Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Zatlers neatbalsta ZZS piesaistīšanu koalīcijai, jo "nedrīkst mānīt vēlētājus"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Brunis
B
... a tas, ka sāka SC pakaļu laizīt - tā varbūt nebija nodevība ?
no pietiek.com
n
Zatlera kunga lielā nelaime ir tāda, ka viņš gluži vienkārši ir tāds diezgan lādzīgs, drusku uz ārišķībām tendēts (pats vai dzīvesbiedres ietekmē), tuvākās apkārtnes ietekmējams lempis – lempis ar labiem nodomiem, kuri atkal un atkal pārvēršas farsā tieši tāpēc, ka viņš ir nelabojams lempis. Viss tas, ko šis cilvēks ir mēģinājis darīt pēc sava rīkojuma Nr. 2 (un patiesībā arī pats šis rīkojums), manuprāt, skaidri apliecina – tas viss ir mēģināts tāpēc, lai izdarītu kaut ko viņa skatījumā labu, pareizu un paliekošu. Jā, gan Saeimas atlaišana, gan partijas savākšana no olšteinveidīgām pabirām, gan pat mētāšanās starp Saskaņas centru un nacionāliem, - es tiešām te saskatu nevis kādus ļaunprātīgus aprēķinus, bet vēlēšanos paveikt kaut ko labu un pareizu, kura atkal un atkal atduras pret skarbo realitāti un sašķīst kā „jaunā sākuma” ieceres. Nu taisni žēl paliek... Bet kāpēc sašķīst? Tāpēc, ka Zatlera kungs diemžēl ir neglābjams lempis, kurš, šķiet, pats būs pēdējais, kas to apjautīs, - varbūt tad, kad, pārfrazējot veco anekdoti, pat lempju konkursā ieņems tikai otro vietu. Nelaime tik tā, ka šim lempim arī pēc partijas sašķelšanās vēl ir pietiekami daudz iespēju politisko haosu valstī kādu brīdi vēl paildzināt – un tas gan vairs nekādu žēlumu neizraisa.
voldiņ, esi melojis un melo
v
glupajiem patīk
nazis
n
ZRP jau piemaaniija veeleetaajus vienreiz aicinot SC koaliicijaa. Turklaat pieprasiija, lai VL! maana savus veeleetajus, piedaavaajot 4 partiju koaliiciju. Turksha runaashana. ZRP ir pagaatne. Jo aatraak vinji to sapratiis, jo labaak pashiem.
no Rīgas
n
Zatleram jāpaliek opozīcijā
bullis
b
jabeidz mazoties,jataisa jauna koalicija-V,SC,ZZS un viss bus kartiba,ZRP,VL lai sez opozicija.
bimbam
b
Zatler, izbeidziet pļāpāt! Jūs taču visu laiku jau mānat vēlētājus! Likvidējiet savu Jampampu veidojumu, un viss būs labi! pats dodaties juridiski pamatotajā, bet nepelnītajā valsts pensijā un miers!
hūtīte
h
Mānīt nedrīkst , pareizi Valdis saka
aradhana
a
Ja atmestu visu, kas "stāv aiz" un domātu tikai par valsti, viena no iespējām varētu būt - mēģināt (uz līguma pamata) papildināt esošo koalīciju ar "zaļajiem" bez "zemniekiem" un Ventspils partijas.
Vēlētāja....
V
Lai sēž oppozīcijā,tur viņa vieta!
Rix
R
Pareizi! Zatleru ar Skrūdžu un Kukuļu pāri - opozīcijā, lai turpina kalt nepiepildāmus plānus! Kā varēja saprast no Olšteina, tad Kukuļi, ne Sandra, ne Guntars, vispār nav ievēlēti, bet diktē partijai savus noteikumus.
  • 6
  • 0
:o)
:
Kas nu tagad kaut ko teiktu par vēlētāju mānīšanu, tikai ne zookangars, kas vēlētājus nekaunīgi apkāsa, jau nākošajā dienā pēc vēlēšanām sākot brāļoties ar SC!
@
@
Mudaks. Un nav lēmējs.
nu jā
n
vēlētāju mānīšana jau ir tikai un vienīgi Zatlera priekšrocība.Kurš tad solīja neveidot valdību ar oligarhiem ,bet jau otrajā dienā metās krievu oligarhu apkampienos,labi jau ,ka NA ar saviem tankiem piespieda mainīt to neatceļamo lēmumu.
b_d
b
Un valsti čakarēt drīkst? Ja nedrīkst mānīt vēlētājus, tad jāaizliedz politiskā retorika kā tāda. Parādiet man saeimā kādu, kuram jau muti atverot, negribas saviebties, gaidot kārtējo demagoģiju. Nu, kādam jau nāksies pamānīt vēlētājus, ja mēs gribam valdību, nevis 12. saeimu. Pie pašreizējā izkārtojuma Bērziņa 50 sarēķinātās balsis, neskaitot šķeltniekus, ir matemātiskais maksimums, ja ņemam vērā visus solījumus vēlētājiem. Bet ja saeima balsotu izejot no likumprojekta būtības un kvalitātes, nevis ieņemamajiem amatiem, nebūtu tagad šitie klucīši tagad jābīda.
cik ta pulkstens?
c
nu ko, muusu prezidents saak atmaksaat savu paraadu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas