Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

ZZS rosina siltumenerģijas piegādēm piemērot samazināto PVN likmi 5% apmērā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Runcs
R
Valdošajiem laikam naudas aptrūcies,ka sākuši algot debīļukus priekš spamošanas-tomēr lētāki:D
Runcs
R
Kliķes un naciķu dirsā līdējs kā parasti visur ceļ galdā savu lielāko trumpi-KP pirmo sekretāru...citu argumentu laikam nav iedzimtas debilitātes dēļ...
Ausis>Pakausis
A
Izdarīt to var,ja grib! Paaugstinot,savukārt PVN mūsu politiķu "svētajām govīm"-luksusa precēm un pakalpojumiem,piemēram,austerēm,omāriem,kvadricikliem,briljantiem,tetovēšanai.
Ausis>Pakausis
A
Izdarīt to var,ja grib! Paaugstinot,savukārt PVN mūsu politiķu "svētajām govīm"-luksusa precēm un pakalpojumiem,piemēram,austerēm,omāriem,kvadricikliem,briljantiem,tetovēšanai.
!
!
Saprātīgs un atbalstāms ierosinājums.
Petroleja>Dīzels
P
Ja jau tā būtu,nepastāvētu visā pasaulē samazinātās PVN un apgrozījuma nodokļa samazinātās likmes! Un,pat ja tā arī būtu,divi gadi,nav viena nedēļa,īpaši jau pensionāriem! Māju siltināšanas firmas lai turpina lobēt EM! Dzīvokļos ir nepieciešami alokatori un termoventiļi uz visiem radiatoriem,lai nevajadzētu sildīt āra gaisu ar iedzīvotājiem lieko siltumu! Māju siltināšana neko nedos,jo samazinoties ienākumiem,tāds "Rīgas siltums",tūlīt atkal pacels tarifu!
pakausis
p
Izrādīsies, ka to nekādi nevar izdarīt. PVN vislielāko robu iesit tieši nabagu kabatās. Valstī tak anarhija sāksies, ja nabagiem nebūs maksimāli grūti dzīvot.. Bet Dombrovskim tak papīrus vajag kārtībā savest. Nē nē.. parunās, parunās.. pēc tam kāds pateiks, ka tas ir populsims (pēc definīcijas - centieni aizstāvēt tautas intereses, kam ne vienmēr ir slikta nozīme) un ka tikai aizstāvot bagāto un globālistu intereses valsts var uz priekšu tikt. Tā ka.. viss tas ir tukša gaisa virināšana, kuras vienīgais sausais atlikums būs tāds, ka tūlīt kādi pāris "eksperti" par to varēs izteikties un ielikt vēl vienu avīžrakstiņu savu mazo ego mazajās mapītēs :) Nekādus nodokļus neviens nevienam nesamazinās. Beidziet tak pasakās dzīvot. Teica tak pirms vēlēšanām, ka samazinās.. tātad - nebūs nekā tāda. Cik ilgi cilvēki pavilksies uz katru muļķiem pamesto cerību? Kad ta beidzot sapratīsies, ka jūs jāj.. un jāj katru dienu.
Ficil.lv
F
Rosinu apvienot brīvos LVL XXI gs Latvijas bankas izveidei. Kā sacīt jāsaka, tos, kas brīvi, pārceļam uz nākamo līmeni.
Dainis Grabovskis
D
Ja sis kungs, uzliktu uz galda projektu, kaa tas tiks iitenots. Un sii projekta izpildi, garanteetu ar savu dziivibu. Es par vinu ari nobalsoti. Bet visadi, citadi, tie ir un paliek tikai pliki solijumi. Bet saadi solitaaji ir meesli.
Zingerists
Z
Lai dzīvo nekad nezūdošais opozicionāru populisms!
Lai dzīvo
L
rajona komunistu 1 sekretāra posteni nekad nepametušais populists!
  • 1
  • 1
Ozo
O
Reāls priekšlikums! Sen bija laiks! Vispār valsts tos 9 000 000 ls ko plānoja Eiro reklamēšanai, varēja vienu ziemu novirzīt apkures izmaksu samazināšanai!
Dainis Grabovskis
D
Klau, no kurienes tu neemi sos datus? Ja taa ir taisniba, tad labak referendumu par so naudu sariikot un lieta dariita!
  • 0
  • 2
Vēlētājs
V
Siltumenerģijai un ikdienas pārtikai!
Dīzels
D
PVN samazināšana parasti nāk par labu tirgotājam , siltumā piegādātājam . Protams pirmos 2 gadus to jutīs arī patērētājs bet pēcāk cena atkal būs sasniegusi grieztus. Ir jāsiltina trases un mājas lai nevajadzētu gaisu sildīt.
Dainis Grabovskis
D
Kas ir, veeleesanas tuvojas? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kad biedrs Brigmanis
K
bija rajona komunistu 1 sekretārs, viņš darba ļaudīm gāzes cenu samazināja par 50%! Tagat izdarīt to pašu viņam liedz nelietis Dombrovskis!
demokrāts
d
man vienalga SC vai ZZS vai VL,kuri rūpēsies vai vismaz izliksies rūpējamies par cilvēku par to arī balsošu,mums visiem energoresursiem jāsamazina PVN,ar to arī vajadzēja sākt,nevis samazināt visām precēm par smieklīgu 1%,kāpēc gazei būtu jāmaksā valstij 28% no vērtības,tas arī steidzamības kārtā jāpārskata.
  • 2
  • 2
!
!
Tu, čalīt, ar Brigmani esi smagi saslimis, tik tālu, ka vairs nejēdz, ko vispār raksti.
  • 2
  • 1
to >
t
ja politiķis nav populists, tad viņš ir tāds, kas aiztāv šauru grupu intereses, nevis cilvēku intereses. .......................................................................................................... Sapratu - mums ar steigu jāatjauno rajona komunistu 1 sekretāru amati, jo viņi, tikai viņi, bija visdedzīgākie cilvēku interešu aizstāvji!
  • 2
  • 1
> to "Kad biedrs Brigmanis&
&
Aizteci, ka bērns un paskaties, kāda ir populisma definīcija. Nē nē, nevis kāda ir populisma definīcija tavuprāt, bet paskaties kāda tā patiesībā ir.. Un pēc tam nāc un te izmanto to kā kaut ko viennozīmīgi sliktu. Populisms vispār ir cilvēku interešu aizstāvība pēc būtības. Par tautas mānīšanu tas kļuva ar laiku.. bet tautu māna arī tie, kas solīja nodokļus necelt, bet apkrauj cilvēkus ar jaunām nodevām. Kamēr pēc savas būtības - ja politiķis nav populists, tad viņš ir tāds, kas aizstāv šauru grupu intereses, nevis cilvēku intereses.
  • 2
  • 1
to to ''Kad biedrs Brigmanis''
t
Šokējoši, ja Jūs apšaubat rajona komunistu 1 sekretāra plašās zināšanas ekonomikā, jo, būdas šajā amatā, viņš noteikti izstudējis dižā Ļeņina nemirstīgo darbu - ''Solis uz priekšu, divi soļi atpakaļ"
  • 2
  • 2
to "Kad biedrs Brigmanis"
t
Ja cilvēkam ir kaut niecigākā sajēga par ekonomiku,tad viņš saprot,ka ja ko vienā vietā noņem ,kaut kam citam ir jāpieliek -pretējā gadijumā budžetā veidojas robs....Diemžel tā ir klaji populistiska klaigāšana..kam tad pielikt neviens ZZS gudrinieks gan nesaka...
  • 2
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas