Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Atcelts plānotais Vispasaules alus dienas gadatirgus

Rīgas Doma baznīcas pārvaldes valdes priekšsēdētāja, mācītāja Elija Godiņa iebildumu dēļ atcelts šogad 2.augustā Doma laukumā plānotais Vispasaules alus dienas gadatirgus, aģentūrai LETA pavēstīja alus, iesala dzērienu un kvasa biedrībā Alus brālība.

Biedrībā informēja, ka pasākums nenotiks, jo tā norises saskaņošanas procesā ar Doma laukumā esošajiem uzņēmumiem un iestādēm iebildis Godiņš. Mācītājs iebildis pasākumam, jo tas konfliktējot ar pasākuma vietu - Doma laukumu.

"Šī iemesla dēļ nav iespējams saņemt pašvaldības atļauju publiska pasākuma norisei un pasākums nevar notikt," pauda Alus brālībā.

Savukārt ar Godiņu pagaidām nav izdevies sazināties.

Jau ziņots, ka šogad 2.augustā Doma laukumā ar alus gadatirgu pirmo reizi valstī bija plānots atzīmēt Starptautisko alus dienu, kurā bija iecerējuši piedalīties gandrīz visi Latvijas alus ražotāji.

 

Top komentāri

vecais Kundrāts
v
Opsik, mīzīt! Katra uts grib lustēties tikai Doma laukumā, 11. novembra krastmalā vai Vērmaņdārzā. Cits viņiem neder. Bet ir taču Uzvaras par ar labām pačurāšanas vietām, Arkādija parks, Lucavsala, Zaķusala, Ķīpsala, Andrejosta utt.
.
.
Alus festiņu lielākais trūkums ir tas, ka ir piemīzti visi stūri. Protams, organizatori cenšas visur nolikt plastmasas havajas, bet tās arī, maigi izsakoties, gaisu neozonē. (pieredze no Oktoberfest) Kad atnāks lietavas, kas visu šo smirdoņu noskalos- tas arī nav zināms, un tas laiks, kad Dievnams tiks pestīts no smakām, ir tikai Tā Kunga rokās. Tāpēc labāk ir turētis no grēka tālāk. Vispār labākā vieta šādam dzerstiņam būtu Lucavsala. Vai Zaķusala.
Rasma
R
Ja Doma laukumā būtu vispirms uzceltas,vai atvestas un samontētas tualetes,kuras spētu apmierināt visu alus dzērāju "ūdens nolaišanas" problēmas,tad varētu vēl diskutēt,bet tā kā tas nekad nebūs un to gribētāju čurāt būs daudz tad.... labi vien ir, prātīgi lemts : "atcelt" un viss!!!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas