Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala
Satiksmes un transporta lietu komitejas vadītājs Vadims Baraņņiks (no kreisās) turpmāk būs frakcijas priekšsēdētājas vietnieks

Saskaņa nomainīs vadītājus divām Rīgas domes komitejām

Rīgas domes Saskaņas frakcija nolēmusi pašvaldības komiteju vadībā nomainīt savus pārstāvjus, proti, veicot izmaiņas divu komiteju un frakcijas vadībā, aģentūru LETA informēja Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs.

Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas vadītājs Vadims Baraņņiks un Sociālo jautājumu komitejas vadītāja Olga Veidiņa ir pieņēmuši lēmumu pāriet no komiteju vadītāju amatiem uz Saskaņas frakcijas priekšsēdētājas vietnieku amatiem.

Satiksmes un transporta lietu komitejas vadītāja amatam izvirzīts Vadims Faļkovs, Sociālo jautājumu komitejas vadītāja amatam - Baiba Rozentāle.

Ušakovs piebilst, ka Faļkovs ir atzīts nozares profesionālis, viņš arī daudzus gadus ir strādājis par trolejbusa vadītāju un pat pēc ievēlēšanas domē turpināja apvienot deputāta amatu un trolejbusa vadītāja darbu. "Tas pašlaik ir ārkārtīgi svarīgi uzņēmumam Rīgas satiksme, jo darba kolektīva interešu aizstāvības jautājumi mums ir prioritāte," uzskata Ušakovs.

Savukārt Rozentāle ir bijusi veselības ministre. "Šī pieredze kritiski svarīga pašlaik, kad mēs dzīvojam pilnīgas neskaidrības apstākļos gan par valdību, gan par Labklājības un Veselības ministriju turpmākajiem plāniem," atzīst Rīgas domes priekšsēdētājs.

Tāpēc šodien tiek sasauktas divas ārkārtas sēdes - Sociālo jautājumu komitejas plkst. 12 un Satiksmes un transporta lietu komitejas plkst. 15, lai minētajās sēdēs ievēlētu jaunus vadītājus.

 

Top komentāri

Divi valsts GALVIENIE
D
URODI.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas