Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Bijušo centrālo Nacionālās bibliotēkas ēku atkal neizdodas pārdot

VAS Valsts nekustamie īpašumi (VNĪ) šodien rīkotā bijušās Latvijas Nacionālās bibliotēkas ēkas Krišjāņa Barona ielā 14 izsole nav notikusi, jo uz to nepieteicās neviens pretendents, aģentūrai LETA sacīja VNĪ pārstāvis Arnis Blodons.

"Tagad tiks izlemts par jaunu izsoli, kas varētu notikt vasaras vidū. Paralēli arī apzinām, vai nav kāda valsts institūcija, kas varētu nomāt telpas šajā ēkā. Ja šāda institūcija tiks atrasta, tad, protams, izsoles vairs nenotiks," sacīja Blodons.

VNĪ šodien izsolē plānoja pārdot bijušo Latvijas Nacionālās bibliotēkas ēku Krišjāņa Barona ielā 14. Izsoles sākumcena bija 2,904 miljoni eiro.

Iepriekš bijušās Nacionālās bibliotēkas ēkas izsoles bija paredzētas pērn 24.septembrī un šogad 4.februārī, taču uz šīm izsolēm nepieteicās neviens pretendents. Izsoles sākumcena septembrī bija 3,872 miljoni eiro, bet februārī - 3,097 miljoni eiro.

Izsolē bija plānots pārdot nekustamo īpašumu Krišjāņa Barona ielā 14 ar kopējo telpu platību 3968,9 kvadrātmetri un nekustamo īpašumu Elizabetes ielā 18B ar kopējo platību 82,3 kvadrātmetri.

Īpašuma Krišjāņa Barona ielā 14 kadastrālā vērtība ir 1 266 711 eiro.

Latvijas Nacionālā bibliotēka uz jaunajām telpām Pārdaugavā pārcēlās 2014.gadā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas