Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

ZZS premjeram piedāvās ar parakstu apliecināt, ka pēc eiro ieviešanas dzīve būs labāka

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janka
J
Nu un ko tas paraksts būs vērts? Pilnīgi neko, apaļa 0, ja garantētu ar savu mantu pilnā apmērā un kriminālatbildību tad jā.
LABUMS
L
jĀ, PREMJERAM TIEŠĀM DZĪVE BŪS LABĀKA, JO VIŅŠ PĒC LABI IZPILDĪTA UZDEVUMA AIZIES STRĀDĀT UZ eROPAS STRUKTŪRĀM. dZĪVE UZLABOSIES ARĪ vĪŅĶE;LEI, KURA PAKĀPSIES UZ PREMJERA VIETU.
dadzis
d
Vai ZZS līderiem varētu ar viņu parakstiem prasīt apliecināt, ka Latvijā, paliekot pie lata, dzīve paliktu labāka, nekā pārejot uz eiro?
Skarbā patiesība
S
Viss teiktais ir tukši maldi... Skatieties šo: http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=0I5F8yj3p3o&feature=endscreen
aa
a
Lai beidz muldēt un sāk organizēt referendumu. Žēl, bet vienīgā cerība palikusi uz šitiem ķēmiem un krieviem no saskaņas.
latvietis
l
BET ES AR PARAKSTU GRIBU APSTIPRINĀT SAVU PIEPRASĪJUMU PASLUDINĀT PARTIJU ZZS ĀRPUS LIKUMA . PAR GRAUJOŠU DARBĪBU PRET LATVIJU .
pp
p
aizvaaciet CEKISTUS UN ZAGLUS NO ZZS,TAD VARBUUT RUNA ,KA TIKSIET LOALIICIJAA..
Andris
A
Var secinat ,-vardi ko teica savulaik prejers VILIS KRISTOPANS ,----MULKA TAUTA ,bet vel arvien par zagliem balso ,bet aprej tos ,kas MAZAK ZOG ------domaju VIENOTIBA .Lai nu tie rejeji butu tik sveti.........
  • 1
  • 1
Ha,
H
vai šis krokodilu pāris(bildē), būs labākas dzīves ieviesēji? Un tādu tur ir visa zzs varza ar augustu,gribuli u.c. komplektā.
Andrievs
A
Naudas mainītāju firmu īpašniekiem un darbiniekiem pēc pārejas uz eiro dzīve noteikti nekļūs labāka. Bizness izputēs, darbiniekus alaidīs.
Romens
R
kaut ko tik stulbu var izdomat tikai Ventspis huseins
;)
;
gribu līdztiesību -politisko atbildību arī tautai -ikvienam par jebkādu nodarījumu ;)
Jukums
J
Vēlreiz saku - ja tagad Dombrovskis, Vilks un Rimašēvics atsakās ar saviem parakstiem apstiprināt pilnas atbildības uzņemšanos, tad faktiski viņi jau iepriekš apstiprina paredzamo izgāšanos un savu neticību. Un - kapēc lai cilvēki tad viņiem ticētu? Tas būtu tas pats, ja jums bankā vai jebkurā citā vietā, atteiktos parakstīt līgumu, ko pieprasa lai jūs parakstītu!
Skarbā patiesība
S
Viss teiktais ir tukši maldi... Skatieties šo: http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=0I5F8yj3p3o&feature=endscreen
  • 0
  • 0
Uldis
U
Te visi ir no Vienotības jauniešiem? Eiro atbalstītāji, uzrakstiet kādus riskus jūs redzat pēc eiro ieviešanas ? Risku nav? Atvainojiet, tad demagogi esat jūs, jošāda mēroga pasākumos riski ir vienmēr. Bet par to visi klusē. Piemēram, pēc kādiem kritērijiem izvērtēsim, ka dalība eirozonà mums vairs nav izdevīga un kādi soļi ir paredzēti šādā gadījumā?
nunu
n
Rakstā nav runa par eiro ieviešanu, tur tiek popularizēta ZZS ideja pieprasīt rakstiskus solījumus un garantijas, ka Golfa straume nemainīs virzienu un Latvijā neiestāsies ledus laikmets...
  • 0
  • 0
Aivars
A
P O P U L I S M S ! ! ! Jādara tā- Arī pašiem jāliek paraksts zem teksta, ka apgrūtināja eur ieviešanu, un, ja pēc eur ieviešanas paliks labāk, tad lai Augulis un Līdaka sola no politikas iet prom, jo pie atbildīgiem lēmumiem bērnišķīgi šantažē citus!!!
Ha
H
Nu galīgi neizskatās pēc izglītotiem cilvēkiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Pirmdien vietām gaidāms pērkona negaiss

Pirmdienas rītā Latvijā ir saulains laiks, vietām sauli brīžiem aizsedz mākoņi, liecina meteoroloģiskā informācija. Pirmdien daudzviet Latvijā uzlīs, vietām gaidāms pērkona negaiss, prognozē sinopti...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas