Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

ZRP deputāti Liepiņš un Enģelis iebilst pret vairākiem frakcijas darbības principiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viss par tevi
v
Saka , ka vecums nāk ar gudrību. Diemžēl ir gadījumi ,kad tas atnāk viens. Piem. Liepiņa gadījumā.
kaut kā
k
Cik tomēr sīkumaini zemiski var būt cilvēciņi! Bija valstī vajadzīgas pārmaiņas, reformas,vēlētāji tam ticēja un vēlēja par Zatleru. Te izrādās, ka ap viņu pulcējušās niecības un pašlabuma meklētāji.
Jukums
J
Tomēr starpība ir tāda, ka viņi neslēpj savu viedokli un nerīkojas aizmuguriski, bet gan atklāti mēģina to aizstāvēt. Labi tas nav, tomēr situācija ir risināma.
:)
:
Ar nepacietibu gaidu kad ZRP "aktriteju frakcija" klus lielaka par ZRP frakciju. Tagadas jau izskatas 8/14, vel tikai vajag papildus 3 deputatus.
:)
:
sorry 4
  • 2
  • 0
Teikums
T
"Deputātu vairākums vienojies, ka ZRP frakcijā varēs uzņemt deputātus, kas Saeimā ievēlēti no ZRP." :) "frakcijas lēmuma pārkāpumu uzskatīs par rupju partijas Ētikas kodeksa pārkāpumu" Lai dzīvo (apgraizīts) demokrātiskais centrālisms un (plokošais) Lielais Balsošanas Aparāts!
xxxx
x
...kāds skaists uzvārds EŅĢELIS, a kā sauc?
:)
:
gabriels
  • 4
  • 0
dva
d
Nu, un ko tad iesāksiet ar tiem, kas izstāsies no frakcijas, bet mandātu nenoliks, tā ignorējot ētikas kodeksu? Sadosiet pa purnu? Sūdzēsiet tiesā? Nolādēsiet no kanceles? Bērnudārzs, jei bogu..
vairis
v
redz jau nākamie divi atkrist gribošie, un cik vel no tiem kas parakstija var pārdomāt. jo juridiska spēka jau tam papiram naf:)
fui
f
I ko ta liidaat tai partijaa??? Dikti gribeejaas uz kaada kupra iebraukt valdiibaa?! Pirms liist Zatleram "zem spaarna" vajadzeeja lemt, vai iesiet kopaa liidz galam. Ja tagad, kas nepatiik, noliec mandaatu un vaacies prom. Neviens no ZRP veeleetaajiem neapraudaas.
Vuarzazi
V
Laikam iekshejà partijas demokracija klibo.
Ezers
E
Liepiņš izceļas vienīgi ar to, ka staigā no vienas partijas uz otru (JL - V - ZRP).
nakamie
n
vēl divi nodevēji, par liepiņu jau nu šaubu nebija, izmēģinājis visu pēc kārtas ar savām stulbībām tādi nevis saeima jāvēl, bet jāliek vecuma trako mājā
aleluja
a
Saeimas kārtības rullis un nevis kaut kādi Zatlera rīkojumi ,nosaka deputātu rīcību. Deputātam jājūtas pilnīgi brīvam savā domāšanā un rīcībā, bet Zatleram jāsaprot, ka viņš nav prezidents, kas var izrīkot deputātus kā savu komandu.
1991
1
Liepiņ, Beidz ākstīties. Ja esi goda vīrs, tad stājies no tā Krievijas ietekmes aģenta frakcijas ārā. Saeimā gan Tev vajadzētu palikt, lai aizšķērsotu ZRP iespēju ielikt tavā tukšajā vietā nākamo lelli.
Sika
S
Tas taču ir diktāts. Disciplīna ir laba lieta, bet kāpēc deputātam, kurš ir ievēlēts tieši tāpat, kā citi deputāti, lai nebūtu savs viedoklis? Zatlers un Kukula pārāki par citiem frakcijas deputātiem. Es neuzticētos vairs Zatleram, jo savārījis dikti daudz ziepju. nespēs izmazgāt visas 11. Saeimas laiku.
  • 1
  • 0
41
4
Pēdējā laika notikumi sniedz atbildes uz to KĀPĒC vairāki labi zināmi cilvēki atteicās pārstāvēt/iesaistīties ZRPartijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas