Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Burovs nokomplektējis mēra biroju, palīgos arī bijušais Šlesera palīgs

Rīgas domes priekšsēdētājs Oļegs Burovs (GKR) sev nokomplektējis biroju astoņu cilvēku sastāvā, noskaidroja aģentūra LETA.

Burova biroja vadītāja ir Agnese Valkere, kura vadīja viņa biroju laikā, kad Burovs ieņēma Rīgas domes Īpašuma departamenta direktora amatu.

Mērs izraudzījies sev arī trīs padomniekus. Komunikācijas jautājumos viņa padomniece ir Baiba Gailīte, bet politiskos jautājumos - Rudīte Leitene, kura bija mēra biroja vadītāja arī Dainim Turlajam (GKR), kā arī vadīja bijušā vicemēra Andra Amerika (GKR) biroju.

Tikmēr kā padomnieku darbā ar iedzīvotājiem Burovs izraudzījies Ģirtu Dripi. Viņš bija arī uzņēmēja Aināra Šlesera padomnieks laikā, kad Šlesers ieņēma satiksmes ministra amatu - no 2006.-2009. gadam. Pēc tam Dripe bija arī Šlesera preses sekretārs, kad politiķis ieņēma Rīgas vicemēra amatu.

Burovam būs arī četras palīdzes.

Kā ziņots, Burovs par Rīgas mēru tika ievēlēts 19. augustā ar partiju Saskaņa un Gods kalpot Rīgai, kā arī pie domes frakcijām nepiederošo deputātu balsīm.

Top komentāri

bez komentāriem
b
Viens darbam ar iedzīvotājiem, cits - politikai. Kāpēc pašvaldības vadītājam būtu nepieciešama padomnieks politiskos jautājumos?!
Baltu Bramanis
B
Kamdēļ krievžīdu drellis ir Rīgas aghibīskapa krēslā ?
Kuiļu Žaniņš
K
Vai tas irctas pats laškāvis, ko pirms kāda laika saņēma aiz žaunām vides inspektori? Ja tas ir tā, tad rrdzams kāda kaluma ļaudis vajadzīgi Rigas dumē!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas