Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Zatlers: Vai zināt kaut vienu gadījumu, kad esmu mainījis viedokli?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zahars
Z
Var piekrist Zatlera mērķiem, bet nevar piekrist rīcības motīviem un amatierismam izpildījumā, tas diskreditē sasniedzamos mērķus... liekas uz ilgu laiku! Tas ir reālais kaitējums Latvijai!
b
Kukuļņēmējs viedokli nemaina, tikai banknotes.
milics
m
Bet , Zatler! Kur palika tanki?Viedokli mainīji, bet tanki neparādījās.
diagnoze
d
KARMA,ZATLER biedri,tā irKARMA.Jājož ar Šleseru uz Jauno paaudzi izlūgties tautas mūžīgu mīlestību sev un savai burvīgai sieviņai,lai tā kā zelta zivtiņa izpilda visas tavas un kundzes vēlēšanās.....
rūķītis
r
Zatleram stilists nav vajadzīgs, viņu apģērbj un izģērbj žurnālisti.
archivārs > :O)
a
Nezināt nav kauns.Taču kauns ir savu nezināšanu reklamēt. Visi,kuri māk lasīt,pirms vēlēšanām avīzēs izlasīja,ka Zatlers nesadarbosies tikai ar ZZS.Arī Āboltiņa valdes vārdā apsolīja pirms vēlēšanām sadarboties ar SC,taču pēc vēlēšanām savus vēlētājus piekrāpa.
Aivars - Zatleram
A
Kur tad tanki pazuduši? Putins laikam neaizdeva? Melis esi un piedevām stulbs melis.
:o)
:
Zaglera jaunā politiskā kultūra: solīt vēlētājiem cīņu ar oligarhiem un par taisnīgumu, nesadarboties ar ZZS un SC kā oligarhu atbalstītājiem un tiesiskuma pretiniekim, bet uzreiz pēc vēlēšanām sākt brāļoties ar SC!
Ļiļka
Ļ
Ko jūs visi no dzīves sajēdzat? Vīrietis ir tikai materiāls kā koka klucis, māla pikucis, katrai sievietei ir dota iespēja no viņa izveidot to ko viņa vēlās. Es no sava koka kluča vēlos izgatavot Latvijas prezidentu. Un ja Voldiņš mani būtu ņēmis līdzi uz to interviju, es tam Bojāram būtu aizvērusi to bezkaunīgo muti.
Ļiļka
Ļ
pareizāk sakot nevis būtu ņēmis līdzi bet ja būtu gājusi paša. Viņš atklāti sakot nelemj ko viņam darīt, ar ko satikties, kādus lēmumus pieņemt, kādas mēbeles pirkt, ko runāt. Un atklāšu jums vienu noslēpumu ja es jaunībā būtu vairāk apmeklējusi skolu varbūt tāds Valdis manā dzīvē nemaz nebūtu. Bet to var labot, es tagad sāku apmeklēt vakara vidusskolu un lietišķās mākslas pulciņu.
  • 1
  • 0
Jukums
J
Manā uztverē, konstruktīvi priekšlikumi ir tādi, kuri iesaka ko darīt, nevis ko nedarīt. Piemēram, es uzskatu, ka mums ir jāpārņem mums visatbilstošākās (vai tās, uz kurai vēlamies līdzināties) valsts nodokļu sistēma, iekasēšanas mehānisms un, iespējams, vēl vairakas ar šo sfēru saistītās lietas. Turklāt, neko nemainot, lai neko nesabojātu. Uzskatu, ka vienādi pasākumi, vienāda sistēma dos vienādu rezultātu. Diemžēl, pie varas esošie politiķi to nevēlas dzirdēt, noraida bez neviena paša argumenta un turpina savus eksperimentus. Bet kādus konstruktīvus priekslikumus tad galu gala piedāvajat jūs???
tm
t
Ko nedarīt dažkārt nozīmē to pašu, ko darīt. Īpaši politikā. Piekrītu Jums par visiem 100% par nodokļiem, bet kurā tieši ZRPi programmas punktā tas atspoguļojas? Ja visi tagad izklāsīsu savas domas par to, ko darīt, tad tā pilnīgi vairs nebūtu Zatlera (sic!) reformu partija.
  • 0
  • 0
puaro
p
Kā zatlers atver muti, tā birst ''pērles''! ''Nu nekaitiniet mani'' sarunā ar žurnālistu, ir ''augstākā pilotāža'' Ta ko, viņš iedomājas, ka žurnālists tur kāds ampelmanis atlera dzimtmuižā, kuram var uzrēkt tipa turi muti vai nekaitini mani?
Jukums
J
Ok, lielie Zatlera kritizētāji - piekrītu, ka ne viss viņa darbībā ir atbalstāms. Bet ko jūs pasi piedāvājat, kādi ir jūsu priekslikumi ko ir jādara un ka ir jārīkojas? Vai gribat un varat dot kaut dažus konstruktīvus priekšlikumus?
tm
t
Konstruktīvs priekšliukums būtu kaut vai nesolīt nerealizējamas lietas (par izglītību un PVN). Otrs konstruktīvs priekšlikums būtu neņemt savā pulciņā novecojušas skaistumkaralienes no kurām (un viņu vīriem) intelekts tā vien laužas pa visām vīlēm. Trešais padoms būtu iztaisnot mugurkaulu un neizdabāt sievas kaprīzēm. Tikai pilnīgs mudaks var tā izčakarēt progresīvu lietu, ko nozīmēja rīkojums Nr.2.
  • 2
  • 0
bijušais zrp līdzjutējs
b
tur jau tā lieta ka viņa partijas vadība nekad nav ņēmusi vērā ierindas partijas biedru ieteikumus un priekšlikumus , viņus varbūt uzklausa bet viņu priekšlikumi netiek ņemti vērā, un es domāju ka pats zatlers arī ir tikai marionete, jo tā nemēdz būt ka cilvēks kurš visu mūžu ir bijis nulle pēkšņi kļūst par līderi un spilgtu personību.
  • 4
  • 0
JohanŠtraus ! Vot, TAS I VIEDOKLS !
J
"Un 2014. gadā es jums arī atbildēšu - jā vai nē. Šobrīd es varu pateikt nē. Nu nekaitiniet mani!"
No ZViedrijas
N
Nu nekaitiniet mani! Zviedrijā šāds politiķa teiciens žurnālistam noteikti iegūtu gada stulbāka teiciena prīzi!
  • 7
  • 0
kas cits sam atliek?
k
Kas saacis melot, tam atliek tikai melot taalaak un piities savos melos arvien vairaak.
dddd
d
Visa Latvija sautusi ka Zatlers maina viedokli solot reformas pirms velesanam bet pec velesanam maina viedokli un velk Lavijai un latviesiem naidigo SC valdiba, jebkuru latvieti ko runa ir sautis par Zatlera nelietigo melosanu viedokla mainu, visas avizes nosoda Zatleru par viedokla mainu un tautas manisanu,............atnak Zatlers un mierigi apjautajas, vai jus zinat kaut vienu gadijumu kad es butu mainijis viedokli?
..,
.
Viņš taču pats zina, bet gribēja noskaidrot vai Bojārs arī zina kaut vienu gadījumu.
  • 4
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas