Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Subway plāno atvērt divus ātrās ēdināšanas restorānus Rīgas centrā

Ātrās ēdināšanas restorānu ķēde Subway plāno atvērt divas iestādes Rīgas centrā, par ko liecina informācija uzņēmuma mājaslapā, un jau meklē darbiniekus.

Subway mājaslapā iespējams uzmeklēt tuvākās ātrās ēdināšanas iestādes, un tā jau parāda, ka restorāni pieejami Merķeļa ielā 6-3, blakus K.Barona ielai, kā arī Zigfrīda Annas-Meierovica bulvārī naktskluba Nabaklab telpās.

Savukārt portālā CV Online publicēts darba sludinājums, kur Subway meklē "sendviču mākslinieku". Pēc sludinājumā noteiktā darba laika noprotams, ka restorāniem darba laiks būs no plkst.9 līdz 22 un naktī no piektdienas uz sestdienu tas strādāšot līdz pat diviem naktī.

Subway Latvijā darbojies īsu laiku arī pagājušā gadsimta 90.gados.

Jau vēstīts, ka ASV ātrās ēdināšanas kompānija Subway līdz pērnā gada beigām plānoja sākt darbību Latvijas un Lietuvas tirgos, paziņoja Subway reģionālā direktora vietnieks Maiks Čarests. Pērn pavasarī uzņēmums atklāja pirmo restorānu Igaunijā.

Pēdējo divu gadu laikā Subway Eiropā atvēris aptuveni 500 jaunu restorānu gadā, savukārt nākamgad uzņēmums Eiropā plāno atvērt 800 līdz 1000 jaunu tirdzniecības vietu. "Eiropa ir spēcīgākais, straujāk augošais Subway starptautiskais tirgus ārpus Ziemeļamerikas, un tāds tas būs arī turpmāk," paziņoja Čarests.

Patlaban Subway tīklā Eiropā ietilpst 4018 jauni veikali. Savukārt kopējais 1965.gadā dibinātā uzņēmuma restorānu skaits veido gandrīz 40 000. Subway apgrozījums Eiropā 2012.gadā palielinājās par 18% - līdz 1,57 miljardiem ASV dolāru (1,57 miljardiem eiro).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas