Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Zatlers: Partijas jaunais nosaukums apliecinās, ka esam rīcības un pārmaiņu partija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Emma
E
Birželis 8 d, 2009Kokia paties oitaruaus nuomonė nemokamo interneto klausimu (man ji čia neišaiškėjo)?Nieko neteisiu ir neginu, bet norint, kad būtų legalizuotas neribotas keitimasis duomenimis, kūrėjai turėtų būti užtikrinti, kad už tokiu būdu paskleistą savo kūrybą jie gautų bent kažkokios naudos (nebūtinai materialinės).Antraip dalis jų atliks tik gyvus pasirodymus arba pakeis kūrybinį (techninį) darbą kitokia veikla.
Vaggelis
V
Birželis 11 d, 2009Kinas vis dar turi kuo privilioti žmones. Kaip parodė isojrita su nutekėjusia į internetą ankstyva „Wolverine Origins“ filmo versija, ji tik paskatino kino teatrų lankomumą. Kuo toliau, tuo daugiau programų naudoja dvejopą platinimo būdą. Pati programa būna nemokama, tačiau aptarnavimas ir pagalba, papildomi įrankiai, ruošiniai, kai kurios specifinės funkcijos (ypač verslui) suteikiamos tik mokamai versijai. Tokiu būdu ir programos nereikia „vogti“, ir lieka paskata ją nusipirkti padidėjus poreikiams. Tokį modelį sėkmingai naudoja žaidimai, kurie dalį turinio, bendruomeninį žaidimą tinkle pateikia kaip neatremiamą argumentą įsigyti mokamą versiją.
phe
p
zatlera distrofiķi neko tautas labā gan nav izdarījuši, tāpēc kaut kā neinteresē
:)
:
Vai man vienigajam skiet ka dazam labam visi nav majas?Es nenosodu tos pilsonus kas nobalsoja par Zatleru jo cilveki biezi vien uzkeras uz meliem tacu jasak reizi domat.
dronis
d
Žēl ,Zatler,ka sadirsi labu lietu un materiālu,tagad vari savu partiju saukt kaut vai par neprofesionālu siles cūku baru,tāpat pēc 3 gadiem pieņemsiet likvidāciju. Žēl...daudzi tev noticēja.
Vārds
V
S***s var saukt par zapti, bet tie vienalga būs s**i.
fakti
f
arī sarkano krustu viņi zaga
Vārds
V
Kā tev nav kauna ? Tas tākā Bafijai pārmest - vajag krustu un viss ! Ko tad , labāklai vampji apēd ?
  • 0
  • 0
fakti
f
Rīcības partija kategoriski nosoda deputāta Zatlera sistemātiskos mēģinājumus piesavināties Rīcības partijas reģistrēto nosaukumu, lai reklamētu politiski bankrotējušo Zatlera Reformu partiju. Kārtējo mēģinājumu prihvatizēt manis vadītās Rīcības partijas nosaukumu Zatlers veica šodien, paziņojot: "Partijas jaunais nosaukums apliecinās, ka mēs esam rīcības, pārmaiņu partija”. Šāda bijušā prezidenta rīcība uzskatāmi liecina par ZRP zemo politiskās kultūras līmeni un intelektuālo mazspēju. ZRP hroniski nespēj radīt savu brendu un nekaunīgi mēģina prihvatiziēt citu radītu zīmolu. Normunds Grostiņš Rīcības partijas valdes priekšsēdētājs
nu tak
n
LŠŠ jau bija kongress dzirnavu ielā, krancis jau rej pa jaunam
Kristaps
K
Ar tankiem pret latviešu sabiedrības viedokli un piesmietu likteņdārzu, tiem kuri gribēja valdībā Putina vienotās Krievijas piedēkli SC, šādām partijām Latvijā nav nākotnes es ceru ka to apzinās ne tikai latvieši, bet katrs latviešu tautu cienošs cilvēks. Šiem pelēkajiem kardināliem ZRP nākamajā saeimā nav vietas. Man kā latvietim vajag savā zemē latvisku Latviju un latviešu tautu, kas mīl savu nacionalitāti, ceru ka manai latviešu nācijai atausīs apziņa un cieņa pret to, ka viņš ir latvietis un latviešu nacionālie spēki 12.saeimā beidzot gūs virsroku, jo tikai tad būs pavērtas durvis uz latviskas Latvijas veidošanu.
lets
l
Politisko līķi nav iespējams reanimēt. Reformas reformu pēc noved pie haosa. Siekalošnās ap krieviem uzdzen riebumu. Tādēļ ZRP reitings ir tuvu nullei
ALLA
A
Var jau izkārninājumu nokrāsot vienalga kādā krāsā, un saukt to citā vārdā, bet smirdēs jau vienalga pēc izkārninājuma!!!
garāmejot
g
Zatlera Reklāmas partija ir vnk izbadējušos nedabūjušo salašņu bars, kam piepulcējušies no citiem kaktiem jau daudz dabūjušie, taču kuriem tik un tā nepietiek. Ja labs ārsts ir cienījams, tad laba politiķa tur nav un nav bijis. Kas attiecas uz Vienotību, nu jamie liekulībā pārspļāvuši pat Šlesera melnsvārčus, Lemberga zaļās čakenes meitenes un Šķēles bandu. 2007. gadā Zatlers bija briesmonis, kauna traips utt. utjpr., bet pēc četriem gadiem, pat aci nepamirkšķinot. histēriski klaigā un aģitē par Zatleru kā vislabāko zōnu universumā. Kamēr "vislabākais zōns universumā" nedēļu laikā noķinķelē visu ūbermegareitingu pēc Saeimas atlaišanas. Nu gluži dabiski - jo, izņemot tukšu ierasto blablabla, piedāvāt nav ko. Nu nav viņš iejuties tautas ādā, gadiem ilgi laiski raugoties no migalku pavadīta merša tonēto logu. Par sīkā izdarībām basīša turnīra sakarā pat nepapūlējās vismaz savu viedokli pateikt, kur nu vēl atvainoties. Ķfu, klaunu bars.
Tuks
T
Ja nobalsos par pensijas vecuma celšanu, mana balss būs SC. Tā kā partijas nosaukuma maiņa neko nedos, sauc kaut par paradīzi
garāmejot
g
"Partijas jaunais nosaukums apliecinās, ka mēs esam rīcības, pārmaiņu partija, mēs neesam populistu partija." Blā blā blā blā un vēlreiz blā. Pēc Zatlerloģikas priekšrakstiem, "garāmejot" nomainīs nosaukumu pret Arnolds Švarcenegers un tas apliecinās, ka viņš ir misters universs. Ha!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas