Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta
Sarunu festivāls LAMPA Cēsīs notika ceturto reizi, un Pasažieru vilciens bija norīkojis speciālos reisus no Rīgas uz Cēsīm un atpakaļ

50 cilvēku pēc festivāla LAMPA īslaicīgi bija iesprostoti Centrālajā stacijā "komunikācijas kļūdas dēļ"

Naktī no 30. jūnija uz 1. jūliju Rīgas Centrālajā dzelzceļa stacijā no Cēsīm pienākušā vilciena apmēram 50 pasažieri nespēja savlaicīgi izkļūt no stacijas, un tas noticis komunikācijas kļūdas dēļ, aģentūrai LETA skaidroja VAS Latvijas dzelzceļš (LDz) pārstāvis Māris Ozols.

"Minētais AS Pasažieru vilciena reiss tika organizēts ārpus Rīgas Centrālās pasažieru stacijas ikdienas darba laika. Komunikācijas kļūdas rezultātā atbildīgais darbinieks nepaguva savlaicīgi atvērt stacijas durvis, lai šī ārpuskārtas reisa pasažierus ielaistu stacijā," sacīja Ozols.

Viņš piebilda, ka LDz pārskatīs šādu papildreisu un īpašiem notikumiem veltītu reisu, kuri tiek norīkoti laikos, kad Rīgas Centrālā pasažieru stacija ir slēgta, organizēšanas un saskaņošanas kārtību, lai šādas situācijas neatkārtotos.

Pasažieru vilciena pārstāve Agnese Līcīte papildināja, ka iepriekš minētā komunikācijas kļūda bija LDz iekšējā komunikācijas kļūda, nevis komunikācijas kļūda starp Pasažieru vilcienu un LDz. "Pasažieru vilciens no savas puses bija visus nepieciešamos dokumentus un informāciju nosūtījis LDz, bet LDz pašiem radās iekšējas komunikācijas kļūda. No mūsu puses visa komunikācija ar LDz bija korekta," viņa skaidroja.

LETA jau vēstīja, ka naktī ap plkst.1.30 Rīgas Centrālajā dzelzceļa stacijā ieradās vilciens ar apmēram 50 pasažieriem no Cēsīm, kuri sākumā nespēja no stacijas izkļūt. Pasažieriem ierodoties Rīgā, stacijas durvis bija slēgtas, un tuvumā nebija cilvēku. Sazinoties ar stacijas pārstāvjiem, pasažieriem izdevās atrast atbildīgās personas un pēc apmēram 15-20 minūtēm visi tika izlaisti no stacijas.

Saistībā ar nedēļas nogalē Cēsu pils parkā notikušo sarunu festivālu LAMPA Pasažieru vilciens bija papildinājis vilcienu kustības sarakstu ar reisu festivāla apmeklētājiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas