuva par to oligarhu kabatas instrumentu. Zatlera laikā valstī uzplauka VISATĻAUTĪBA,anarhija it visos varas ešalonos! ZATLERS NEIZTURĒJA pārbaudi ar varu un nejēdza no tās itin neko !!! Ceru,ka cenzori atvaļinājumā !!
dzeris
d
"Tajā brīdī es tā noteikti domāju, ka tie bija atbilstošākie," - tā ir atslēgas frāze visai intervijai.
Talants
T
Ir cilvēki, kuriem ir talants runāt, bet nepateikt neko ... Zatlera kunga intervija - spilgts piemērs tam
  • 0
  • 0
xZ
x
Kalvītis mums tagad skaitās atbilstošs premjers nezin kādam laikam. ja gadījumā Zatlera partija grasās piedalīties vēlēšanās, tad vadonim derētu aizšūt muti :)
ērce
ē
Manuprāt,Godmanis un Kalvītis bija paši sliktākie.Kalvītis iztaisīja tādu brīnumu,atdodams par velti Krievijai Abreni,kādu vēl neviens valsts vadītājs nav pasaulē izdarījis.Godmanis izputināja Latviju, segdams Parex bankas parādus.Zatleru var tikai šeit kaut cik attaisnot,jo viņš tikko bij ievēlēts,un pie tam no T P par prezidentu.Dombrovskim bija jāpieņem nepopulāri lēmumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas