Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Zatlers kritizē ierēdniecību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sirmais
s
Slikts vai labs nevaru srriest Slikts vai labs nezinu bet zinu ka ministre bez viņa ir abzolūta nulle.
rupucs
r
zatlers nav prezidenta amata cieniigs, gaajis nevis kopsolii ar tautu bet gan ar politiskajiem korumpantiem, ha.. atradies te diskusiju rosinaataajs, tuksha muca
Archa Valm.
A
Zatlers kārtējo reizi kaut ko runā, īsti neiedziļinoties. Sistēmai patiesībā nav ne vainas. Valsts sekretārs ir vienīgais ierēdnis, ko ministrs var nomainīt politisku iemeslu dēļ. Un tas ir labi, jo citādi ierēdņa atlaišana ir visnotaļ sarežģīts process. Jautājums te ir, nevis par to, kāpēc Gruškevics ir partijā, bet kāpēc Koķe viņu neatlaiž, ja reiz tik slikts. (es nesaku, ka labs) Zatlers jau, protams, var pie ūdenssienas grimt pārdomās, cik ļoti politizētiem vajadzētu būt ierēdņiem, ja viņam nav ko darīt.
kārtējā pērle ir "NES
k
un, kad būtu jāiet cietumā, tad paņem vēl mazo pauniņu 3 mēnešnaudu apmērā panest un piļī uz nākošo ministriju - nest atkal .........
sen jau par vēlu
s
"rīkojiestaču 10:32 Zatler, izbeidz varas paralīzi - atlaid Saeimu." - drīz jau naudu vairāk nevarēs dabūt un SAIMĪTE PAŠA IEDOS ZATLERAM KOMANDU ATLAIST ......... lai, kad kādreiz kāda jel nauda uzradīsies, atkal uzpeldētu ar tekstiem "mēs jau ta būtu izdarījuši..."
vārna - zini ko,
v
ja viņi tādi būtu, tad būtu sastikojušies kaut ar Štoken un Loskutovu - to, ka tādus libertus neviens nezin, lai ko viņi par sevi neteiktu, tomēr ir tā. Un Krasts - arī, lai ko neteiktu - līdz šim itin labi jutās ar durdobeļu klubiņu kopā.
vārna
v
"Ērglis 10:23 Šoreiz viņam visā teiktajā ir taisnība. It īpaši par ierēdņiem, kas saņem daudzas reizes vairāk nekā ministrs, kas NES politisko atbildību un nesakārtoto ierēdņu atalgošanas sistēmu." ........................ Lai viņš pasaka, ka zagt ir slikti, ka .................. nu - tos 10 baušļu tematiku, lai vēl piebilst no sevis, ka visādus liekēžus beņģuki par veltu tur sasēdinājuši demokrātiju tēlot, vēl lai pasaka, ka nav tomēr smuki no tantiņām ar slimām kājām naudu smalki izspiest un pēc tam taisīt galus ūdenī .................. tā var muldēt gadu gadiem, un NEVIENS NEPATEIKS, ka nav taisnība - IR UN BŪS TAISNĪBA. Un tad ? maz kāds var tādas taisnības pateikt vai NAV VARBŪT 10 x precīzāk jau SEN KĀ PATEIKTS ?
mietpilsonis
m
Vienigais, ko prezidents var darit, tas ir kritizet. Nekadas realas ricibas, realu sarunu ar cilvekiem, kas sho situaciju var ietekmet - ne tikai sho, bet daudzas citas nejedzigaas. Ar nepacietibu gaidu paejam nakamos divus gadus. Un tad jau buus varbuut interesantaak.
Žuks
Ž
Liela daļa ierēdņu ir "Gaiļa olas".
Emma
E
..ierēdņi saņem vairākas reizes lielāku algu nekā politiskais ministrs, kas nes personisku atbildību.. _________ Valdi, nu, šis teikums ir gatavais rožukronis. Vai kāds var pateikt, ka beidzamajos desmit gados ir redzējis ministra politisko, kur vēl runāt par personisko atbildību. Vienīgās politiskās atbildības izpausmes bija tālajos deviņdesmitajos, kad Talsos pacēlējs nogāzās un no Pārlielupes bars bratanu aizbēga. Ja VZ būtu labāk informēts, viņš saprastu, ka ministri bieži ir "kādus nu Dieviņš devis" un tiem ierēdņiem viņi ir jāstutē un jāvelk, lai neizgāžas kā vecas sētas. Un drīzāk aiz restēm var nonākt kāds augsts ierēdnis, kam ir materiāla un civiltiesiska atbildība, nekā politisku atbildību nesošs ministrs, kuru varbūt nākamajās vēlēšanās neiebalsos.
ezis parastais
e
Zatlera kungs, pajautājiet, lūdzu, savas kancelejas vadītājam kā tas ir strādāt ar tik dažādiem ministriem un tik dažādiem viņu IQ... Varbūt, ka tad Jūs spēsiet objektīvāk izvērtēt situāciju un saprast kādas darba attiecības veidojas starp politiskajiem ielikteņiem un valstij lojāliem ierēdņiem.
pamela
p
Zatlers ir kā krutkas implants Latvijas valstij.Viņam vēl arvien 2x2 ir septiņi.Vai nu šis nesaprot žurnalistu jautājumus,jebšu iekodēts no drauga Ļedjajeva uz citu tematu.Scenārijiem tērējis tūksošus,bet jēgas nekādas.CIK tā ālava izmaksā valstij?Bet jūs paskataties uz to tītaru - kā augusio viņa lepnība,visvarenība,nozīmīgums?!Kopā ar uzpūsto vēderu.Varbūt dzemdēs Saeimas atlaišanu?Jēzus,kā Latvijā uz brīstiņu derētu Bērija! Z0G kosmiskos izmēros,nekaunīgi / gešeptes lidostā šleseram/lesčinskim/,nozags šķēle/Kalvis Lattelekom,gan izdomās Miķelsons arī par Latvenergo.Pat pēc debessbraukšanas Buldozera Vilnītis no KNAB -- UZ DOTO BRĪDI/на данный момент/ uzskata,ka limits nav pārsniegts,jo Vilnītis NAV Loskutovs,bet daļa no Astoņkāja.Vai valstī kas notika kamēr Zatlers vazājās pa ASV ar ĢIMENI ,vai Zatlers ko atveda ģeldīgu Latvijai no tās vazāšanās?Ja es ko pārkāpšu Latvijas likumos,apsolu tos ignorēt,jo ceru tad uz tiesu,kur gribētu publiski pateikt tam pašam Zatleram kas viņš ir man un Latvijai,arī pārejā politmafija.Gaidu ciemos DP,atkārtoti.
TL
T
Ir tāda britu parodija Yes, Minister. Ja valsti vada cilvēki, kas nav tik gudri kā viņu padotie, tad nevar sagaidīt, lai pret ministriem ierēdniecībā veidotos cieņa un respekts.
no laukiem
n
Visumā Zatlers izteica pareizu domu, jo tā partiju domāšana tikai par savu labumu un labo izskatu vēlētāju priekšā, šobrīd ir liela bremze daudzu aktuālu jautājumu risināšanā.Taču veids kā to Zatlers pateica - tāda kārtējā pačabināšana vien ir .... domāsim, diskutēsim utt. Tā mēs gadiem diskutējam, analizējam un turpinām ripot no kalna lejā!
beibe
b
man gan liekas simpātisks ASV prinicps, kur ievēlētas amatpersonas nesaņem nekādu milzu piķi, jo viņiem ir jākalpo valstij, nevis jāraujas pie varas, lai uzvārītos. No otras puses - Latvijas gadījumā tas diemžēl aizvilktu (ir aizvilcis) taisnā virzienā uz korupciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas