Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 12. jūnijs
Nora, Lenora, Ija

Zatlers: Pret jaunu emigrācijas vilni ir tikai vienas zāles

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Barons
B
Zatler, muldēt var jebkurš. Jārada tas, jādara šitas. Tad ņem un radi jaunas darba vietas. Nevari? Nu tad muti ciet... Un tā par jebkuru lietu. Šodien izdaru to, rīt to, parīt to... Nevis šodien muldu par to, rīt muldu par to, parīt muldu par to... Un pēc 4 gadiem atskaitos par to, cik daudz esmu izmuldējies pa šiem 4 gadiem... Būtu labāk kaut nedaudz ietekmējis biznesa vidi Latvijā. Lai tā būtu kaut nedaudz labvēlīgāka un paredzamāka biznesa attīstībai. Lai nodokļi nemainītos katru dienu uz sliktāko pusi. Zatler, Tev būtu jāstāv tautas pusē nevis nenormālās birokrātu armijas pusē. Tu neesi tautas prezidents, bet gan birokrātu armijas prezidents. Tukšas runas tiešām vairs neiet cauri! Atceries to...
cerība
c
Jābeidz vājāt krievus, drīz nebūs kas strādā šeit, jo latvieši labāk izvēlās emigrēt!
Arodbiedrība
A
Sociālās garantijas, sakārtota nodokļu politika, no darbadevēju tirgus "izsvilpti" aploksnēs maksātāji - tas ir rietumos un tāpēc visiem uz turieni gribas. Algas aploksnēs, "pārmetieni" (jo nav darba līgumu), valsts izzadzēji ar subtilu kauna izpratni - tas ir Latvijā un tāpēc visiem gribas no šejienes prom. Cilvēki gribēs šeit strādāt un dzīvot tikai tad, kad vietējā administrācija sāks "ņemt pie pakaļas" aplokšņu algu maksātājus, jo tas ir viens no galvenajiem aspektiem, kas darba tirgu padara "neveselīgu".
FG
F
И. ВОРОБЬЕВА: Как оцениваете положение дел в Латвии? Т. ДЗЯДКО: Мы все помним, что год-полтора назад или уже больше там всё было довольно плачевно. М. ХАЗИН: Лучше с тех пор не стало. А дальше будет еще хуже. Потому что у Латвии нет продукции, с которой бы она могла выходить на мировые рынки. А своей продукцией она не может закрыть весь спектр тех потребностей, которые имеются у населения. Откуда у населения будут деньги на то, чтобы купить что-то за рубежом? Всё. Значит, население будет беднеть и беднеть. Т. ДЗЯДКО: Что ей делать в этой ситуации? М. ХАЗИН: Население, соответственно, будет постепенно переставать быть городским. Грубо говоря, городское население будет продавать квартиры тем, кто купит, или никак не продавать, а само либо будет бежать за границу, что происходит, и наниматься подсобными рабочими… Тут тоже есть проблемы. Потому что безработица будет расти в Европе, и там посторонних будут выгонять. Но кто-то успеет получить вид на жительство, гражданство. Такие латыши в Ирландии, в Исландии, в Португалии – куда возьмут, в общем. (Exo Moskvi)
Jupis
J
Zatlers zina - vienīgās zāles ir aploksnes!
miets
m
radīt darba vietas šeit, Latvijā- laikam ir domāts paplašināt simtlatnieku programmu. Neticu ka mūsu varasvīri ir spējīgi uz kaut ko vairāk.
Fiksais
F
Vai Zatlers zin cik ir neapliekamais minimums Vācijā? Cik ir neapliekamais minimums bar 1 bērnu? 2 bērniem? 3 bērniem?
paralēle
p
Kad Latvijā ,tāpat kā daudzās vecās Eiropas valstīs ,ar nekādiem nodokļiem neapliks ienākumus līdz 3000 -5000 Ls gadā, tad cilvēki ari te paliks strādāt. Te daudzkārt piesauktajā Vācijā ar NEKĀDIEM nodokļiem neapliek ienākumus līdz 7834 Euro.
Leca
L
Stulbie Latvijas prezidenti, deputati, ministri telo sevi el pastulbaksu kadi vini ir, jo problema ir ne jau darba vietas, bet zemajas algas, kadas maksa darba cilvekiem Latvija. kapec ministri par silnoksanu, dzinas zagsanu sanem Ls,1700/menesi, par ko? Latvija cilveki strada garas darba dienas, smagus darbus, bet vinu algas ir 200,300, latu un tad brinas ,ka cilveki muk prom no Latvijas. ES valstis pat bezdarbinieki sanem divreiz vairak ka Latvija stradnieks.
Baiba
B
Aga, varērētu radīt vismaz 5 prezidenta darbavietas, Saeimas deputātu vietas līdz 1000, katrā pat vismazākā Valsts uzņēmumā pa valdei :) Kādas darbavietas? Cilvēki ir mazizglītoti, bez uzņēmības un slinki. Un pēdējo īpašību var izārstēt tikai ar mietu. Manas zāles būtu - samazināt Valsts sektorā darbavietu skaitu līdz minimumam (kā Igaunijā), reformet izglītības sistēmu, radīt maksimālu visi uzņēmējdarbībai. Un kur nu vēl nodokļu lietu sakārtošana - kur tad ir solītā visu iedzīvotāju ienākuma deklarācijas ieviešana?
cola
c
Zatler, tuksas runas vairs nedarbojas. Nav tas laiks vairs!
loms
l
Kā man ir apnikušas šīs pilnīgi tukšās frāzes. Tak būtībā Zatleram ir nospļauties par visu kas te notiek. Tagad pirms vēlēšanām pamodās. Kukuļņēmējam, ui piedodiet pateicību ņēmējam, nav jābūt prezidentam.
Ministry of Truth
M
Kur tas ir "tur"? 360 grādu leņķi derētu sašaurināt.
?
?
Busiet,izbrinita! Tur loti biezi prasa Krievu valodu,vel vairak prasa Polu valodu...
Raspodiņš
R
Jā, vienas zāles! Jūs! rūpejaties par šī valsts iedzīvotājiem un nakamo paaudzi. brīnumi kādreiz notiek.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas