Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

ZRP iesniedz likuma grozījumus par automātisku pilsonības piešķiršanu nepilsoņu un bezvalstnieku bērniem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zatler, pazūdi!
Z
Kaut tas Zatlers nosprāgtu kopā ar saviem pakalpiņiem! Zatler, arī krievam tu vairs neesi vajadzīgs. Tavs vilciens ir aizgājis!
Barons
B
Es saprotu, ka tie 180 000 pilsoņi, kas balsoja par krievu valodu, nemaz negrib nacionālu Latvijas valsti. Es ierosinātu, lai viņi atsakās no Latvijas pilsonības un mēs automātiski šos 180 000 piešķirsim nepilsoņu un bezvalstnieku bērniem. Varbūt viņi būs lojālāki pret Latvijas valstij? Bet dot kādam kaut ko automātiski, lai pēc tam dabūtu runāt krievu valodā Latvijas valstī, ir pilnīgi absurda prasība. Krievi sāka šo jezgu, lai tagad izbauda sava darba augļus. Nebūs te viņiem vairs nekas tā, kā bija līdz šim. Jo vairāk automātiski. Zem saukļa, te trūkst bērni, šī afēra cauri neies. Iztiksim ar tik lieliem cilvēku resursiem, cik to ir.
ds
d
Kāpēc ar varu tiek uzspiests dzimušajiem bērniem pilsonība, pat ja vecāki to nevēlas. Līdz šim viss bija kārtībā. Ja vecāki to vēlējās varēja iesniegt iesniegumu par bērna pilsoņa reģistrāciju. Ja to aktualīzē tagad, tad zem ši likuma ir kaut kas slēpts. Un noteikti ir tikai par sliktu latvietim. Tā tas visu laiku ir noticis. Pēc pēdējiem notikumiem, taisni otrādi, vajadzētu pilsonības piešķiršanu nostiprināt stibgrāku. Par pārkāpumiem, ka Kabanova variantā nekavējoties atņemt pilsonību un izraidīt no valsts.
N
N
ārkārtas vēlēšanas rudenii iztiiriis smirdiigos ZRP kangarus no saeimas uz visiem laikiem
!!!!
!
Tiešām , zatler , tu esi ar tukšu maisu dauzīts un pie tam regulāri.
?????????
?
Vāksim parakstus par ZRP iniciatīvu un rīkosim kārtējo referendumu? Vai mums vajag lai 5. kolonna palielinās? Katrs , kuram nav slinkums tagad būs pilsonis?
jautājums - ZATLERAM
j
Zatler , cik tev samaksāja lai tu censtos Latviju pataisīt par Krievijas guberņu?
lasītāja
l
Ja tos bērnus izglītotu latviešu skolās valsts valodā, man nebūtu nekas pretīm, ka bērnam piešķir pilsonību ar piedzimšanu, izņemot, ja viens vecāks tam pretī. Bet kamēr ir krievu skolas, kurām vajadzēja būt likvidētām pirms 2000. g., tas būtu idiotiski, jo mēs jau zinām kādus pilsonjus tur audzina.
SS
S
Acīmredzot, stulbais "zelta roku" laureāts padomju okupācijas rezīma laikā bieži braukāja pa ārzemēm un čekists Putins tam ir atgādinājis par senām saistībām ar kantori... Citadāk, normālam latvietim, pat prāta neienāktu naturalizēt padomju okupantu un alkoholiķu saražotos pēcnācējus.
borcinsh
b
"...par automātisku pilsonības piešķiršanu nepilsoņu un bezvalstnieku bērniem ." ----- un vini pec tam ari automatiski balsos - shoreiz jau ne par krievu val. ka valsts otro... ! vai ZRP jau ir kadas garantijas ka "daj sobake palec - ona ruku otkusit!" gan pec parakstu savakshanu tam "minoritate" - svin to ka uzvaru ( bet kas bus talak !?) kamer ir dzivi tie kas atbrauca ar padomju armiju - nekadas "automatikas" nevar but ! shodien Latvijaa ir viens ushakovs, bet ar "automatiku" tadus bus simttukstosh !!!
Ja
J
Ja tik ļoti svarīgi dot pilsonību pat tiem kas to varbūt nemaz negrib, tad - latvisks bērnudārzs un izglītība latviešu valodā!
viņš
v
ir dziļi auzās un vairs nevar atrast ceļu no tām ārā,jo ir nojucis.Jo vairāk cenšās būt gudris un aktīvs,jo stulbāks atklājās.Kangaram aizbraucis jumts.Tā ir tā partijas dižā reforma,kura nes kangara vārdu.
eseses
e
noshauiet kaads tak vinju. vinjsh tachu izputinaas visu, ko veel nav izputinaajis pat veejsh. noshaujiet vinju tacu.
Atis
A
Nostiprinās pārliecība ka Zatlers pilda Krievijas norādījumus, vai arī sāk jukt.
Dr.xy
D
Zatlers kartejais Karatavu Laukuma kandidats.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas