Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

ZZS valdes sēdē apspriedīs Kučinska un Dūklava kandidatūras premjera amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
priekš Jānis
p
Ja par Krievijas impēriju, tad tie bija Latvijas ziedu laiki, jo pirmajā vietā gandrīz visās nozarēs bija Rīga. Pēc tam Pēterburga, Maskava u.t.t. Pat pirmais tanks pasaulē bija uzbūvēts Rīgā. Bija saceltas stabilas rūpniecības un dzīvojamās ēkas. Protams, ziedu laiks bija vecā Ulmaņa laiks, - bet arī tikai no tā brīža, kad viņš izdzenāja visu to liekēžu baru, kuri savstarpēji ķīvējās, plēsās un neko līdz galam izlemt nespēja. No tā brīža, kad sāka pats visu komandēt un vadīt tā kā tam jābūt normālā valstī, kurā tiek uzturēta kārtība. Ja par virzieniem, tad Krievijas impērijā noteikti neļautu visādiem dīkdieņu, blēžu, vazaņķu un klaidoņu bariem ienākt no otras pasaules malas. Tā tās lietas, vecīt, ir!
vai man dieniņ
v
ZZS ir konkrēts cirks
Valdis
V
Visādā ziņā labāks par Āboltiņu.Kaut saprot tautsaimniecības jomas neviss tukši bārstīt politiskas frāzes no kurām nekāda labuma.Tukšu runātāju savairojies gana daudz to īsto darītāju paliek arvien mazāk.
komentārs19
k
Nu ko, jāliek būs Dūcīti. Būs labs eirokolhoza priekšsēdētājs.
Jānis
J
Tā var runāt tikai idioti. Ja Latvija nebūtu iestājusies ES, sen jau būtu zem ūdens. Tādu naudu, kādu Latvija saņem no ES, tā nekad nebūtu spējīga nopelnīt. Bailes māc, kas notiks tad, kad ES beigs dot naudu no Eiropas fondiem. Somija ir liela, bagāta valsts, kura var arī pastāvēt pati par sevi. Latvijai ir tikai divas iespējas - ES vai Austroāzijas - Krievijas savienība. Latvija tajā neiederas ne pēc sava intelekta, ne pēc savas politiskās pārliecības. Mēs bijām un esam rietumnieciska valsts ar visu savu rietumniecisko kultūru.
Juhans
J
Lūgums šo sēdi paslūdināt par slēgto.
..
.
It ká bez ex-partijas biedriem nebútu ko izvéléties...
sermon
s
Abi šausmīgi ,tikai caurums aizbāzts,kur iet Latvija? ,laikam Krievijas virzienā .Nu lieciet taču vai Levitu ,Šņori vai Zīli ,bet nelieciet tak tos muļķus,kas izdabā Krievijai ,pietika jau ar'' nekādu'' prezidentu.
jā gan
j
Vēl tikai pretendentu pulkā trūkst Šlesers un Godmanis, jo pirmais vēl nav paspējis iekāpt ZZS galošās, bet otru noraidīja ka'neizdevušos sudzinieku.
ārprāc
ā
Un vai pašiem abiem nav kauns līst uz amatu, kuram galīgi der tikai pēc krusttēva Šķēles kritētrijiem.
īpatn
ī
Labākie pilsētas ļaudis (Lučšije ļudi goroda)
Ludis Ļaudiņš
L
Ak Dievs! Abus vajadzētu pie staba aiz kājas pakārt! Kādas tad viņu dotības? Ar ko viņi izceļās? Kā viņi domā Latviju attīstīt? Tikko Somijas AM izteica nožēlu, ka Somija iestājās ES? Vai tad šitie nelien pie ES uz ceļiem?
Viņa
V
Vai tad jaunākus atrast nevarat,tie paši vecie vēži tik citā kulē neder.
Nu, jā!
N
Kuča ar Dullo Klāvu - vareni pretendenti. Ka tikai pie reizes nav bēres jātaisa, jo abi veči jau sen kā smird.
Jānis
J
Premjera amatam nav derīgs ne Dūklavs, ne Kučinskis. Dūklavs neprot angļu valodu, bet Kučinskis ir Kalvīša bandas sobutiļņiks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas