Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Žīgurs atzīst, ka nav pietiekami skaidrojis jaunos elektrības tarifus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kā skatās
k
Tas ,ka par taupīgu un samazinātu enerģijas lietošanu jāmaksā mazāk mūsdienās ir pilnīgi pareizi. Pasaulei draud ekoloģiskā katastrofa, ja cilvēki tāpat kā līdz šim turpinās patērēt energoresursus. Ir jāpiespiež cilvēkus taupīt ,jo liekas ar labu vini to nesaprot. Tarifiem gan jābūt ;'caurspidīgiem', jo vini ir monopolisti. Vismaz pagaidām tā reāli ir.
Человек
Ч
no skaodroshanas reekjini neapmaksaasies....
Bērziņš
B
nav gan īsti izskaidrots, nav gan
Eglītis
E
Žēl gan ka nav pietiekami izskaidrots, tad gan būtu vieglāk. Vajag par to sodīt preses sekretāri
AKL
A
ja tā padomā, ieskaidrot to par ko tiešām jāmaksā, daudz mēles nevajag. Pasaki, cik maksā enerģijas iegūšana, cik tālāk nodošana. VISS! Vienotības kampars uztaisīja kuhri muhri, bet iznākums viens - lai cik jūs vienotība ne''irstu par godīgumu, esat nožēlojamākie zagļi
Oskars
O
Žīguru un citus LOCEKĻUS ZAGĻUS-LAUPĪTĀJUS CIETUMĀ..
Andris
A
Kampars saka, ka nespēj ietekmēt tarifus, bet Žīgura "astes ieraušana starp kājām" izrādās zibenīga - dažu stundu laikā jau atzīst, ka kļūdījušies! Cik mums tā " demokrātija" atgādināja austrumos piekopto Kalvīša laikā, tikpat arī šodien. Kampar, atkāpies!!!!!!!!!! Dombrovski, tu nākošais!
gustavs
g
Laikam Latvenergo nogrekojushies, jo nav sekojushi Kampara kunga noraadijumiem:) vienkarshi tik stulbus noradijumus neviens nav spejigs bijis realizeet)
kāmis
k
diezgan bēdīgs skats. viena no Latvijas lielākā uzņēmuma vadībai jālien puskoka lēcējam ministram tai vietā, kur pat suns degunu nebāž. šeit nav par ko taisnoties. tin sūdu kādā papīrā gribi, konfekte nesanāks, lai kā kampars to negribētu.
Fiksais
F
Vai Daugavā ūdens dārgāks palicis? Vai cūkām no Latvijas bankas jāmaksā 45 tūkstoši rijīgu bērneļu pabalsti? Vai 44% tarifu palielinājums neizraisīs pilnīgu ekonomikas sabrukumu? Jau šodien ar uzlikto nodokļu slogu spēj tikt galā tikai nedaudz % iedzīvotāji. Vai mērķis ir izraisīt pilsoņu karu vai totālu emigrāciju?
Vai pats tici tam, ko runā?
V
Mēģināt kādam iestāstīt, ka tirgus principos balstītā ekonomikā prece vairumā maksā dārgāk, nekā mazumā, ir vismaz stulbi.
Kampara_Žīgura stulbums
K
Tik stulbus tarifus izskaidrot ir neiespējami.
Elbruss
E
Nabadziņi, locās kā tārpi. Protams, ka līdz zināmai robežai apmuļķot var jebkuru, var iegalvot, ka čuriņas ir smaržīgs lietutiņš un neliela parakāšanās pa tavām kabatām bez tavas ziņas ir fiskālā konsolidācija vidējā termiņā. Ja ir labi meluloģijas speciālisti, iegalvot var daudz ko. "vienotības" melulogi Latvijas mērogā ir ārpus konkurences, tas ļāvis šai muļķa laidēja partijai ieperināties pie varas, lai gan ar visu melu mašinēriju pozīcijas jau stipri šūpojas. Taču iebarot Latvenergo laupītājtarifus...?! Šādu speciālistu šeit nav. Vieglāk būs žīdu tirgonim sūdu čupu ietirgot kā briljanta kaudzi, nevis pārliecināt, ka šī bezkaunīgā laupīšana, kas saucas Latvenergo tarifi, ir tautai tāds mīļš, jauks bonuss, par ko tai būtu priekā jādanco un jābučo "vienotības" vadonīšu roķeles
no coment
n
sāku satraukties!!! vai ar ''visu ekspertu ekspertu'' Rungaini viss kārtībā??? nemaz ŠODIEN nav redzams!!:(((((((((((
vells
v
:DDD īstenībā jau ir traģiski, bet bez kārtīgas izsmiešanās iztikt nevar. Nu gluži, kā pie komunistu partijas stagnācijas zelta gados. Mans ieteikums, atlaidiet apkopēju! Nebija atejā nomainījusi gaisa svaidzinātāju. Kamēr kampara smadzeņu skalošanas kompānijas speci atejā lika kluci, saelpojās paši savu tvanu un pēc tam tā arī nespēja tautiņai ieborēt, ka mēsli īstenībā ir debešķīgs vīraks. "vienotība" sen jau var izdot savu idiotisma top zelta kolekciju. Žēl, ka tauta par to dārgi maksā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas