Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rīgas satiksme saņēmusi visus 20 zemās grīdas tramvajus

27.septembrī pašvaldības SIA Rīgas satiksme saņēmis 20.zemās grīdas tramvaju, kas ir pēdējais no šajā piegādē paredzētajiem, informēja uzņēmuma pārstāve Baiba Bartaševiča-Feldmane.

No jaunajiem zemās grīdas tramvajiem 15 ir trīs sekciju un pieci - četru sekciju tramvaji.

Noslēdzot šo piegādi, būs iespējams pilnībā nodrošināt pasažieru pārvadājumus ar zemās grīdas tramvajiem 1. un 11. tramvaja maršrutā.

Patlaban Rīgas satiksmes tramvaju parkā ir 106 tramvaju sastāvi, no kuriem 46 ir ar zemo grīdu, bet pārējie 60 - vecā tipa tramvaji. 

Kā norādīja uzņēmumā, zemās grīdas tramvaji uzlabo vides pieejamību gados vecākiem cilvēkiem, pasažieriem ar bērniem un cilvēkiem ar kustību traucējumiem, kā arī kopumā veicina pasažieru skaita pieaugumu videi draudzīgā sabiedriskajā transportā.

Zemās grīdas tramvaju piegāde tika atsākta šī gada sākumā un kopā paredzēja, ka ekspluatācijā tiek pieņemti 20 zems grīdas tramvaji.

LETA jau ziņoja, ka tramvaji tiek piegādāti saistībā ar 2016.gada zemās grīdas tramvaju iepirkumu, kura kopējā summa bija 62 597 477 eiro. Aģentūras LETA arhīvs liecina, ka šī iepirkuma rezultātā tika noslēgts līgums starp Rīgas satiksmi un Čehu uzņēmumu Škoda Transportation par 20 zemās grīdas tramvaju piegādi.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas