Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Ždanoka: pašreizējā krīze ir Dieva sods

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ziepe
z
Ha-haaa-haaaa
Tā būs
T
Ždanoka, varbūt pati to vēl nsaprot, bet šādi runajot, šādi rīkojoties, viņa ir nolādējusi sevi un savus biedrus un viņu vara izsīks, un viņu spēks izžūs un viņi kļūs vāji un neizdarīgi, kā mazi bērni un viņu kungi uz viņiem saniknosies un būs nežēlīgi.
Tamāra
T
Iedomājos, ka tā viņa iesāks savu uzrunu 9.Maijā pie Uzvaras pieminekļa...
APV
A
Sods latviešu tautai -tieši deputati,prokurori un tiesnesis britu huliganu lieta... Un sods latviešu tautai jāmaksa tūlīt .
Terorists
T
Nu kādēļ kāds domā kad Šlesis ir apvainojies.Vienkārši jaunais mesija ar mazu bīdītāju atbalstu pēc bijušā mākoņa mesijas parauga novāc no ceļā nevēlamos žurnālistus. Un kad nāks tuvāk Saeimas vēlēšanas tad odas un lāsti būs labākā reklāmas kampaņa jaunajam LĀČPLĒSIM. Nekā jauna un galvenais atkal tik primitīvi vienkārši.Nu nevar šie tukšpauri izdomāt neko jaunāku un orģinālāku.
IKS
I
Katrs cilvēks piedzimst ar savu uzdevumu katram cilvēkam jāiziet pārbaude ar varu, naudu, slavu, jo pirms piedzimšanas paši tā gribam, tas lai norūdītu paša dvēseli katrs atbild par sevi visi esam enerģētiski saistīti, tādēļ viss atgriežas atpakaļ tiesā tikai Dievs, jo visi esam no Dieva katram jādomā un jādara tikai labs, tad pašam dzīve būs laba
kolēģis
k
Toties biedrene Tatjana ir Dieva dāvana! :D (Kas btw ir tas viņas Dievs? Staļins, Ļeņins vai Andropovs?)
Человек
Ч
Teikšu skaidri -- Ždanokas "dievs" ir Staļins.
SWEMS
S
Varēja tak Romas tētim pasūdzēties ~!
Dievs-Albertam 12:07
D
Nesapratu. Vari siikaak pastaastiit?
xx
x
Ždanoka un visa krievu-žīodu banda ir Dieva sods Latvijai.
Lib
L
Nupat sapratu, ka Latvija - tas ir "Dienvidparks" live! "We have angered the economy", tā teikt... Kad primitīvās tautiņās cilvēki nesaprata dabas parādību cēloņus, viņi tās skaidroja ar dievu iejaukšanos. Vai tiešām EP Latvijas krievvalodīgos pilsoņus pārstāv cilvēks ar šādu izpratnes līmeni?
icaks
i
Zdanokas pieludzamias elks ir Alahs, ko vina grabstas gar kristiesu sibbolu?
lops
l
Zhdanoka neko jaunu nepateica. Vina meeginaaja saistit Dieva sodu ar valodas lietaam, bet ne jau tajaa ir tas saals. Kriize aarstee tautu kura ir daudz ko iedomajusies no seviim un dzivo sapnu pasaulee. Un visaa visumaa Latvijas krieviem taa tendence ne ar ko daudz neatshkiras no latvieshiem taa ka Dieva sods naak paar visiem. Krievi Latvijaa iedomaajaas ka vini ir daudz savaadaaki kaa latvieshi, bet diemzheel valodas atshkiriiba neko nenoziimee, un ja tic Dieva sodam, tad tas naak par visu galvaam.
Plutrins
P
Vai tad nu jau zidiete Zdanoka pretende uz dieva lomu? Kurs gan cits ja ne tiesi zidi izraisija so krizi? Zidiete Zdanoka ir iedomajusies, ka zidi Medofs, Krasovickis, Kargins, Godmanis, Lavents.... un pati zidiete Zdanoka ir dievi. Nu viena pretiga, degradeta baba ir si zidiete Zdanoka.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas