Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Arodbiedrība lūdz neatstādināt Bemhenu

Latvijas Apvienoto biedru arodbiedrībā (LABA) esošie Rīgas satiksmes darbinieki sagatavojuši vēstuli Rīgas mēram Nilam Ušakovam (Saskaņas centrs), kurā lūdz neatstādināt no amata uzņēmuma valdes priekšsēdētāju Leonu Bemhenu.LABA izsūtītajā vēstulē minēts, ka L.Bemhena atbalstam ir savākti 1564 paraksti.

"Mūsuprāt, būtu nepareizi un pārsteidzīgi pieņemt lēmumu par Leona Bemhena atstādināšanu politisku motīvu dēļ, bez gūtiem pierādījumiem par nodarīto kaitējumu uzņēmumam," norādīts vēstulē. "Sekojot notiekošajam uzņēmumā, secinām, ka pēdējo divu gadu laikā ir būtiski samazinātas administratīvās un uzturēšanas izmaksas vairāk kā viena miljona latu apmērā. Paralēli tiek sekmīgi veikta sociālā funkcija, piešķirot bezmaksas braucienus sociāli maznodrošinātām grupām un atsevišķu grupu invalīdiem. Mūsuprāt, sekmīgi tiek risināti dažāda veida sociālās spriedzes un finanšu krīzes izraisīti konflikti starp pakalpojuma sniedzējiem, tā saņēmējiem un kontroles funkciju veicošajiem. Vēl vairāk, šobrīd, kad uzņēmums ir uzsācis veikt strukturālas izmaiņas, sākti vairāki liela mēroga attīstības un investīciju projekti, izveidota stabila sociālo garantiju sistēma. Leona Bemhena atbrīvošana no amata kopumā var radīt neprognozējamas sekas uzņēmumam un tā darbiniekiem nākotnē," norādīts vēstulē.Plānots, ka otrdien arodbiedrības pārstāvji tiksies ar N.Ušakovu, lai iesniegtu vēstuli un parakstus uz 68 lapām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ceturtdien Latvijā vietām snigs

Turpinoties aukstam laikam, ceturtdien Latvijā iespējams snigs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas