Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Atklāts atjaunotais Daugavas stadions

Ar Latvijas himnu, futbola bumbu šovu un tautas deju priekšnesumiem pirmdien, 28. maijā, atklāts rekonstruētais Daugavas stadions. Vairāk nekā 10 000 vietu tribīnēs, 1400 luksu apgaismojums, uzlabota skaņas kvalitāte, labiekārtota teritorija ir tikai daļa no uzlabojumiem, ko piedzīvojusi atjaunotā sporta un kultūras bāze.

Atjaunošanas gaitā Daugavas stadions ir piedzīvojis dažādus uzlabojumus, tostarp izveidotas septiņas trenažieru zāles, VIP ložas, arī mediju centrs. Tāpat nu stadions atbilst UEFA un FIFA drošības standartiem. Kopumā rekonstrukcijā ieguldīti vairāk nekā 40 miljoni eiro, bet nākotnē ieplānots izbūvēt arī vieglatlētikas manēžu un arī multifunkcionālu hokeja halli.

Jau pēc aptuveni mēneša Daugavas stadions uzņems Vispārējo Dziesmu un deju svētku dalībniekus un skatītājus. "Veidojot stadionu, ir domāts arī par dejotāju ērtībām, ir uzklausīti viņu viedokļi," atklāšanas pasākumā klātesošos uzrunāja kultūras ministre Dace Melbārde (NA).

Savukārt Latvijas Futbola federācijas prezidents Kaspars Gorkšs izteica cerību, ka Daugavas stadions nākotnē ieņems ļoti nozīmīgu lomu Latvijas sportā.

Jau otrdien stadionā notiks starptautiskās sacensības vieglatlētikā Rīgas Kausi, bet 2. jūnijā Latvijas futbola izlases laukumā tiksies ar Igaunijas valstsvienību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kavējas vilcieni Saulkrastu virziena līnijā

Piektdienas pēcpusdienā signalizācijas sistēmas traucējumu dēļ kavējas vilcieni Saulkrastu virziena dzelzceļa līnijā, liecina VAS Latvijas dzelzceļš (LDz) publiskotā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas