Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Zatlers un Dombrovskis piedalīsies ticīgo svētkos Aglonā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cony
c
Tas ir labi,ticami un saprotami,ka mūsu Valsts pirmās personas,Prezidents Zatlers un Premjērs Dombrovskis ieradīsies uz baznīcas svētkiem Aglonā un ar savu klātbūtni pagodinās visas Latvijas sievietes,mātes tieši Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas dienā un aizlūgs arī par mums grēciniekiem,dažreiz vājajiem vīriešiem,kas vēl nespēj godā,pārticībā un mīlestībā turēt savas sievas un bērnus.Ticība rada brīnumus,ceru ka pēc aizlūguma ,ikvienam mums arī būs lielāki vai mazāki,bet pozetīvi brīnumi.Atbalstu un ceru uz to labāko ikvienam,jo abas augstās Valsts amatpersonas ,atrodoties reļiģiskās kultūras,baltās,vēsturiskās baznīcas dievkalpojumā,domās par mūsu cilvēkiem,to labklājību,veselību un laimi.
Būtu labi
B
TAČU VEST TO BARU PIE DARBA UN SAJĒGAS. UBAGI UN ZIEDOJUMU VĀCĒJI, PAŠI ZOG, VED KONTRABANDU, KAUNS KAUNS KAUNS, DIEVA LĀSTS.
Būtu labi
B
pajautāt viņiem, vai ekonomiskāk nebūtu beigt grēkot un visas šīs dienas darīt ko lietderīgu. Kaut vai mācīties. Kaut kā stulbi viņiem tur viss tas sanāk. Dievu var pielugt da jebkur. Svarīgi, lai tu viņam-EVOLŪCIJAI- esi ko devis un viņŠ ar tevi runā.... PRIEKŠ KAM DIEVAM TIK DAUDZ SLIŅĶU U N GRĒKAIŅU?????????????????????????
brīnos
b
Kuram MAZAJAM krānam un n-to veču izļurkātai pe*žai traucē, ka prezidents ar premjeru dosies uz Aglonu, a? paši braši masturbēsit mājās, vai kā?
protams
p
protams - pirms vēlēšanām tas tā aizdomīgi izskatās, īpaši ņemot vērā JL novirzi homoseksuāļu lietā. Bet nevienam jau nav liegts iet uz baznīcu vai braukt uz svētkiem. Ja pārējiem šķiet, ka tā labāk - lai arī brauc!
nu, ja tas lopu bars
n
beidz grēkot, zagt vest kobntrabandu, sāk maksāt nodokļus un ievēl Vienotību...LAI NOTIEK, OZIANNA.
grēcinieki
g
Loskutovs – manis vadītajā iestādē zaga naudu Ēlerte – es ar Ašeradenu gandrīz līdz bankrotam novedām laikrakstu Dienu Kristovskis- es pačiepu ES pabalstus, necaurspīdīgi par valsts naudu pirku helihopterus Krievijā Dombrovskis – man gandrīz izdevās apzagt pensionārus un ar Repši ievedām valsti parādos Āboltiņa – mūsējie specdienestos noklausās sarunas un īsziņās man piegādā informāciju, piemēram par nākošo ģenerālprokuroru Repše – es varu atļauties būt ministrs, kuram ir lielas parādsaistības. Manas uzraudzības laikā bankrotēja Banka Baltija un daudzi zaudēja savus iekrājumus Mūrniece – man ar Latkovski gandrīz izdevās apmelot Rugāti un nomelnot ātrās palīdzības uzņēmēju Kampars – tas nekas ka es izgāzos masu medijos ar angļu valodu. No mana padomnieka firmas partijai tiek ieskaitīti 10000Ls.Man nav šķērslis ar vai bez konkursa ielikt amatos partijai pietuvātus cilvēkus Čigāne – kļūstot par politiķi mēģinu radīt viedokli un kritizēt kā eksperte Štokenbergs – mūsu rīkotā pasākuma rezultātā ar akmeņiem dauzīja logus un bojāja valsts mašīnas Zaķis – man po, es rādīju vidējo pirkstu Saeimas sēžu zālē. Kariņš – es izmantojot amatu, lobēju partijas sponsorfirmu, neprotu rakstīt dokumentus Lieģis – es gandrīz esmu amerikānis, pa kluso uzbūvēju apjomīgu pievedceļu kāpās un pa kluso šeftēju Tieslietu ministrijā Streips – štrunts par manu valodu, jūs visi esat ļōōti nedaauguši Jaunalksne – man pa kluso ar specdienestu atļauju ir noklausīšanās aparatūra ar kuru varu apšaubīt jebkuru Dālderis – man ir problēmas ar orientāciju
Lelle
L
Ko tad tas p---- kasītājs ir te Latvijā izdarījis? Izskatās kā pārēdies kāmītis un gatvojas SVF onkām Latvijas vēl atlikušo mantu uz paplātes pasniegt. Ar ko šis lielkapitāla šmurgulis atšķiras no tava AŠ kvadrātā?
mha
m
Ko viņi tur māžojās ,nekādi katoļi abi nav ,vai vispār kaut kam tic,ja es kļūdos lai pierāda ,ka ir īsteni dievticīgie /rab božij/..
Lelle
L
Ko abi - šīs taukainās lelles (Voldiņi) tur darīs? Šitie abu Vienotības kadru ierašanās izdevumi jāpieskaita pie Vienotības vēlēšanu izdevumiem un valstij jāsaņem nauda atpakaļ no Vienotības kases. Tas taču ir spilgts administratīvā resursa izmantošanas gadījums. kauna nav abiem taukanajiem runčiem pensionāru naudu notriekt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas