Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Zatlers: Novēlu visiem katru gadu no jauna 4.maijā iemīlēties mūsu valstī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lūcija
L
Tiešām nevajag negāciju, jāpilnveido sevi un ar mīlestību jādomā, ka ierēdņu un valdošās šlakas nekaunīgā alkatība katram no viņiem atmaksāsies pēc nopelniem:).
Zatler
Z
Vai tev viss ir mājās??? Vai tu, nožēlojamais, mīlētu savas ģimenes slepkavas???
V -kļūda pašos pamatos
V
Iedzīvotāji ir uz nabadzības un bada sliekšņa, tie vairs nevar paliidzeet, jo naudas nav, tiek gaidiits uz tiem kam taa ir, tad luudzu, labraatiigi to atdodiet, vai arii uzliks naudas tureeshanas nodokli. Toties mums ir D-tilts un gaismas pils...cik banaali, cik primitiivi, cik nozheelojami...nejau viņi aptur kriizi, vinji tikai piemeero nodokljus katram suu-am, MEEs esam tie muljkji kas maksaa, valdiibas patvalja ir praatam neaptverama. Kapeec mees nevaram kaa Lībija, Ēģiptē uc. kur valdiibu fiziski padzen, da ar jebko, traktoriem, buldozeriem, kaut lauzni liidz panjemt....tas lops dumjbrovskis (un citi tml), vispaar nesaprotu kaapeec vinjsh veel ir dziivs (uznjeemeejus nezkaapeec LV galina pa labi un pa kreisi), churaa mums uz galvas un smejas, buutu sheit musulmanju, vinjsh jau sen buutu ...
Arlekīno
A
Iemīlēties tajā kas tevi ne reizi uzmetis,izņirgājies un piesmējis ??? Vispār labāk jau pašam V.Zatleram neapjēgt,par kādu nācijas kaunu un politmafijas klaunu šis pārvērsts..
trollis
t
Debilie, aprobezoti politki ir degradejusies un bankrotejusies ka personibas un ir novedusas bankrota Latviajs valsti, izlaupijusi Latviajs valsti un apzagusi Latviajs tautu. Latvijas politki ir neizglitoti, stulbi, beskaunigi, augstpratigi, zagligi, meligi.....
nekā personiska...
n
..es mīlu šo ZEMI..bet nekas man nepiespiedīs ''mīlēt'' šo valsti(precīzāk Zatleru,Dombrovski,āboliņu utt utt!! kas iedomājas ka valsts tie ir VIŅI!!!!!!!!!!
Lelle
L
Apsveicu visus muļķu zemes dzimšanas dienā, īpašs sveiciens lielajiem muļķiem!
mary
m
šos svētkus nesvinu. vienīgais labums - brīva diena. izgulējos. Valdība lai iemīlas šajā varmācības valstī
abac
a
nekad tas nenotiks! Ir tikai nicinājums un par to var pateikties valdībai
borcinsh
b
Draugs-Zatlers ! Es milu musu Latviju no 18.novembri 1918 ! un TAS - UZ VISU MUZHU !!! ...bet to 4.maija komunistisku "neatkaribas atveseloshanu" interpretaciju Jus, kungs, varat atstat neizglitotiem sarkaniem ! kadreiz Jus padomajat ko nozime ta "deklaracija" ? - parieshana no komunistiska rezhima uz ... post-komunistiku ??? ( tad analizejiet komunista-gorbunova dzives karjieru, par rubikiem-lembergiem vispar nav ko runat !!! )
Zilite
Z
Briviba N 108 Vai tiešām patiesībai nebija tiesības bez gala ? Un kritušo pierādījumu varai ir sāpju daļa , Sēdēt uz podesta zaļa , Starp šaubu dūcīti skaļu un pavasara garu , Griežot pašpietiekamības varu ? SVEICIENS !
He he...
H
Vai tad tevi ālavās atstājuši.... he he... ka bez pamata apsaukājies.... hi hi....
Pelēkais vilks
P
Kūlis 16:38 Slima nav sabiedrība, tā ir veselīga reakcija uz varas kliķes augoni, temperatūra paaugstinās. ______________________ Tikai tās varas kliķe to vēl arvien neapjēdz!!!!!!!!!!!
Kūlis
K
Ak,vai! 16:18 Palasot šos naidīgos komentārus, rodas pārliecība, ka tik slimā sabiedrībā neko labāk par esošo neizveidot! Vai tiešām cilvēkā nav palicis nekāds inteliģences graudiņš, kas liegtu šādos svētkos tupēt pie datora un izvemt savu žulti?! ================ Slima nav sabiedrība, tā ir veselīga reakcija uz varas kliķes augoni, temperatūra paaugstinās.
Kūlis
K
Govs runā par nodokļiem. Vai "atrast zālīti", nozīmē, atrast veidu, kā izvairīties no pasaulē lielākā sociālā nodokļa??? T.i saņemt algu aploksnē???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas